Tamer Karan Zaman: 29 Mart 2007 Perşembe - 22:00 Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul Fiyat: 10 YTL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Tamer Karan @ Studio Live - Taksim - İstanbul

19 Mart 2007 00:00
Sahnede: Tamer Karan
Zaman: 29 Mart 2007 Perşembe - 22:00
Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul
Fiyat: 10 YTL
Bilet: biletix.com

- 18 yas sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

TAMER KARAN / AKLIMDA HEP SEN

Kurulduğu günden beri, yaklaşık on senedir yayınladığı başarılı albümlerle modern Türk müziğini yapılandıran NR1 Müzik, Türk müziğine farklı bir ses ve yepyeni bir besteci daha kazandırıyor. Tamer Karan.

Tamer Karan'ın, ortaokul ve lisede başlayan müzik sevgisi, Dicle Üniversitesi'nde okuduğu yıllarda gitarla tanışınca aşka dönüşüyor. Ama kendisi yinede Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirerek doktor oluyor. Samsun'da doktor olarak görev yaptığı yıllarda bir barda teklif üzerine bir şarkı söylemek için sahneye çıkıyor ve bir daha inmiyor.

NR1 Müzik ile birlikte kaliteli, modern ve çok ses getirecek olan bir albüme imza atan Tamer Karan'ın bu albümle aynı zamanda besteci ve söz yazarı kimliği de ön plana çıkıyor. Tamer Karan'ın "Aklımda Hep Sen" adlı bu ilk albümündeki tüm şarkıların sözleri ve müzikleri kendisine ait. Modern rock soundu ile Türk melodilerini birleştirerek kendine özgü yarattığı tarzı, güçlü vokal performansıyla dikkat çeken Tamer Karan'ın albüm infosu ise birbirinden başarılı isimlerle dolu.

Kayıtları Erekli - Tunç stüdyosunda gerçekleştirilen albümün idari prodüktörlüğünü müzik piyasasına yıllardır yepyeni yetenekler kazandıran başarılı iki isim Murat Akad ve Rıza Erekli üstlenirken, Teoman, Candan Erçetin, Göksel gibi bir çok başarılı sanatçının albümünden tanıdığımız Tolga Görsev, bu albümde prodüktörlüğün yanı sıra albümün kayıt ve mixlerini de üstlendi. Albümdeki şarkıların yedisini ünlü aranjör Alper Erinç düzenlerken, diğer beş şarkının düzenlemeleri ise Volkan Başaran tarafından gerçekleştirildi. Albümün mastering işlemleri ise Londra'da ünlü Alchemy Stüdyosu'nda, Ray Staff tarafından tamamlandı.

Titiz ve yoğun bir çalışmanın ürünü olan bu muhteşem albümün açılış parçası "Yatcaz Kalkcaz" ilk dinleyişte akılda kalan sözleri ve mükemmel melodisiyle dinleyiciyi coştururken, albümün ilk video klip parçası "Vursalar Beni" duygu yüklü sözleri, dinleyicileri derinden yaralayan melodisiyle tüm radyo istasyonlarının favori parçası olmaya aday. "Zor Artık", "Yağmur" ve albüme ismini veren "Aklımda Hep Sen Varsın" Tamer Karan'ın güçlü vokal performansıyla albümün diğer hitleri arasında yeralıyor.

Albümde yeralan diğer parçalara baktığımızda ise "Uçurtma Saçlı Kız", "Lanet Olsun Aşkına", "Yalnız Kaldım Yollarda" ve "Antalya Limanı" gibi birbirinden güzel 12 parçanın yeraldığı bu muhteşem albüm Tamer Karan'ın çok iyi bir söz ve müzik yazarı olacağının en iyi örneklerini sunuyor.

NR1 Müzik, gerek albüm yapım ekibiyle, gerek şarkılarıyla, gerek sanatçının muhteşem performansıyla, bu yılın en kaliteli ve en çok ses getirecek albümü "Tamer Karan – Aklımda Hep Sen"i müzikseverlerle buluşturuyor.

İdari Prodüktörler : Rıza Erekli / Murat Akad
Prodüktör : Tolga Görsev
Kayıt ve Mix : Tolga Görsev
Düzenlemeler : Alper Erinç / Volkan Başaran
Stüdyo : Erekli Tunç
Mastering : Ray Staff /Alchemy / Londra

albüm yayın tarihi : 06 Kasım 2006

RADYO
"Yatcaz Kalkcaz" "Vursalar Beni" "Aklımda Hep Sen Varsın"dan oluşan albümün promosyon CDsi Ekim ayının ilk yarısından itibaren tüm büyük ve önemli radyo istasyonlarında çalınmaya başlandı.

TV
Albümden yayınlanacak olan ilk video klip "Vursalar Beni" Kasım ayının ilk haftasından itibaren müzik TV kanallarında gösterime girecek. Tamer Karan katılacağı TV programlarında da albümünün tanıtımını yapacak.

A
Yatcaz Kalkcaz
Vursalar Beni
Aklımda hep sen varsın
Uçurtma saçlı kız
Yağmur
Lanet olsun aşkına

B
Zor artık
Yanlız kaldım yollarda
Antalya Limanı
Kadınlar
Veda
Gizlice

Yorumlar

Taze haberler