Cositas Buenas Paco De Lucia, gitar El Piraña, perküsyon
Kapat
..yükleniyor..
    Kapat
    İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
    Müzik Haberler Blog

    Paco De Lucia @ MEB Şura Salonu - Beş Evler - Ankara

    21 Mart 2007 00:00
    Sahnede:
    Cositas Buenas
    Paco De Lucia, gitar
    El Piraña, perküsyon
    Nino Josele, gitar
    Alain Perez, bas
    Montse Cortes, vokal
    Antonio Serrano, armonika
    Chonchi Heredia, vokal
    Zaman: 6 Nisan 2007 Cuma - 19:30
    Mekan: MEB Şura Salonu - Beş Evler - Ankara
    Fiyat:
    Tam: 75 Ytl
    Öğrenci: 37,5 Ytl
    Bilet: Biletix

    Flamenko müziğinin günümüzde yaşayan en büyük efsanesi Ankara'da! Bir dünya starı ve yaşayan sayılı efsane gitaristlerdendir. Parçalarında flamenkoya inanılmaz derece iyi bir şekilde iliştirilmiş doğaçlamalar, ince detaylar vardır; klasik caza dahi dokundurmalar vardır. Çingene müziğini virtüözce çalan ama müziğinin ruhundan bir parça dahi kaybetmeyen kişidir. Bu yüzden farklıdır.

    Yorumlar

    • belki biraz geç bir cevap olacak ama bunun nedeni yoruma cevabı yeni görmemdendir.Sıkıcı rumuzlu arkadaş konser bileti satışa çıkmadan yaklasık bir saat öncesinden normalde 10 da açılan ankara akköprü migros alışveriş merkezine 1 saat öncesinden girip gişenin önünde gişe yetkilisine sürekli sayfayı yenilemesi ricasında bulunup biletin satışa çıkmasını bekledim.Satışa çıktığı anda bana söylediği rakamlar ve monitörde gösterdiği koltuk sayısı biletin satışa çıktığı saniyeler yarısının dolu olduğunu gösteriyordu.bir soru sormuşsunuz katının,belgen varmı diye bu biletlerin yarısının sponsor kuruluşlara verilip verilmediğine dair.Bunu söylerken aksini kanıtlayan bir belge sunmalısınız ki sorgunuzun bir anlamı bir mantığı olsun.Eğer satışa çıktığı 'AN' ki çıkmadan önce ve çıktığı an biletix gişesinin önünde olduğumdan ve gişe sorumlusuyla kontak içerisinde olduğundan bunu söylüyorum,koltukların yarısı dolu olarak görünüyorsa bu işe para ve zamanını harcayan bir insan olarak bunu sorgulamak ve yorum yapmak en büyük hakkımdır.Ben biletlerin yarısından çoğunu paco kendine ayırdı diye birşey söylemedim.Böyle söylediğimi belirtmişsiniz ki bu da söyşediklerimden bir şey anlamayıp sırf yorum yazmak için yazmışi olduğunuzun diğer bir kanıtı.Tabi ki paco nun bundna haberi yoktur ve eger satısa çıktığı 'AN' salonun yarıısı doluysa bu koltuklar büyük çoğunlukla sponsor kuruluşun tekeli dahilinde kullanılmak üzere pasif görünmektedir biletix sisteminde.
      Üye
      bener
      Tarih
      12 Mart 2010 00:00
    • Büyük insanların konserleri, büyük bir taleple karşılanır bilindiği üzere. Bu tür konserlere karşı tedbirli davranıp daha ilk günden bilet almak müzik severlerin sorumluluğu altındadır. "bener" rumuz ile yorum yazan şahıs, bahsettiği ilginç "sponsorlara peşkeş çekme" hikayesini hangi gerçeğe ve belgeye dayandırmaktadır merak edilesidir. Elbette her konserde davetliler için ayrılmış yerler vardır ancak bu konserin gerçekleşeceği salonun kapasitesinin yüzde 15'ini aşamaz hiçbir zaman. Bu geçerli yasal düzenlemelerle belirlenmiştir.

      Büyük konserlerde biletlerin hemen tükenmesine ya da konsere kötü bir yerde bilet bulabilen müzik severlerin bir anlık gaflet ve sinirle böyle "peşkeş çekme" ya da "ayırtma" gibi efsanevi hikayeleri uydurabiliyorlar.

      Roger Waters konserine gitmiş olanlar var mıdır acaba bilmiyorum. Ancak ben o konserde bulundum ve satışa çıktığı andan(Sabah 11:00'dan) öğlen 15:00'a kadar 83 ytl lik 3 000 (yazıyla üç bin) bilet tükendi. Kuyruğun boyutu hakkında bir tahmin yapmak çok zordu gerçekten. Gerçek dışı olduğunu sorgulayanlar gerekli araştırmayı yapabilirler.

      Paco de Lucia'nın ne efsanelikte ya da ne büyüklükte bir müzisyen olduğunu bilmeyen yoktur herhalde. Roger Waters konserinin ilk 3 bin bileti 5 saatte bittiğine göre, 1200 bilet satışı olan Paco de Lucia konserinin kaç saatte bitebileceğini tahmin edebilirsiniz.

      Ya da "bener" rumuzlu arkadaş gibi, bir anda galeyana gelip, "Roger Waters konseri biletlerinin 3000 biletten 2500'ünü kendisine ayırdıııı!!! Sonra da böyle biletler tükendiiii!!!" mi demeliydik?

      Lütfen, yorum yazarken, akla mantığa uygun, sağda solda arkadaş sohbetleri içerisinde yapılan varsayımları -örnek: "Abi hepsini kendi adamlarına vermişlerdir"- burada yapmayalım. Çünkü, o arkadaşlar gerçekten gülünç duruma düşüyorlar.
      Üye
      Sıkıcı
      Tarih
      6 Nisan 2007 00:00
    • sevda cenap ın daha önce yaptığı işlere elbette saygı duyuyoruz ama kabul etmelisinizki bu organizasyon tam bir fiyasko..insanlara hem fahiş bilet fiyatları dayatıp hemde aldıkları paranın hakkını vermeyip balkonlardan seyrettiren bu zihniyetin tutulacak hiçbir yanı yok.....
      Üye
      bener
      Tarih
      2 Nisan 2007 00:00
    • ankaraya klasik müzik kültürünü oturtmuş bu işe 24 senesini harcamıs bir kurumu bu kadar çabuk silmek kolaymı?? sucu onlarda diilde paco yerine hip hop cı tipleri getiren para babalarına yakının
      Üye
      Kimi
      Tarih
      2 Nisan 2007 00:00
    • paconun gitarı.... neyse, agzımı bozmayayım... ama o organizasyon grubu bu işi bıraksın bence eğer hepsini böyle yapacaklarsa...
      Üye
      vast
      Tarih
      2 Nisan 2007 00:00
    • arkadaslar sorun bıletıx te değil organızasyon sahıbı sevda cenap and denılen tekelci kuruluştadır..Adamlar resmen paco yu kendılerıne konser versın diye çağırmışcasına yaklaşık 1200 koltugun 1000 tanesını kalantor sponsorlarına peşkeş çekmiştir..allahlarından bulsunlar...
      Üye
      bener
      Tarih
      2 Nisan 2007 00:00
    • yaa ne kadar karaborsası alacam...
      Üye
      drummer_20
      Tarih
      26 Mart 2007 00:00
    • noluyor be, alt tarafı konser biletleri tükendi, nedir bu gaflet, nedir bu isyan????? :D ehehe :D
      Üye
      vast
      Tarih
      26 Mart 2007 00:00
    • biletler sabah 24 mart sabahı satışa çıktı ve öğleden hemen sonra tükendi...ve sevgili biletix ailesinin internet sitesinde bilet satışı konusunda hep yakında hep yakında diye gösterdi...halbuki o sırada biletler satıştaydı...sonra satın al butonu çıktı ve satın al butonuna bastığınızda biletler tükenmiştir yazdı...böyle bi güzellik yapan biletix ailesine teşekkür ediyorum gerçekten...burası Türkiye sonuçta dimi..pardon...konser bileti olan karaborsada satmak isteyen arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirim...gitarın tanrısı...tekrar gel türkiyeye..nereye ne zaman olursa olsun tekrar gel
      Üye
      camaron
      Tarih
      26 Mart 2007 00:00
    • En son bildirdiğim habere dair bilet fiyatlarıdır. Yani Jean-Luc Ponty konserinin biletleri öğrenci 25 ytldir.
      Üye
      Sıkıcı
      Tarih
      25 Mart 2007 00:00
    • hobaaaa bilet fiyatı 25e düşmüşşşşşşşşşşşşş:D yuppiiiiiii :D
      Üye
      vast
      Tarih
      24 Mart 2007 00:00
    • Ankara Müzik Festivali'nde ayrıca Jean-Luc Ponty 7 Nisan cumartesi günü saat 20.30da konser verecektir, Garaj bekçisine bu haberle ilgili onlarca mesaj atmama rağmen yayınlamamasıyla birlikte, hiçbir cevap bile vermemiştir.

      Bu konseri de kaçırmamalı müzikseverler.

      Bilet fiyatları: tam: 50 ytl öğrenci: 25 ytl

      M.E.B. ŞURA SALONU

      Biletixten temin edilebilir
      Üye
      Sıkıcı
      Tarih
      24 Mart 2007 00:00
    • Yetkililere sesleniyorum.
      Paco'yu İstanbul'da tekrar görmek istiyoruz.
      Üye
      koyunbaba
      Tarih
      24 Mart 2007 00:00
    • ehuehu uzaylı paco :) youtube video'su muhteşem. zaten paco da muhteşem. kardeşi pepe onun kadar iyi değil ama sonuçta o da çok sağlam birisi.
      Üye
      wide
      Tarih
      23 Mart 2007 00:00
    • Muhteşem bir haber!!!!
      Üye
      Vene
      Tarih
      23 Mart 2007 00:00
    • http://www.youtube.com/watch?v=rS2SQbAK76c

      Paco amcamızı bu linkten izleyebilirsiniz.
      Üye
      vast
      Tarih
      23 Mart 2007 00:00
    • ölmeden önceki son konseri:P:P::P allah gecinden versin:):)::):)
      23 Mart 2007 Cuma | Yazan: bener


      aman ağzını hayrı aç :p ehehe :)
      Üye
      vast
      Tarih
      23 Mart 2007 00:00
    • İstanbul ' a da gelir inşallah ..
      Üye
      black_sabbath_
      Tarih
      23 Mart 2007 00:00
    • ölmeden önceki son konseri:P:P::P allah gecinden versin:):)::):)
      Üye
      bener
      Tarih
      23 Mart 2007 00:00
    • ya ama , ama....İstanbul'a gelsin Paco amca... Bu adamı canlı izlemek isterim...Steve Vai, Satriani, Michael Angelo Elektroda Bizler İçin Neyse, Paco amca da Klasik gitar da odur...Gerçi Anlatmaya dilim varmıyor ama Istanbul'a gelsin kaçıranın ....:D
      Üye
      elektromanyak
      Tarih
      22 Mart 2007 00:00
    • uzaylı paco geliyor desenize :) süper ya, insan değil bu adam :)
      Üye
      vast
      Tarih
      22 Mart 2007 00:00
    Toplam 21 yorum var. Tüm yorumlar »

    Taze haberler