Infected Mushroom Zaman: 21 Nisan 2007 Cumartesi - 22:00 Mekan: Saklıkent - Bakanlıklar - Ankara Fiyat: Tam: 35 YTL V.I.P Balkon Bilet: 100 YTL -">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Infected Mushroom @ Saklıkent - Bakanlıklar - Ankara

25 Mart 2007 00:00
Sahnede: Infected Mushroom
Zaman: 21 Nisan 2007 Cumartesi - 22:00
Mekan: Saklıkent - Bakanlıklar - Ankara
Fiyat: Tam: 35 YTL
V.I.P Balkon Bilet: 100 YTL
- 18 yaş sınırı vardır.
- V.I.P biletleri çift kişiliktir. V.I.P biletlerini sadece çiftler kullanabilir.
Bilet: biletix.com

INFECTED MUSHROOM (live)
(Vicious Delicious albüm tanıtım konseri) & DJ Guy Salama

Halüsyonik Trance'ın yaratıcıları olan Infected Mushroom 20-21 Nisan 2007 tarihleri arasında Vicious Delicous adlı albümlerinin Ankara ve İstanbul'u kapsayan tanıtım turnesi ile tekrar Türkiye'de.

İsrailli Erez Aizen ve Amit Duvdevani (Duvdev)'den kurulu Infected Mushroom çok küçük yaştan itibaren aldıkları müzik eğitimini yaratıcılıklarıyla bütünleştirerek yeni dönem trans müziğin en hızlı yükselen isimlerinden oldu. Gruba yeni katılan gitarist Erez Netz ve baterist Silva da Vega Jardon ile Infected Mushroom; akustik, elektrik gitar ve ses sapmalarını acid tonları, hafif melodik kırılmalar, aralıksız ritim ve davullar ve muhteşem vokallerle elde ettikleri kombinasyonla daha da zenginleştirdiler ve psychedelic trance ile freestyle electronica sınırlarının ötesine geçen bir müziğe ulaştılar. Yaptıkları her albümle müzik anlayışlarını biraz daha geliştiren ve trans müzik kulvarında farklı olduğu kadar başarılı bir konuma yerleşen Infected Mushroom 2004 senesindeki "IM The Supervisor" adlı albüm sonrası Dj listelerine üst sıralardan girerek şu an da DjMag'de 12. sırada bulunmaktadır. Yeni üyelerin gruba olan pozitif etkilerini de yeni albümleriyle ve dinamik gösterileriyle bu yeni turne kapsamında İstanbul ve Ankara'da gözler önüne serecek.

Gecenin bir diğer sürprizi ise yine Infected üyeleri gibi küçük yaşlarda müziğe ilgi duyan ve Radyo 99 ESC'deki programlarıyla adını duyurmaya başlayan Guy Salama. Takma adı Dj Highguy olan İsrail asıllı ünlü trans Dj de enerjik ve hareketli setleriyle alışkın olduğu kalabalıklara bu kez de Infected Mushroom ile birlikte seslenecek. Bu ünlü Djler muhteşem performanslarını ve büyüleyici şovlarını 20 Nisan Cuma gecesi İstanbul Yeni Melek, 21 Nisan Cumartesi gecesi Ankara Saklıkent'te dinleyicilerine sunacak.

Yorumlar

Taze haberler