U.F.U.K Anthony Papa Seb Fontaine Dj Tarkan Zaman:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Heaven (Parti) @ 1001 Dilek Sarnıcı - Sultanahmet - İstanbul

29 Mart 2007 00:00
Sahnede:
U.F.U.K
Anthony Papa
Seb Fontaine
Dj Tarkan
Zaman: 21 Nisan 2007 Cumartesi - 00:00
Mekan: 1001 Dilek Sarnıcı - Sultanahmet - İstanbul
Fiyat: Biletix: 48,50 YTL
Kapıda: 58,50 YTL
VIP: 145 YTL
Bilet: biletix.com

Yılın partisi "HEAVEN" 21 Nisan Cumartesi günü Türkiye'nin ve dünyanın en ünlü dj'lerini özel performanslarıyla 1001 Direk Sarnıcı'nda biraraya getiriyor.

1700 yıllık tarihi mekan 1001 Direk Sarnıcı, dünyanın ve Türkiye'nin en ünlü Dj'lerinin biraraya geleceği ve yılın en renkli ve eğlenceli partilerinden biri olacak "Heaven" a ev sahipliği yapıyor. Partinin ilk performansı eğlence hayatının ünlü isimlerinden U.F.U.K ile başlayıp, sırasıyla Avustralya'nın ve dünyanın en iyi Dj lerinden Anthony Pappa ve İngiltere' nin en önemli ismi Seb Fontaine ile devam edecek. Dünya listelerinde 50.000 dj arasında 78. sıraya yerleşen Dj Tarkan ile sabahın ilk ışıklarıyla 1001 Direk Sarnıcı' ndaki eğlence doruk noktasına çıkacak. Parti, aynı zamanda muhteşem dans ve görsel şovlar, özel ikramlarla da adından söz ettirecek. Parti biletleri, Biletix'de 48,50 YTL, 1001 Direk Sarnıcı gişesinde 58,50 YTL, VIP bölüm 145 YTL olarak satışa sunuluyor

Program
21:30 Kapı Açılış
22:00 - 23:00 U.F.U.K
23:00 - 01:00 Anthony Papa
01:00 - 03:00 Seb Fontaine
03:00 - 05:00 Dj Tarkan

Seb Fontaine

Bir yanda dans müzik dünyasının en çok satan albümleri arasında yer alan "Prototype" serisi, diğer yanda Radio 1'in efsanevi Cumartesi gecesi programları ile ünlenen, Top 100 DJ listesinde 20. sırada yer alan Seb Fontaine, ayrıca en göz alıcı dönemlerinde Cream ve Ministry of Sound gibi önemli kulüplerin vazgeçilmez ismi olarak tartışmasız, dünyanın en büyük dj'leri arasında yer almaktadır. Ministry of Sound'ın dünyanın en iyi kulübü olarak anıldığı dönemlerde, kulübe damgasını vuran Seb Fontaine aynı zamanda Liverpool'un dünyaca ünlü kulübü Cream'de de Paul Oakenfold'dan boşalan tahtı devraldı. Kiss FM'de program yapmaya başladığı dönemde Global Underground cephesinden gelen teklifi değerlendirerek dünya dans müziği tarihinin en çok satan serisine, "Prototype"a imza attı. 2004 sonunda "Perfekto presents TYPE" albümünü yayınlayan Seb Fontaine, Radio 1'deki programın bitirerek prodüksiyon çalışmalarına ve dj performanslarına ağırlık vermeye başladı.

Anhony Pappa

Avustralya'dan sonra, Avrupa ve Amerika'nın da büyük şehirlerinde müzik yapmış olan dünyadaki birinci sınıf DJ'lerden olan Anthony Pappa, Sasha, John Digweed ve Dave Seaman ile tanıştıktan sonra, kariyer yapabilmesi için İngiltere'ye gitmesi gerektiğini düşünür. Avustralya'da 8000 kişinin üstündeki kalabalıklara müzik çalarken, İngiltere'ye gider ve çalışarak merdivenlerin basamaklarını birer birer çıkmaya başlar.

Funky Tech-House ve Trance setleri çalarak kendi müziğini insanlara kabul ettirir. 1999 yılında "Renaissance Volume 2" ve "The Best of Platipus" isimli CD'leri miksleme onuruna sahip olur.

DJ'liğin yanında prodüktörlük yapmaya da başlar. Power Circles'tan "A Little Love, A Little Life" isimli şarkının vokallerini, Chicane'in "Offshore" isimli şarkısının üzerine ekleyerek remix yapar. Brothers In Rhythm'den Alan Bremner ile birleşerek Freefall'u oluştururlar ve Stress Records'dan "Skydive" isimli çalışmayı çıkarırlar. Gypsy'nin "I Trance You" isimli şarkısını bitirdikten sonra, Choo Choo Records ile anlaşma imzalar. Choo Choo Records ile ilişkileri gün geçtikçe güçlenir ve 2000 yılının Eylül ayında "Choo Choo Volume One" isimli ilk karışık CD'sini mix yapılır.

Dj Tarkan

Elektronik müzik dünyasının en önemli oylaması olarak kabul edilen "DJ MAG" dergisinin her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen "Yılın en iyi 100 DJ'i" anketinin sonucunda 50.000 farklı dj ismi arasında 78. sıradan girerek ülkemiz adına bir ilki gerçekleştiren DJ Tarkan, 1997' den bu yana, her yıl yapılan oylamada listeye giren ilk Türk DJ ve prodüktör oldu.

1001 Direk Sarnıcı Hakkında

1001 Direk Sarnıcı tam 1676 yıldır aynı yerde duruyor. Medeniyetler, ülkeler, imparatorlar, insanlar değişiyor.. Zaman onun yetişemedıiği bir hızla akarken, o aynı yerden gülümseyerek izliyor sanki önceden tahmin ettiği bu değişimleri.. 4. yüzyılda Bizans İmparatoru 1. Constantinus'un sarayının su ihtiyacını karşılamak için yapılmış bu yapı, Osmanlı pekçok farklı amaç için kullanılmış. Ama şaşırtıcı mimarisinden, pek çok modern yapıya taş çıkaracak dayanıklılığından ve ilk girişten itibaren sizi büyüleyen misafirperverliğinden hiçbirşey kaybetmemiş. Biraz sessiz olursanız direklerin kendi aralarında konuştuklarını duyabilirsiniz. Kimisi 4. yüzyıldaki Bizans İmparatoru'nun zalimliklerini anlatır sizlere, kimisi Osmanlı zamanında gördüğü ipek işçilerinden bahseder kimisi ise Fazlı Paşa'nın kızı Gevherli Hanım'ın saraya çektiği varlıklı kişileri, sarayın altındaki bu mahzende hapsedip öldürttüğü hakkındaki dedikoduları anlatıp güler. Her adımda bir tarih, her köşede eski zamanlara ait bir anı bulursunuz. Ve bu masalsı tarih giderek daha da içine çeker sizi. Sonunda gerçekle masal karışır, Sultanahmet'in göbeğindeki bu mekanda tüm şehr-i İstanbul efsaneleri birbirine karışır.. İstanbul'un kültür ve sanat alanında özellikli bir yer tutmasını hedeflediğimiz Binbirdirek Sarnıcı, her günü ayrı yaşayan ve misafirlerine farklı alternatifler sunan bir şehir mekanı olarak kapılarını açıyor.

Yorumlar

Taze haberler