Underworld Zaman: 15 Haziran 2007 Cuma - 00:00 Mekan: Parkorman - Maslak - İstanbul Fiyat: Henüz Belli Değil Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Underworld @ Efes Pilsen One Love Fest. 6 - Parkorman - Maslak - İstanbul

29 Mart 2007 00:00
Sahnede: Underworld
Zaman: 15 Haziran 2007 Cuma - 00:00
Mekan: Parkorman - Maslak - İstanbul
Fiyat: Henüz Belli Değil
Bilet: biletix.com

Doğayla içiçe, gerçek bir parti atmosferinde geçecek olan yazın ilk açık hava festivali Efes Pilsen One Love Festival 6, dans müziğinde bir dönüm noktası olan Underworld'u ağırlıyor. İngiliz ikili Karl Hyde ve Rick Smith'den oluşan grup, rave kültürünü 2000'lere uyarlayabilen ve neredeyse 20 yıllık geçmişlerine rağmen hala şaşırtıcılığını koruyabilen yegane elektronik müzik projelerinden biri olarak kabul ediliyor.

Tekno ve Rock'ın Akibetini Değiştiren Grup

Kült Danny Boyle filmi Trainspotting'in soundtrack'inde yer alan ve 90'lardaki kültür evrimini en iyi özetleyen şarkılardan biri olarak kabul edilen Born Slippy'nin mimarları, elektronik dans müziğinin sadece tek bir bilgisayar tuşuna basmaktan ibaret olmadığını kanıtlayan görkemli live performanslarıyla da ünlü. Muhteşem görsel efektler, son model audio çözümler ve en azgınından bir rock konserini aratmayan enerjiklikte sahne performanslarıyla grup, ‘elektronik müzik kulüpte dinlenir' anlayışını yıkarak, milyonlarca izleyicinin tanık olduğu stadyum konserleriyle hayran bırakıyor.

Born Slippy ile Dünya Yörüngesinden Çıktı

Born Slippy aslında Danny Boyle'un kült filmi Trainspotting soundtrack'inin içine saklanmıştı. Şarkı filmin de etkisiyle kısa sürede dünya listelerinde adeta deprem etkisi yarattı. Videosu ise MTV başta olmak üzere dünya televizyonlarının en çok yer verdiği hit haline geldi. Şarkı içinde barındırdığı tekno, house, drum'n'bass ve pop elementleri ile hafızalara adeta kazındı ve 90'lar boyunca yapılmış en başarılı 10 hit şarkıdan biri olarak kabul edildi. Şarkı bugüne kadar sayısız compilation, mash-up ve remix için kullanıldı.

Yeni Albümden Şarkılar, Müthiş Görseller ve Sahne Şovu Eşliğinde İstanbul'da Yeni Dünya Turnesi Konseri

İkili bu yaz başında yayınlanacak beşinci stüdyo albümleri için çalışmalarını hızlandırdı. Albümlerinin tanıtımı için gerçekleştirecekleri dünya turnesi kapsamında Avrupa ayağının ilk konseri şimdilik Efes Pilsen One Love Festival 6'da gerçekleşecek gibi görünüyor. İkili daha sonra Yunanistan'da Ejekt Festival, Portekiz'de Super Bock Rock ve İspanya'da Monegros Festival'da headliner olarak sahne alacak.

Yazın vazgeçilmezi Efes Pilsen One Love Festival, Beastie Boys ve Underworld'le birlikte bu yaz gerçekleşecek en önemli sahne performanslarına ev sahipliği yapıyor. Tanık olunabilecek en enerjik canlı performanslarıyla ünlü Underworld çarpıcı görselleriyle yazın ilk açık hava festivali olan Efes Pilsen One Love Festival'da olacak...

Biletler çok yakında Biletix ve Babylon Gişe'de...
Ayrıntılar ve yeni sürprizler için beklemeye devam edin...

Yorumlar

  • Bilet Fiyatları
    15 Haziran:
    Tam: 61 YTL Öğrenci: 33,50 YTL
    16 Haziran:
    Tam: 50 YTL Öğrenci: 28 YTL
    17 Haziran:
    Tam: 71,50 YTL Öğrenci: 39,50 YTL
    Kombine:
    Tam: 145 YTL Öğrenci: 79 YTL
    Üye
    evrh
    Tarih
    14 Haziran 2007 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler