Düş Macunu OTR Zaman: 29 Mart 2007 Perşembe - 23:00 Mekan: Peyote - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam: 5YTL Bilet: Peyote ">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Düş Macunu & OTR @ Peyote - Taksim - İstanbul

29 Mart 2007 00:00
Sahnede:
Düş Macunu
OTR
Zaman: 29 Mart 2007 Perşembe - 23:00
Mekan: Peyote - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 5YTL
Bilet: Peyote

DÜŞ MACUNU
www.dusmacunu.net
Düş Macunu, 2003 yılında Efe Kaptanoğlu ve Sinan Güngören tarafından kuruldu. Grubun ilk elemanları Efe, Sinan, Kıvanç, Gökhan ve Mehmet'ten oluşmaktaydı. Fakat farklı üniversiteleri kazanmalarından dolayı grup elemanları dağılmak zorunda kaldılar. Grup elemanlarının dağılması ile beraber Efe ve Sinan yeni bir ekip oluşturmaya karar verdiler. Uzun zamandır tanıdıkları dostları Asaf Sarica ve Emir Erem ile yollarına bir süre devam eden grup, Emir’in vokalistlikten ayrılmasıyla uzun bir süre vokalist aradılar. Bu süreç içerisinde Tuvan Soykan, Koray Şimşek ve Can Sipahi gibi isimlerle bir süre çalıştıktan sonra yollarına 3 kişi devam etmeye karar verdiler. Ekibin son halini şöyle sıralayabiliriz:

Efe Kaptanoğlu (Bas Gitar - Vokal)
Sinan Güngören (Elektrik Gitar - Vokal)
Asaf Sarıca (Davul - Vokal)
Düş Macunu, Peyote ve Crimson’da konserler vermiş, halen de aktif olarak bu yerlerde sahne almaktadır. Beste çalışmalarına Ali Ece ve Asaf Zeki Yüksel'in sahipleri oldukları "Frekans" stüdyolarında devam etmekte olan grup, kısa bir süre önce "Frekans Vol.1" projesinde "Belki de..." adlı parçalarıyla yer almış ve yine aynı şarkı ile NSS yarışmasına katılmıştır.

OTR
www.myspace.com/otristanbul
2006 Ağustos ayında kurulan OTR, daha önce çeşitli gruplarla çalan 4 arkadaşın herhangi bir alt türe ve kalıba bağlı kalmadan rock müzik yapma isteğinden doğmuştur. Rock müzik tarihinin çeşitli köşelerinden beslenen grubun müziğinde, Led Zeppelin'den Television'a, Rolling Stones'dan Stone Roses'a bir çok yabancı klasik rock grubuna ait izler bulmak mümkündür. OTR diğer bir yandan Erkin Koray, Cem Karaca, Bülent Ortaçgil, Orhan Gencebay gibi Türk müzik ustalarından da etkilenmiş ve içselleştirdiği öğeleri müziğinde yansıtmıştır. Repertuarını kendi bestelerinden oluşturan OTR bu yaklaşım ve duruşuyla yeni çıktığı yolda ilerlemeyi sürdürecektir.

Aziz Berk Erten - Gitar
Efe Aras - Bas Gitar
Murat Borovali - Vokal
Ufuk Evcimen - Davul

Yorumlar

Taze haberler