Baba Zula Zaman: 13 Nisan 2007 Cuma - 19:00 Mekan: Saklıkent - Bakanlıklar - Ankara Fiyat: Tam: 7 YTL - 18 Yaş sınırı vardır. - Belirtilen saat kapı">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Baba Zula @ Saklıkent - Bakanlıklar - Ankara

1 Nisan 2007 00:00
Sahnede: Baba Zula
Zaman: 13 Nisan 2007 Cuma - 19:00
Mekan: Saklıkent - Bakanlıklar - Ankara
Fiyat: Tam: 7 YTL
- 18 Yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
Bilet: biletix.com

Program:
19:00 Kapı Açılış
19:15 Belgesel Gösterim: "Müzikte Bir Deney: Anadolu Rock"
21:00 Murat Meriç Eski 45'likler programı
22:30 Baba Zula

Son Yılların Önemli Türk Filmlerinin Müziklerine İmza Atan Baba Zula Festival Partisinde Sahne Alıyor!

Limak 18. Ankara Uluslararası Film Festivali bu sene 12-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Film gösterimleri, söyleşiler ve panellerle birlikte Festival'in ilgi çekici etkinliklerinden bir diğeri "Festival Partisi" olacak. Sinemayla müziği birleştiren Festival partisi bu yıl 13 Nisan Cuma günü Saklıkent'te gerçekleştirilecek. Partide Baba Zula ve Murat Meriç sahnede olacak.

Kapı açılış saatinin 19:00 olduğu gecede, parti konukları saat 19:15'te Gökçe Kaan Demirkıran'ın "Müzikte Bir Deney: Anadolu Rock" adlı belgeselini izleyebilecekler.

21:00'de sahne alacak Murat Meriç geçen yıl olduğu gibi bu sene de eski 45'likleriyle Ankaralıları yıllar öncesine götürecek.

Bir araba hırsızının hüzünlü öyküsünü aktaran Tabutta Rövaşata, seks filmleri gösteren bir sinemanın makinistinin eski bir porno yıldızına olan tutkusunun anlatıldığı Renkli Türkçe ve bol ödüllü Dondurmam Gaymak gibi filmlerin müziklerine imza atan Baba Zula saat 22:30'dan itibaren sahneyi devralacak. Perdeye yansıyan film görüntüleri eşliğinde sanatını icra edecek grup, Festival partisine gelen konukları coşturacak.

1996 yılında Levent Akman, Murat Ertel, Emre Onel tarafından Istanbul'da kurulan Baba Zula, 2002 yılında Oya Erkaya'nın gruba dahil olmasıyla son halini aldı. Geleneksel Türk müzik aletlerinin kullanımını elektronik öğelerle kendine özgü bir şekilde birleştiren grup, film müziklerinin yanı sıra çeşitli tiyatro oyunlarına yaptığı müziklerle de biliniyor. Bunlarla birlikte Baba Zula, televizyon dizisi Biz Size Aşık Olduk'un müziklerine imza attı ve Fatih Akın'ın İstanbul Hatırası adlı belgeselinin açılış ve kapanışında yer aldı.

Yorumlar

Taze haberler