Elle Zaman: 3 Nisan 2007 Salı - 21:00 Mekan: Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam: 15 YTL - 18 yaş sınırı vardır. - Belirtilen saatler kapı açılış">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Elle @ Balans - Taksim - İstanbul

1 Nisan 2007 00:00
Sahnede: Elle
Zaman: 3 Nisan 2007 Salı - 21:00
Mekan: Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 15 YTL
- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saatler kapı açılış saatleridir.
Bilet: biletix.com

Biraz Billie Holliday, Joni Mitchell ve Sade, biraz da Bebel Gilberto ve Seal; işte karşınızda Elle. Elle 3 Nisan Salı akşamı Balans sahnesinde.

Elle'in melodileri kalbinizin kafasını karıştırıyor, kaşlarınız şaşkınlıkla kalkıyor ve onun egzotik sesi ruhunuzu bir striptizci gibi harekete geçiriyor; yepyeni bir cool pop ve Latin müzik ezgisi füzyonu yaratıyor. Onunla tanıştığınız anda masmavi gözlerinde dans eden ruhunun çekiciliğine kendinizi kaptırıyorsunuz.

Doğuştan yetenekli söz yazarı ve şarkıcı olan Elle, ilk albümü Insomnia'yla müzik otoriteleri tarafından övgüler aldı; 2004'te Üniversite radyoları'nda ilk ona girdi. "Afterglow" TV'lerde ilk duyulan parçası oldu. Ama küçük şehirlerin büyük ismi olamayacak kadar hırslıydı o. 1965 Amped Reverb Rocket anfisini ve 1968 Gibson'unun arabasına atıp Los Angeles'a hareket etti. O zamandan beri kasabalara geri dönmedi.

İkinci albümü "Desire Rules the World"de ihtiraslı ve aceleci sesine eşlik eden gitarına bir de flüt tınıları ekleyen Elle, her zaman hatırlanacak bir gece için şimdi İstanbul'ta.

Yorumlar

Taze haberler