Mercadonegro Zaman: 13 Nisan 2007 Cuma - 23:00 Mekan: Babylon - Taksim - İstanbul Fiyat: 33,50 YTL - 18 yaş sınırı vardır. Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Mercadonegro: Tropical Tribute To The Beatles @ Babylon - Taksim - İstanbul

1 Nisan 2007 00:00
Sahnede: Mercadonegro
Zaman: 13 Nisan 2007 Cuma - 23:00
Mekan: Babylon - Taksim - İstanbul
Fiyat: 33,50 YTL
- 18 yaş sınırı vardır.
Bilet: biletix.com

Küba'lı Armando Miranda, Kolombiyalı Rodrigo Rodrìguez ve Peru'lu Cesar Correa'nın Avrupa'da bir araya gelmesiyle kurulan Mercadonegro, Latin Amerika müziğini, yeni tınılar ve titreşimlerle birleştirip zenginleştiriyor. Avrupa'nın son yıllarda yıldızı en fazla parlayan Latin topluluğu haline gelen Mercadonegro Celia Cruz'un Avrupa turnelerindeki orkestrası olarak ününü artırdı. Ekip aynı zamanda Tito Nieves ve Cheo Feliciano gibi efsane isimlerle birlikte sahne çalışmaları gerçekleştirdi.

Daha önce 11. Uluslararası Caz Festivali kapsamında İstanbul'da unutulmaz bir konser veren grubun yeni projesi Tropical Tribute To The Beatles adını taşıyor. Beatles'ın en sevilen klasiklerini bambaşka bir yorumla latin dünyasına taşıyan grup bu projesiyle de eleştirmenlerden ve izleyicilerden tam not almayı başardı. 13 kişilik genç ve dinamik ekibiyle Giovanni Hidalgo, Jimmy Bosch, José Alberto El Canario'nun başını çektiği Europe-New York Salsa All Stars projesinin de belkemiğini oluşturan topluluk, salsa'nın sıcak ritimleriyle coşku dolu konserler dizisini sürdürüyor.

Yorumlar

  • Giovanni Hidalgo yahu! Adam annesinin karnından conga ile doğdu sanıyorum. Bir insan enstrümanına bu kadar hakim olur!
    Bu konser kaçmaz kesinlikle. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum!
    Özellikle latin ritimlerini ve tabi oynamayı sevenlere.
    Üye
    Archanthem
    Tarih
    10 Nisan 2007 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler