Zucchero Zaman: 16 Temmuz 2007 Pazartesi - 20:00 Mekan: Parkorman - Maslak - İstanbul Fiyat: Henüz Belli Değil 1990 yılında Paul Young'la birlikte">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Zucchero @ Parkorman - Maslak - İstanbul

4 Nisan 2007 00:00
Sahnede: Zucchero
Zaman: 16 Temmuz 2007 Pazartesi - 20:00
Mekan: Parkorman - Maslak - İstanbul
Fiyat: Henüz Belli Değil

1990 yılında Paul Young'la birlikte seslendirdiği "Senza Una Donna" adlı parçasıyla dünya müzik listelerinin zirvesine oturan ZUCCHERO, İtalya'nın rock ve blues müziğine en büyük armağanı olarak kabul edilmektedir.

Sanatçının diğer önemli hit parçaları arasında (Randy Crawford ile birlikte de seslendirdiği) "Diamante", (Eric Clapton'la birlikte seslendirdiği) "Wonderful World", "Baila Moreno", "Cosi Celeste" ve "Il Volo" yer almaktadır.

ZUCCHERO, 1970'de başladığı müzik kariyerinde besteci kimliğiyle ön plana çıkarken, Miles Davis, Eric Clapton, Joe Cocker, Andrea Bocelli, Sting, Luciano Pavarotti, Tom Jones, John Lee Hooker, B.B.King, Sheryl Crow ve Ray Charles gibi dünyaca ünlü sanatçılarla yaptığı düetlerle dünya müzik listelerini sürekli işgal etti.

Sanatçının 2004 yılında yayınladığı ve birçok ünlü sanatçıyla yaptığı düetlere yer verdiği ZU&CO adlı albümü dünya çapında 5 milyondan fazla sattı. Albümün lansmanı için Londra Royal Albert Hall'da gerçekleştirdiği ve Eric Clapton, Luciano Pavarotti, Paul Young, Ronan Keating, Mana ve Brian May gibi sanatçıların katıldığı konser DVD olarak da piyasaya sürüldü.

ZUCCHERO, geçtiğimiz yıl yayınladığı 19. albümü "FLY"ın dünya turu dahilinde yeni ve eski hit parçalarıyla 16 Temmuz'da Parkorman'da !!!

Yorumlar

Taze haberler