Beastie Boys Zaman: 17 Haziran 2007 Pazar - 18:00 Mekan: Parkorman - Maslak - İstanbul Fiyat: 66,50 YTL - 18 yaş sınırı vardır. - Konser düzeni">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Beastie Boys @ Efes Pilsen One Love Festival 6 - Parkorman - Maslak - İstanbul

4 Nisan 2007 00:00
Sahnede: Beastie Boys
Zaman: 17 Haziran 2007 Pazar - 18:00
Mekan: Parkorman - Maslak - İstanbul
Fiyat: 66,50 YTL
- 18 yaş sınırı vardır.
- Konser düzeni ayaktadır.
- Sınırlı sayıda öğrenci bileti satışa sunulacaktır.
- Öğrenci biletleri sadece öğrenci kimliği ile geçerlidir.
- Bütün katılımcıların kimliklerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
Bilet: biletix.com

Bu yıl ilk defa süresi 3 güne çıkartılan, yaz aylarının ilk festivali Efes Pilsen One Love Festival, yine bir müzik fenomeni haline gelen, dünyaca ünlü Beastie Boys grubunu hayranlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

Yaz mevsiminin habercisi, Pozitif Organizasyonu ile gerçekleştirilen, Efes Pilsen One Love Festival, yine dünyaca ünlü bir grubu ağırlamaya hazırlanıyor. Dünyanın en önemli hip hop & punk topluluğu Beastie Boys, 17 Haziran gecesi Efes Pilsen One Love Festival'de sahne alacak. Uluslararası arenada ismini duyuran ve her yıl dünyanın en ünlü isimlerini konuk eden festivalin bu yıl bir sürprizi daha var. Daha önceki yıllarda 2 gün süren Efes Pilsen One Love Festival, bu yıl itibariyle ilk kez 15, 16 ve 17 Haziran tarihlerinde 3 gün boyunca sürecek. Bugüne kadar Morrissey, Moby, Manu Chao, The Black Eyed Peas gibi müzik dünyasının en önemli isim ve topluluklarını ülkemize taşıyan Efes Pilsen One Love Festival bu yıl 6. kez Parkorman'da müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Bugüne kadar toplama albümleri hariç 20 milyonun üzerinde albüm satışı gerçekleştiren Beastie Boys, 1985 yılından bu yana eksilmeyen enerjisiyle dünyanın dört bir yanındaki hayranlarıyla buluşmayı sürdürüyor. Bu rakamla hip hop dünyasında Tupac Shakur'dan sonra gelmiş geçmiş en büyük satış rakamına sahip olan topluluk rock, punk ve rap dünyaları için kült statüsünde kabul ediliyor. 2006 yılında VH1 tarafından Hip - Hop Honor'a layık görülen grup, 2004 yılında Rolling Stone dergisi tarafından gerçekleştirilen gelmiş geçmiş en iyi 100 sanatçı listesinde 77 numarada yer aldı.

1999 yılında dünya listelerine 1 numaradan giren, sadece ABD'de bir hafta içinde 700 bin satan Hello Nasty ile "En İyi Alternatif Müzik Albümü" ve Intergalactic single'ı ile de "En iyi Rap Performansı" kategorilerinde 2 Grammy ödülünü kucaklayan Beastie Boys, aynı zamanda 1998 ve 1999 yıllarında MTV Video Müzik Ödülleri'nde 2 ödül sahibi oldu.

Kendi web sitesinden mp3'lerini satmaya başlayan ilk gruplardan biri olarak tarihe geçen Beastie Boys, bu başarısını yüksek satış rakamlarıyla destekledi ve konuyla ilgili olarak, The Wall Street Journal'da bir makale bile yayınladı. O güne kadar kendi prodüksiyonları olan ilk albümleri To The 5 Boroughs ile 2004 yılında Billboard albümler listesine 1 numaradan girmeyi başaran grup, yeni albümlerini çok yakında yayınlamaya hazırlanıyor.

Brass Monkey, Fight For Your Right, No Sleep Till Brooklyn, Sabotage, Intergalactic ve Ch-Checked It Out gibi dünyayı kasıp kavuran sayısız hite sahip olan topluluk, yeni eski tüm şarkılarıyla 17 Haziran gecesi Efes Pilsen One Love Festival'de, onlara eşlik edecek binlerce hayranına unutulmayacak bir konser deneyimi yaşatacak.

Yorumlar

  • bilet bulunur.
    Üye
    evrh
    Tarih
    16 Haziran 2007 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler