Busta Rhymes Zaman: 12 Nisan 2007 Perşembe - 21:30 Mekan: Discorium - Gayrettepe - İstanbul Fiyat: Ön Satış - Sınırlı sayıda: 56,50 YTL Bilet:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Busta Rhymes @ Discorium - Gayrettepe - İstanbul

7 Nisan 2007 00:00
Sahnede: Busta Rhymes
Zaman: 12 Nisan 2007 Perşembe - 21:30
Mekan: Discorium - Gayrettepe - İstanbul
Fiyat: Ön Satış - Sınırlı sayıda: 56,50 YTL
Bilet: biletix.com
- 18 yas sınırı vardır.
- Bilet fiyatı kapıda 80 YTL olacaktır.

12 Nisan gecesi Discoriumda birbirinden ilginç sahne şovları sergileyerek unutulmaz bir gece yaşanacak.

Tarzı ve tavrı ile dünyada adından her zaman 1 numara olarak söz ettiren Busta Rhymes, uzun süredir gelen teklifleri değerlendirdi ve turnenin Türkiye ayağı olarak Say2Me Organizasyon ve 2D Collection kapsamında Discorium'u seçti. 2007'de yeni albümü "The Devil's Cry"ı, çıkartacak olan sanatçı 12 Nisan için bizlere çok büyük sürprizler de hazırlıyor.

Çıkarttığı sayısız albümlerle Amerika Listelerinde 1 numaraya kadar yükselen Hip-hop Star, 12 Nisan gecesi yeni albümünden şarkılar söyleyeceği gibi tüm dillere dolanan ve artık klasikleşmiş parçalarını da seslendirecek ve o gece Discorium' da tüm Türk hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşatacak. Busta Rhymes'a alt grup olarak, yine yurt dışından Ünlü r&b grubu Lemon Ice, Türkiye'den ise şu an Türkiye'de rap müziğin bir numarası olan Ceza ve Kadıköy Acil de eşlik edecekler.

Uzun süredir bu tuneye hazırlanan Busta Rhymes, birbirinden ilginç talepleri ile de dikkat çekiyor. Çekici ve baştan çıkarıcı şovları, şarkıları ve dansı ile sahnede adeta devleşmeye hazırlanan Hiphop Starı tüm Hiphop ve R&B sevenlere muhteşem geceye hazır olun' mesajını veriyor!

Discorium'un kaliteli ve farklı dekoru ile Busta Rhymes'ın muhteşem performansının, şarkıların ve çeşitli süprizlerin yer alacağı gecenin biletleri Biletix'ten satışa sunuldu. Bir dünya devini ağarlayacak olan İstanbullu müzikseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşacağına inandığımız Busta Rhymes, 12 Nisan gecesi hayranlarına muhteşem dakikalar yaşatacağa benziyor.

Yorumlar

Taze haberler