Scot Project Zaman: 19 Mayıs 2007 Cumartesi - 22:30 Mekan: Saklıkent - Bakanlıklar - Ankara Fiyat: Tam: 25 YTL - 18 Yaş sınırı vardır. -">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Scot Project @ Saklıkent - Bakanlıklar - Ankara

7 Nisan 2007 00:00
Sahnede: Scot Project
Zaman: 19 Mayıs 2007 Cumartesi - 22:30
Mekan: Saklıkent - Bakanlıklar - Ankara
Fiyat: Tam: 25 YTL

- 18 Yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
Bilet: biletix.com

SCOT PROJECT

Müzik kariyerine küçük yaşta başlamış olan Scot Project uluslararası şöhrete sahip ve Almanya'daki trance müzik çevrelerinin çok yakından tanıdığı bir isimdir. Henüz 13 yaşında erkek kardeşinden mix yapmayı öğrendikten sonra 1983 yılında ilk kaydını yaptı. İlk DJlik denemelerine küçük kulüplerde break dance parçaları çalarak başladı.

1980lerin sonlarında çıkan ilk acid ve house albümlerinden fazlasıyla etkilenen Scot Project; techno, house, hip hop gibi bu yeni tarzları da kendi setleriyle kaynaştırarak kullanmaya başladı.1990lı yıllara kadar Frankfurt'taki birçok kulüpte resident dj'lik yapmaktaydı. 1992de kendine ait ilk stüdyosunu kurduktan hemen sonra Overdose etiketiyle 1995te "X" adlı ilk single'ını çıkardı. Oldukça başarılı bulunan ikinci single "U (I Got A Feeling)" 1996da kulüpleri sallamaya başlamadan önce bile Scot Project çoktan uluslar arası platformda kendini göstermeye, düzenli olarak ABD, Kanada, Brezilya, İsrail ve Rusya'da çalmaya başlamıştı. Scot Project i uluslararası bir üne kavuşturan da Avrupa kulüplerini sarsan "U" albümü oldu.

Pulse, Fog, Area ve Intercord gibi birçok Alman şirketin etiketiyle piyasaya sürdüğü remixler trance müzik çevrelerinde fazlasıyla beğeni topladı ve son olarak 2001de İngiltere'de "Firewire" ile kitlesel bir başarıya ulaştı. Sert perküsyon ve melodinin trance ile mükemmel birleşimini sağlayan Scot Project de kendi tarzını "tatlı-sert" olarak tanımlıyor. Scot Project şimdilik tüm remix taleplerini kendi orjinal profili ve ürünleri için ertelemiş durumda.

Trance sevenleri 19 Mayıs Cumartesi gecesi melodic, tech, hard dakikalar beklemektedir.

Yorumlar

Taze haberler