Giuseppe Ottaviani Ron Van Den Beuken 4 Strings
Kapat
..yükleniyor..
    Kapat
    İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
    Müzik Haberler Blog

    Electro Youth İstanbul 2007 @ Studio Live - Taksim - İstanbul

    7 Nisan 2007 00:00
    Sahnede: Giuseppe Ottaviani
    Ron Van Den Beuken
    4 Strings
    Andrew Benett
    Beegee
    Manuel Le Saux
    Volkan vs. R-HA
    Mono aka Adore & Premium One
    Zaman: 19 Mayıs 2007 Cumartesi - 22:00
    Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul
    Fiyat: Tam: 40 YTL (1 Mayıs'a kadar)
    1 Mayıstan sonra 50 YTL

    - 18 yas sınırı vardır.
    - Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
    Bilet: biletix.com (http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HSLI8)

    ELECTRO YOUTH ISTANBUL 2007 by global music platform
    www.globalmusicplatform.com

    Istanbul bugüne kadarki en güzel trance etkinliklerinden birine sahne oluyor. Çok özel bir gecede dünyaca tanınmış artist ve djler aynı mekanda iki farklı sahnede aynı anda sahne alıyor. 14 saatlik kesintisiz müzik ve görsel şovlar ile 19 Mayıs'ta çok farklı bir eğlenceyi size garanti ediyoruz.

    Bugüne kadar düzenlediği sayısız etkinlik ile trance müziğin Türkiye'de temsilcisi olan Global Music Platform aynı zamanda bu etkinlik ile Electro Youth serilerine start veriyor.

    Giuseppe Ottaviani Live!!! (Vandit Records, Paul Van Dyk GMBH)
    www.giuseppeottaviani.it

    Bu müthiş Romalıyı dünyada efsane haline gelen ve 2005 te dünyanın en iyi canlı performans grubu seçilen NU-NRG ten tanıyoruz. Sayısız başarılı prodüksiyona imza atan Giuseppe Ottaviani İstanbul da ilk defa canlı performans ile ve GMP farkıyla sizle birlikte olacak.

    Dünyanın 1 numaralı DJ i Paul Van Dyk ın plak şirketi Vandit Records'un en güvendiği artist'lerden olan Ottaviani bugüne kadar katıldığı Love Parade Berlin, WMC Ultra Music Festival Miami, Mayday, Gatecrasher, Creamfields, Dance Valley gibi etkinliklerde hep headliner olarak bulundu.

    Ana sahnede yer alacak Ottaviani canlı sahne performansı ile İstanbul'a damga vuracak.

    Ron Van Den Beuken (Spinnin Records, Liquid Records)
    www.ronvandenbeuken.com

    28 Ekim 2006'daki performansı ile tüm müzikseverlerin gönlünde taht kuran efsane prodüktör bir kez daha İstanbul'da. Trance Energy 2007 de sergilediği müthiş set ile trance müziğin en önde gelen temsilcilerinden biri olan Ron ana sahnede hepimizi yine çoşturacak. Bugüne kadar çıkardığı sayısız hitlerle trance camiasında efsane haline gelmiş Ron Van Den Beuken Çin, Kolombiya, Endonezya, Brezilya ve Avrupa da binlerce müziksever ile buluştu. Şu anda thedjlist.com'da 71. sırada bulunan Ron emin adımlarla tepeye doğru tırmanıyor.

    En son single'ı Alcatraz ile Hollanda listelerine tepeden giriş yapan yetenekli DJ yeni parçalarını ilk defa İstanbul da çalacak.

    4 STRINGS (Spinnin Recors, Liquid Records)
    www.4strings-music.com

    Dünyaca ünlü topluluk 4 Strings müziğe yıllarını vermiş 2 isimden oluşuyor: Carlo Resoort ve Jan de Vos. Birbirlerini 1986 dan beri tanıyan ikili 1990 ların sonundan beri Avrupa ve Amerika da geniş hayran kitlesine sahip. Başarılı müzik yaşamlarının gerisinde disiplinli bir çalışma ve çok uzun süreli bir tecrübe yatıyor. Grubun prodüktörlüğünü daha ziyade Carlo Resoort yürütürken deck lerin arkasında jan duruyor.

    Carlo'nun imza attığı ilk başarılı hiti Silmarilla 1994 yılına ait. Bu başarılı çalışmayı daha sonra 4 Strings adı altında çıkardıkları ilk parça olan Daytime; daha sonrada Into the Night, Turn it Around, Take Me Away ve Daytime izledi. Bu parçalar MTV listelerinde dahi ilk sıralara yerleşti ve muhteşem klipleri ile herkesin beğenisini kazandı. 2005 yılında çıkardıkları Sunrise ve ardından son hitleri Mainline ile müzik piyasasının tartışmasız lider gruplarından oldular. 19 Mayıs'ta ise muhteşem setleri ile sizlerler beraber olacaklar.

    ANDREW BENNETT (Armada)
    www.andrewbennett.de

    Hamburg'un trance'a olan en büyük katkısı Andrew Bennett. Djlik kariyeri 1996 yılına dek uzanan Andrew Bennett son günlerde trance müziğin mabedi sayılan Armada Music'in en güvendiği isimlerden. Armin van Buuren ve Markus Schulz'un en çok destekledikleri prodüktörlerden biri olan Andrew bugüne kadar en saygın isimlerle beraber çalışma fırsatı buldu. MIKE, Armin Van Buuren, Andy Moor, Karen Overton, Rico Soarez (Probspot) ve Way Out West bu isimlerden sadece birkaçı. "Armin Van Buuren: Bu adam gerçekten takip edilmesi gereken birisi!!!" 19 Mayıs'ta melodik seti ile birlikte yepyeni çalışmalar ile Andrew Bennett sizlerle birlikte olacak.

    BEEGEE - www.beegee.dj

    Trance müziğin Türkiye'deki önde gelen temsilcisi olan Beegee hepimizin yakından tanıdığı bir isim. FG Radio ile Türkiye'de elektronik müziğe yön veren bir yandan da gerçekleştirdiği etkinlikler ile sınırları zorlayan ve çıtayı en yükseğe koymuş başarılı bir DJ kendisi. Üstelik Tarkan ve Murat Uncuoğlu ile beraber 10 saat aralıksız DJ lik performansında bir rekora sahip. 1988 yılından beri DJ likyapan Birol Giray organizatör kimliği ve Türkiye de özel radyoculuğa katkısı yüzünden genç neslin örnek aldığı bir kişi.

    19 Mayıs'ta sergileyeceği performans ile bize muhteşem bir müzik ziyafeti verecek.

    MANUEL LE SAUX (Bonzai, Alter Ego)
    www.manuellesaux.com

    İtalya'nın uplifting trance'e armağanı... kimine göre duyguları setine yansıtabilen en önemli DJ'lerden. Üstelik artık prodüksiyonları ile de kendinden bahsettiriyor. Manuel Le Saux kuşkusuz trance müziğe sahip çıkanların yakından takip ettikleri, her Pazartesi ETN.fm'deki Top Twenty Tunes radyo şovunu kaçırmadıkları bir isim. 19 Mayıs'ta sempatik İtalyan'ın müziği ile uplifting trance'e doyacaksınız.

    VOLKAN vs. R-HA (GMP Productions)
    www.djvolkanyilmaz.com & www.r-ha.dj

    2006 başarılı bir çıkış ile Türkiye'deki trance camiasında önemli bir yer edinen ikili 2007 deki organize edecekleri yeni etkinlikler öncesinde 19 Mayıs'ta Electro Youth Festival'de sahne alıyorlar. 2007 yılında başladıkları ETN.fm'deki radyo şovlarına etkinlik organizasyonları yüzünden ara veren ikili yaz ayları ile beraber yine dünyaca ünlü Djleri programlarında konuk edecekler. Bununla beraber yaz aylarında çeşitli klüp ve mekanlarda performans gösterecekler. Haziran ayında ise Almanya ve İtalya'da çeşitli trance etkinliklerinde sahne alacaklar.

    MONO aka ADORE & PREMIUM ONE
    www.myspace.com/monothedj & www.premium-one.net

    DJ Zany ve Johan Gielen ile performansları hala akıllarda kalan Mono aka Adore ve radyo programları ile yurtiçi ve yurtdışında binlerce kişiye ulaşan premium one 19 Mayıs ın diğer önemli isimleri. Premium One progressive ve progressive trance ın en güzel örneklerini sergilerken Adore her zamanki gibi geceyi en hızlı kapatacak isim. Bu başarılı iki ismin performansı kaçırılmamalı...

    Yorumlar

    Taze haberler