Todd Terje Zaman: 28 Nisan 2007 Cumartesi - 23:00 Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam: 28 YTL Öğrenci: 23 YTL - 18 yaş sınırı vardır. -">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Todd Terje @ Indigo - Taksim - İstanbul

7 Nisan 2007 00:00
Sahnede: Todd Terje
Zaman: 28 Nisan 2007 Cumartesi - 23:00
Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 28 YTL
Öğrenci: 23 YTL
- 18 yaş sınırı vardır.
- Bilet fiyatına ilk içki dahildir.
Bilet: biletix.com

"Levi's Sound Tab"

TODD TERJE
Supercharger Live
Disco

Indigo'da düzenlenen Levi's Sound Tab etkinlikleri kapsamında Ekim ayından bu yana Sasse, Gus Gus, Spirit Catcher, Ashley Beedle, Riton, Ewan Pearson sahne aldı. Nisan ayındaki konuk ise Norveçli bir disko dehası olan Todd Terje. Geceyi renklendirecek diğer isimler Supercharger (live) ve Disco (Dj Set)

TODD TERJE

Deep funk ve latin caza kendine has bir sound ekleyerek dans müziği sahnesine yepyeni bir soluk getiren Todd Terje, Mjondalen'de (Norveç) henüz bir kulüp olmadığı zamanlarda disko müziğine delice sevdalı bir gençlik dönemi geçirmiş. 90'ların ortasına doğru Dolle Jolle ile beraber house ve jungle müziğindeki ilk denemelerini gerçekleştiren Terje, o yıllarda aynı zamanda bir piyanist olmak için akademik eğitimi almıştır.

Prins Thomas ile tanışmasıyla Todd, Idjut Boys'ta ve daha birçok grupta keyboard çalarak Oslo dans müzik sahnesinin en ünlü isimlerinden biri olur. Dinleyeni bir anda yakalayan ritimler, dub sound'ı, masalsı klavyeler ve sinematografik hisleri house, junk, tekno ya da disko tazlarıyla buluşturabilen Todd Terje, 28 Nisan gecesi ilk kez Istanbul'da.

Yorumlar

Taze haberler