Dj REthink Dj Özge Tığlı Dj Orca Zaman: 20 Nisan 2007 Cuma - 22:00 Mekan:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

90'lar Türkçe Pop Parti @ Studio Live - Taksim - İstanbul

9 Nisan 2007 00:00
Sahnede:
Dj REthink
Dj Özge Tığlı
Dj Orca
Zaman: 20 Nisan 2007 Cuma - 22:00
Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 10 YTL
90 'lar da çocuk olmaktı, genç olmaktı belki ortak noktamız, Susam Sokağı ile büyümek, Süper Baba yı izlemek, Yonca Evcimik 'in Aboneyim abonesi ile eğlenmek, internet ile ilk tanıştığımız, Ericsson 388 cep telefonları kullanmaya başladığımız yıllardı 90'lı yıllar ve artık 2000lere yavaş yavaş hazırlandığımız bir geçiş dönemiydi 90lı yıllar.
Türk Pop Müziğinin ataklarına şahit olduk . Sezen Aksu , Kerim Tekin, Ajdan Pekkan, Sertab Erener, Levent Yüksel, Kenan Doğulu, Burak Kut, Yonca Evcimik, Hakan Peker, Mirkelam, Tayfun, Kenan Doğulu, Mustafa Sandal ve Tarkan gibi isimlerin yıldızlaşmaya başladığı 90'lı yılları unutmak mümkün değil.

Özlem Tekin, Şebnem Ferah, Kargo, Athena ve Kurban gibi isimler sıradışı avrupa soundun da rock müzik yapmaya başladılar ülkemizde ve çokda beğenildiler.
90 ları ve Türk Pop Müziğini yeniden yaşamak için ve doyasıya eğlenmek için 20 Nisan Cuma gecesi Beyoğlun 'da Studio Live da buluşuyoruz, bu kaçırılmayacak etkinlikde ogünlere bir nebze dönmek sanırım bizde tebessüm yaratacak.
www.dreamorg.com

Yorumlar

  • Organizasyonu düzenleyenlerin ellerinden öpüyoruz!! Dj olarak sarışın bol makyajlı bi abla ve yanında duran bi abiden başka bir şey görmedik. Bir çok şarkı geçişinde arada boşluklar oldu, kimi şarkılarda ise cd tozlanmış heralde =) Ayrıca projeksiyondan mickey mouse cd'sini koymak gerçekten çok zekice(?) ve yaratıcı(?), düşünenin ellerinden öpüyoruz (başdaki "gelecek program" tanıtımlarını bile kesmemişler). İnsan şuraya bir iki klip bir şey koyar!! Ya da playlistde çalacağı parçaların hiç olmazsa cd'lerini kontrol eder!! Herneyse Dna(ya da dream) organizasyonun ellerinden tekrar tekrar öpüyoruz. Bir daha ki organizasyonlarını ilgiyle takip ediceğimizden kuşku duymamalarını diliyoruz(!?)
    Üye
    telefon_diregi
    Tarih
    21 Nisan 2007 00:00
  • tabi kide güzel bi organizasyon. çogumuzun çocuklugu 90 larda geçmiştir , gidilir , dinlenir görülür gelinir
    Üye
    JasonBassPlay
    Tarih
    17 Nisan 2007 00:00
  • sadece konserin brosurunu gormek mutlu bir sekilde duygulandiriyor beni. evet hatirlarim ben 90 dogumluyum. ve annem beni yedirirken. genelde yemezdim yemek tabi. yonca evcimigin aboneyim abone sarkisini acar ole yedirirdi:)
    Üye
    darknessinlove
    Tarih
    15 Nisan 2007 00:00
  • şimdi o şarkıları dinlediğimde eskisine göre daha fazla keyif alacağımı biliyorum, o şarkıları, klipleri görünce aralarında nasıl da farklı, hoş fikirler, melodiler olduğunu fark ediyorum. Bu organizasyonun tanıtımı bile gülümsememe yetti, burun kıvırmak yerine keyfini çıkarmayı becerecek birini bulup giderim herhalde.
    Üye
    oz
    Tarih
    14 Nisan 2007 00:00
  • Bu çok hoş olabilir aslında yaa...hele tüm çocukluk dönemi 90larda geçmiş 84-85-86lılar için tam bir nostalji olur....Kİmse rockçı metalci doğmadı arkadaşlar...Küçükken yonca evcimik,çelik,grup vitamin dinledik biz de ....Mİrkelamın koşan klibini az kişi taklit etmemiştir çocukken...:) Şimdi popçular dışarı diyip yemeyin beni yani ehehe....Kaç kişi 6 yaşında Manowar dinliyordu :)
    Üye
    2mi3
    Tarih
    13 Nisan 2007 00:00
  • popçular dışarı >>>>>>>>>>
    Üye
    paramientos
    Tarih
    12 Nisan 2007 00:00
Toplam 6 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler