Daft Punk Onur Özer Digitalism live Zaman: 23 Haziran 2007 Cumartesi - 20:00">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Daft Punk @ Kuruçesme Arena @ Arena - Kuruçeşme - İstanbul

12 Nisan 2007 00:00
Sahnede: Daft Punk
Onur Özer
Digitalism live
Zaman: 23 Haziran 2007 Cumartesi - 20:00
Mekan: Arena - Kuruçeşme - İstanbul
Fiyat: İlk 1000 Adet Avantajlı Bilet: 45 YTL
Bilet: biletix.com

"Tüm zamanların en büyük elektronik dans müziği grubu!"

Paris'li Guy Manuel de Homem-Christo ve Thomas Bangalter'den oluşan Daft Punk hem albüm satışları hem de kritiklere göre tüm zamanların en başarılı elektronik müzik ortaklıklarından biri olarak kabul ediliyor.

Müzik kariyerlerine indie-rock topluluğu Darlin' ile başlayan ikilinin ekipmanlarına drum machine ve synthesizerları dahil etmesiyle Daft Punk'ın bugünki soundunun temelleri atıldı. Videoları ile de hafızalara kazınan "Da Funk" ve "Around the world" single'larıyla klasik mertebesine erişen ilk albümleri "Homework" techno, house, acid house ve electro türlerinin yenilikçi bir senteziydi.

1990'ların ortasından beri elektronik, rock ve hatta pop dinleyicileri tarafından attıkları her adım ilgiyle takip edilen Fransız ikili albümleri, robot personaları ve muhteşem sahne şovları ile günümüzün en büyük elektronik müzik olayı olarak görülüyor.

Gerek geniş kitleleri etkileyen müzikleri gerekse göz kamaştırıcı sahne şovları sebebiyle müzik severler tarafından en çok beklenen gruplar listesinin başında yer alan Daft Punk, 23 Haziran 2007 Cumartesi gecesi ülkemizde sahne alacak.

Yorumlar

  • Ah ya :( 18 yaş alacağın olsun..
    Üye
    metalikmanyak
    Tarih
    7 Ekim 2007 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler