Moonbootica Evren Zaman: 21 Nisan 2007 Cumartesi - 20:00 Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam: 28 YTL (İlk içki">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Moonbootica & Evren @ Indigo - Taksim - İstanbul

13 Nisan 2007 00:00
Sahnede:
Moonbootica
Evren
Zaman: 21 Nisan 2007 Cumartesi - 20:00
Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 28 YTL (İlk içki dahil)
Öğrenci: 23 YTL (İlk içki dahil)

- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri, bilet ücretini iade etmek şartı ile etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.
Bilet: biletix.com

MOONBOOTICA
Evren

Son albümleri "We 1, 2 Rock" müzik otoritelerince övgüyle karşılanan ikili, 2006 Aralık ayında Indigo'da gösterdikleri muhteşem performanstan sonra 21 Nisan Cumartesi gecesi tekrar Indigo'da müzik severler ile buluşuyor.

Moonbootica ( moonbootica.com - www.myspace.com/moonbootique )

Moonbootica, 2001 yılında Tobias Schmidt (tobitob) ve Oliver Kowalski (kowesix) tarafından kuruldu. Alman bir Dj ekürisi olarak Hamburg'ta kendi prodüksiyon şirketleri Moonbootique'i kurarark işe başladılar. Tobias Schmidt' in ayrıca Tresor, Disco b, Spiel-zeug Schallplatten gibi yapım şirketleriyle de pek çok çalışması bulunmakta.

Müziklerini "Crap House, Taxi Techno, Everything Becomes Disco" olarak tanımlayan Moonbootica, 2003 yılında "Discovery of the year awards 2003" alma başarısını gösterdi. Bunun yanı sıra Luomo ve Boogie Pimps' le gibi elektronik müizğin pek çok öenmli ismi ile pek çok çalışması bulunmakta.

Yorumlar

Taze haberler