Paul Young Zaman: 10 Ağustos 2007 Cuma - 19:00 Mekan: Parkorman - Maslak - İstanbul Fiyat: Henüz belli değil Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Paul Young @ Parkorman - Maslak - İstanbul

13 Nisan 2007 00:00
Sahnede: Paul Young
Zaman: 10 Ağustos 2007 Cuma - 19:00
Mekan: Parkorman - Maslak - İstanbul
Fiyat: Henüz belli değil
Bilet: biletix.com

İngiltere'nin en büyük soul müzik sesi olarak kabul edilen PAUL YOUNG, 1982 yılında ilk solo albümünde seslendirdiği "Wherever I Lay My Hat" adlı Marvin Gaye cover'ı ile İngiltere Müzik Listeleri'nde haftalarca 1 numarada kaldı. Albümün diğer önemli iki parçası "Come Back And Stay" ve "Love Of The Common People" da benzer bir başarı elde ederek sanatçının ününü Avrupa dışına da taşıdı.

Band Aid oluşumunda yer alan PAUL YOUNG aylarca dünya müzik listelerinde üst sıralarda yer alan "Do They Know It's Christmas" kaydında bulundu.

PAUL YOUNG, 1985 yılında bir Daryl Hall bestesi olan "Everytime You Go Away" ile İngiltere başta olmak üzere Avrupa ve Amerika Pop Müzik Listeleri'nde 1 numaraya kadar yükseldi.

1988 yılında Nelson Mandela'nın 70. Doğumgünü kutlamaları dahilinde Crowded House'un ünlü "Don't Dream It's Over" parçasını seslendirdikten sonra turne ve konserlere odaklanan PAUL YOUNG, 1991 yılında ünlü İtalyan müzisyen Zucchero ile birlikte dünya çapında hit olan 90'ların unutulmaz parçası "Senza Una Donna"ya imza attı.

Paul Anka'dan sonra "Rock Swings" serisinin ikinci albümüne 2006 yılında imza atan PAUL YOUNG, Metallica "Enter Sandman", Eminem "Lose Yourself", Soft Cell "Tainted Love" gibi parçaları swing formatında orkestra eşliğinde seslendirerek tekrar müzik dünyasının gündemine yerleşti.

PAUL YOUNG, 30 yıllık müzik kariyerindeki ilk Türkiye konserinde 10 Ağustos Cuma akşam İstanbul Parkorman'da en güzel parçalarını müzikseverler için seslendirecek.

Program
19:00 Kapı Açılış
21:00 Konser
23:00 "Everybody Loves 80s&90s" After Party

Yorumlar

Taze haberler