Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Barışarock @ Sarıyer - İstanbul

30 Temmuz 2004 00:00
Zaman: 21 - 22 Ağustos 2004
Mekan: Sarıyer M.Akif Piknik alanı
Fiyat: İki gün için 15MTL
Bilet: ideefixe.com
Sahnede:
Abraxas
Akın Eldes
Anima
Arkabahçe
Bulutsuzluk Özlemi
Cavit Murtezaoğlu
Crush (Gürcistan)
False In Truth
Gür Akad
Gökalp Baykal
Infected
IQ
Işığın Yansıması
Kara Güneş
Karakedi
Kep
Kronik
Metro
Moğollar
Mor ve Ötesi
Objektif
Oyuncak Araba
Soul Sacrifice
Stuka
Teneke Trampet
Tibet Ağırtan
Turgut Berkes
Unplayed
Vedat Sakman
Version Forward
Yol Arkadaşları
Zardan Adam

Şimdilik 32 grup...

Barışarock, geçtiğimiz yıl, Coca Cola’nın düzenlediği rock festivali Rock & Coke’a karşı yükselen tepkiden doğan bir "karşı" festivaldir!

Barışarock, Koka Kola’ya ve temsil ettiği değerlere karşıdır. İnsana dair her şeyi alıp satmaya yeltenen anlayışa karşıdır.
Savaşlara sponsor olan küresel bir markanın, barışın ve özgürlüğün müziği olan Rock N Roll’a sponsor olmasını içine sindiremeyen bir festivaldir…

Barışarock, Irak'ta, Filistin'de, Güney Amerika'da ve Türkiye'de, kısacası tüm dünyada, yoksulluğu ve savaşları çoğaltan kapitalizme karşıdır.

Barışarock, sanatın ve özellikle rock müziğin ticarileştirilmesine, sanayileştirilmesine karşıdır.

Barışarock, karşı çıkmakla yetinmeyen, hayallerini gerçek kılmaya çalışanların festivalidir.

Barışarock müzikten taviz vermeyen, yüksek sesle barış ve özgürlük isteyen bir festivaldir.

Yorumlar

  • katılmak ıstıiyorum????napıcam acılen bırı mesaj atsın
    Üye
    Kirk_Hammett
    Tarih
    14 Mayıs 2005 00:00
  • gittik gördük festival degil de bi oluşum olduğunu kabul ettik - dooru dürüs para vermedik - gönüllü çalıştık - girerken yiyecek soktuk - biraya cok para verdik ama eğlendik. seneye de gıder miyiz ? gitmeyiz.
    Üye
    pauli
    Tarih
    10 Eylül 2004 00:00
  • Alkolik Hareket engellenemez :)
    Üye
    MoonLigth
    Tarih
    27 Ağustos 2004 00:00
  • son birşey, ilk gün konser öncesi tesisata giden bir üçlü priz yanlış bağlanmıştı (ceryan toprağa bağlı!) gözümle gördüm eleman orada prizi söküp düzeltti iyi de küfür etti. allah korusun hayati bir tehlike atlatıldı. böyle amatör organizasyonlarda çalacaklara öncelikle yanlarında elektrik kalemi bulundurmalarını öneririm, gitardan çarpılıp bk yolunda kurban gitmemek için...
    Üye
    kdakan
    Tarih
    24 Ağustos 2004 00:00
  • Alpay Şalt'a, özellikle bu sitenin en önemli amaçlarından biri olan, müzisyenlerin paylaşımı açısından yaklaşıp böyle yorumlar yazdığı için, çok teşekkürler öncelikle...

    Paranın gücü gerçek insani değerlerle birleştiğinde doğru dürüst şeyler çıkıyor ortaya diye düşünüyorum. Rock and Coke'a anti emperyalist, aktivist duygularla saldırmak ne kadar idealse, barışarock gibi bir oluşumun da TR'deki en iyi festival olduğunu kanıtlamaya çalışmak o kadar hayalciliktir gibi geliyor bana.

    Doğru dürüst şeyler yapan insanların hayatlarını doğru dürüst şeyler yapmayanlardan daha iyi geçirmeleri gerekiyor bence, bunun ölçütü de devrimizde, ne kadar kabul etmek istemesek te paradır Bunun sonucunda daha çok para harcanılan bir organizasyonun, harcanmamış olandan daha "kötü" olması da çok normaldir...

    GRJ'da geçen seneki H2000 hakkında bir makaleyi okurken bu ve bunun gibi düşüncelerimin çok güzel toparlandığını gördüm. Belki okumamışsınızdır:

    http://www.garaj.org/makale-bisey-2.htm
    Üye
    wogon
    Tarih
    23 Ağustos 2004 00:00
  • Eskiden hep şunu düşünürdük,niçin her festivalin başında 1. yazar ve birtürlü 2. yapılamaz? 2.Barışa Rock festivaline ayağımı attığım anda gördüm ki yıllardır değişen hiçbirşey olmamış.Festivalin "müzik" kısmını desteklediğim için katılmayı kabul etmiştim ama maalesef müziğe ve müzisyene en ufak bir saygı olmadığını gördüm ve bir daha asla katılmam!Sağolsun organizasyon ulaşım için bir araç temin etti,(geçen sene kendi imkanlarımızla ulaşıp sahne kıyafetlerini araba giymiştik).Sahne arkasında ne doğru dürüst bir kulis ne yeterli sandalye(toplasan 5-6 tane vardı) ne yiyecek ne de yeterli içecek vardı.Bandaj Murat elinden geleni yaptı sağolsun ama bence sahne arkası böyle olmamalı.3. sınıf bir ses düzeni vardı,Lise konserlerini anımsatan bir davul,üzerindeki çay tabağı büyüklüğündeki zillerle muhteşem görünüyordu.Oturağı yalama olmuş bir tabure ile boğuşmaktan ne çaldığımı anlayamadım!Müzisyenler bedava çıktı (kendi paramızla içki satın aldık!) Pekala toplanan bilet paraları ile bu kadar mı amatör iş yapılabildi?1.Festival ile alakası olmayan bir organizasyondu.Sokakda müzik yapması gereken insanlar sahneye çıkacak denseydi ben 20 kat daha iyi çalan gruplar tavsiye edebilrdim,her müziğe saygım var ama sahnede dalga geçilmesine tahammülüm yok!İdeoloji ile sanatı birbirinin içine bu kadar sokarsak çıkan manzara ancak bu olur!Gecenin 2 sinde Deep Purple çalarız tabii ki eğer beste dinlemek isteyen arkadaşlar varsa onları bir kere bile uğramadıkları Kadıköy Shaft'a (özellikle Perşembe akşamları) davet ediyorum.(Kdakan kardeşime ayrıca e-mail atacağım ,fazla konu dışına çıkmak istemiyorum!)Sonuçda Rock'n Coke ile Barışa Rock arasındaki farkı çok güzel anladım,bir tanesi markasını satmanın peşinde ötekisi ideolojisini,size kolay gelsin ben müzikle uğraşmayı tercih ediyorum!
    Üye
    alpaysalt
    Tarih
    23 Ağustos 2004 00:00
  • Süper geçti emeği geçen herkeze içten teşekürler....
    Üye
    SystemOfADown
    Tarih
    23 Ağustos 2004 00:00
  • ayrıca insanların çantalarında ceplerinde yiyecek içecek arama saçmalığı festivalin ruhunu özetliyor. kola yasak olmasaydı eminim birçok kişi durumu protesto amacıyla kola içerdi:) bütün haklara saygı sloganı atıldı da festivalde vejeteryen menüsü de(hayvan hakları babında) yoktu bol bol et tükettik. hepsi bir yana güzel rock müziğin olmadığı bir gündü. vedat sakman'in rock festivalinde işi ne? 20 senedir "rock müziğin içinde" olup gecenin 2sinde deep purple coverları çalan bunun dışında üretimi olmayan adamların orada işi neydi? pazar günü çok daha iyi geçmiştir umarım.
    Üye
    kdakan
    Tarih
    23 Ağustos 2004 00:00
  • Nereye ne için geldiğini bilmeyen insanlar topluluğu her sene biraz daha taraftar topluyor bu açıdan olumlu.Sırf alkol ve cinsellik açısından orada bulunan o kadar fazla insan gördüm ki,(KASAYA FİŞ ALMAYA GİDEN VE COCA COLA SORANLAR DAHİL) az da olsa festival sırasında konuştuğum bir kaç kişi bana kendimi ve konsepti iyi hissettirdi.Başlangıç olarak gönüllü konser vermeye geldiğimiz yerde(VEDAT SAKMAN gibi büyük bir üstatla)yinede kapı görevlileri sağolsun olay çıkardı içeriye alınırken işin felsefesi ''barışarock''ama kapıya bakan kendini bilmezlerden biri şşş!sus!kapa çeneni gibi saçmasapan bi hale büründü...biraz gerildik içeriye girerken ama ne için orada olduğumuzu biliyorduk ve haddini bildirdik.diğer görevliler de bizi biraz yatıştırdı.(sağolsunlar).İmkansızlıklar içinde gördüm ki içimizdeki her kapitalist ruhlu bireyler ve kendini bilmezler olsada (ki her zamanda olacaklar)olumlu şeyler büyümeye ve bu olumluluklar da büyümeye devam ettikçe,düzensizlik ve partisyen ruhlu bireycilik son bulacaktır.
    BİZİMLE OLAN VE ORADA NE İÇİN TOPLANDIĞIMIZI BİLEN HERKESE TEŞEKKÜRLER...:)kemancı-^wear^
    Üye
    wear
    Tarih
    22 Ağustos 2004 00:00
  • BARISAROCK ile ilgili uzun uzun konusmak isterdim ama degmez artik. Cünkü Rock'n'Coke'dan hic bir farklari kalmadi bence. İceri yiyecek filan da sokmadilar, gerci biz illegal yollardan soktuk o ayri. Bir gece öncesine kadar böyle bi yasaklamadan söz edilmezken kapida güvenlik duvariyla karsilastik. Yemeklerimizi alip yerlere attilar. Sanki iceri yemek soksan icerde satis olmicak. Her durumda icerde satis olurdu. Herkes nevaleyle gitmiyor ki mekana. Neticede orasi bi piknik alani ve bunu yapmalari demek söyledikleri her seyi cöpe atmalari demek. Tüm inandiklarimiz kül oldu gitti. Seneye gitmemeye karar verdik.

    Mekan gecen seneye göre cok büyük, devasa bi piknik alani. Cadir sayisi cok cok fazla. Herkes cadir kurmustu. Biz kurmadigimiz icin pisman olduk. Kuran arkadaslarimiz da vardi kalacaktik ama organizasyona kizdigimiz icin mekandan 01.30 civari ayrildik.

    Ses düzeni kötüydü. Sürekli sorun cikti durdu. 90'li yillarda amatör ruhumuzla düzenledigimiz İTÜ'deki Rock Festivalleri'ni aradik. O zaman her sey bir baskaydi.

    Dünün en güzeli Siya Siyabend'di. Vokal Murat bizi cok sasirtti. Hem görünüs olarak, hem de -belki biraz- fikir olarak. Adam bi senede erimis ve kusa dönmüs resmen. Konser sonrasinda mekani terketmeyen adamlar, bu kez "bize ayrilan süre doldu, 1 dakikamiz filan kaldi" dediler.

    Soul Sacriface ve Abraxas'in elemanlari bizim eski Taksim
    tayfasiymis, Heavy metalle isim olmadigi icin bilmiyordum, herifleri sahnede görünce sok oldum. Tüm elemanlar arkadasim cikti. En cok onlarda eglendim. Boynum tutulmus olmasina ragmen kafa salladim ve bögürdüm;-)

    Yolgezer, Vedat Sakman, Anima, Camur, Teneke Trampet, Gür Akad aklima gelenler. Teneke Trampet güzeldi, 2 tane akustik gitarli bir gruptu, liriklerde iyiydi. Kep adinda 3 kisilik genc kardeslerimizdan kurulu bi grup vardi.

    Kibris'li bi grup geldi, adamda süper blues girtlagi vardi. Rainbow'la basladilar, arkadan bi Guns'n'Roses caldilar ki gönlümü fethettiler yani. Sonra Deep Purple filan lezizdi. Gecmise götürdüler bizi ama cok da iyi ettiler.

    Yazacak cok sey yok aslinda ama yine de ilk günden özet gecmek istedim sizlere. Gecen sene cok güzeldi, bu sene daha giriste büyük bi hayal kirikligiyla karsilastik. Gercekten de cok üzücü. Söylemlerin bir anlami kalmadi. Samimiyet filan da yok. Seneye gitmeyecegiz bu kesin.

    Bugün 2. gün. Saglam gruplar esas bugün cikacak(mis). Eh, görecegiz bakalim...
    Üye
    Bayan Ariza
    Tarih
    22 Ağustos 2004 00:00
  • etrafta ezik dolu olan organizasyon.)
    Üye
    burakerdogan
    Tarih
    22 Ağustos 2004 00:00
  • fikir çok güzel ama ilk gün bence berbattı. 20 gruptan 3-4 tanesi ancak izlemeye değerdi. 2 saat geç başladığı gibi ilk 3 grup daha gitarlarını akord etmekten acizlerdi. sabah 2 buçuğa kadar sabrettim 2. gün gitmeyeceğim harcadığım vakte ve yol yemek vs masrafına değmez. bir daha da işi müzik olmayan hiçbir kimse veya grubun müzik organizasyonuna katılmam. barış istiyoruz o ayrı ama doğrudürüst müzik olmayınca barışarock topal kalıyor. lise ve üni. festivallerinde daha iyi grupların çıktığını da biliyorum. bu benim kendi yorumum beğenene de lafım yok.
    Üye
    kdakan
    Tarih
    22 Ağustos 2004 00:00
  • hala ırakta kan dökülürken fuq n kok:) gbi bir organizasyona para kazandıramam bu organizasyonda yer alan hiç bi grubu da bundan sonra dinlemeyeceğim...yaşasın barışa rock
    Üye
    DeLeTe_1453
    Tarih
    21 Ağustos 2004 00:00
  • sahnelerin kurulduğu insanların içip coştuğu yerler... sonbahar ın sessizliğiyle kaplandığında bir şeyler hazırlanacak bir dahaki Barış'a Rock a... ve siz yine geliceksiniz..

    ve bluerock© orada olacak...

    iyi eğlenin...

    point
    www.x.garaj.org
    Üye
    labradore
    Tarih
    21 Ağustos 2004 00:00
  • üniversite rock kulüpleri iki festivali de protesto eden açıklama yayınlamışlar neden, geçen sene ağırlıklı olarak bir siyasi partinin propagandası mı yapıldı, böyle deniyor? bu sene tekrar olmaz umarım çünkü rock ve barış adı altında rant sağlama olayı midemi bulandırır.
    Üye
    kdakan
    Tarih
    20 Ağustos 2004 00:00
  • evet saatler kaldi sadece. cadirlarimiz, uyku tulumlarimiz ve en önemlisi de ruhumuz hazir. her sey iyi olacak.
    Üye
    Bayan Ariza
    Tarih
    20 Ağustos 2004 00:00
  • paramız olsada gitsek....

    seneye para biriktirip gitcem...
    Üye
    realkorn_fan
    Tarih
    20 Ağustos 2004 00:00
  • popn coke ye gıtmktense oraya gderım daha eii ama hepınızı martrta duzenlenecek rock statıon a beklrım ank/saklıkent death black aradıınız er sey orda olucak hepınızı beklerım!!!!!!!!!!!
    Üye
    nıght devıl
    Tarih
    20 Ağustos 2004 00:00
  • ulan bursaya taşındım.. işte böyle şeyler için pishmanım ama gidecem (( meCburUmM!1! ))
    Üye
    dogu
    Tarih
    18 Ağustos 2004 00:00
  • :))) ...BARışA roCK SeveRock....(ne yazıyosam ben)
    orada olamayacağım...Safka2'm benim için de eğlen ne olur...N'olur!!!!
    Üye
    semmy
    Tarih
    18 Ağustos 2004 00:00
  • iste bu yaa hep beraber bock'n koku protesto edip cilginlar gibi barisa rock ta eglenelim arkadaslar... savasa soykirima ve irkciliga lanet olsun yasasin barisa rock...
    Üye
    Jese_James
    Tarih
    18 Ağustos 2004 00:00
  • Müslüm Gürses'de hangisine gelirse ben ordayım.Ötesi yok.
    Üye
    MüslümGürses
    Tarih
    18 Ağustos 2004 00:00
  • patlayacaz hoplayacaz cıldırcaz....
    Üye
    post_mortemm
    Tarih
    17 Ağustos 2004 00:00
  • illa ki pentagram şu bu grup veya iggy pop var rockncoke'a gidecem yaklaşımları saçma. iggy &the stooges kola festivallerine düşmüşse artık onu dinlemekten ne zevk alınır anlamıyorum. iggy'nin ne kim olduğunu bilmeyenler gitsin izlesin orada ne bulacaklarsa.
    Üye
    kdakan
    Tarih
    17 Ağustos 2004 00:00
  • pentagram olursa giderim tamam gorus iyide ben cok iyi bi grup goremedim!!gelsin pentagram dusunmeyelim bizde...
    Üye
    still elegy
    Tarih
    17 Ağustos 2004 00:00
  • geçen sene konuşma yapan, ödp'li olduğunu zannettiğim amcanın sahnede "ok" demesi çok rahatsız ediciydi. ama festival çok keyifliydi, yağmur da yağmasaydı iyi olacaktı
    Üye
    oz
    Tarih
    16 Ağustos 2004 00:00
  • yanınızda olamasamda kalben hep beraberiz dostlar
    insanların sömürülmesine karşı türetilmiş bir müzik türü
    nasıl oluyorda sömüren bir firma tarafından finanse ediliyor
    özellikle sisteme medya ya atıp tutan gruplar nasıl oluyor o kirlki işe bulaşıyor anlamıyorum para bu kadar kirli mi?
    Üye
    rahatsiz
    Tarih
    15 Ağustos 2004 00:00
  • Bu organizasyon bence hem müzik olarak hem de manevi olarak dünyaya yapılmış bir nevi çağrıdır. Ve bence "Dünya barışı" kavramının her geçen gün kan kaybettiği dünyamızda bu tarz organizasyonların bulunması hala barış için bir umut olduğunun göstergesidir. Görüşmek üzere :)

    ---> Pentagram grubunun da bulunması bence haftasonumuzun rengine renk katabilir...ama yine de oralarda oluruz :)
    Üye
    Therano
    Tarih
    14 Ağustos 2004 00:00
  • Pogo ve Headbang zamanı!!!
    Üye
    Darkflames
    Tarih
    14 Ağustos 2004 00:00
  • Ideefixe'de kredi kartı ile bilet satışı başladı. Internette bilet fiyatı 15 milyon TL ancak farklı kredi kartlarına 1 milyon TL'ye varan taksitler dahi mevcut. Siparişten 2 gün sonra adresinize kargo ile biletiniz teslim ediliyor.

    Adres: http://www.ideefixe.com/muzik/tanim.asp?sid=FNFPVQMR2R1RKWGMXVLI
    Üye
    SystemOfADown
    Tarih
    14 Ağustos 2004 00:00
  • İzmire de bi uğrasalar geçerken :)))
    Üye
    thehalfelven
    Tarih
    13 Ağustos 2004 00:00
  • baba festivale komünist çıkarması olacak, en az faşoların zırvaları kadar kafa zikiyor bu komünist zırvaları.
    'müzik müzik içindir'
    jimi hendrix
    Üye
    basstard
    Tarih
    13 Ağustos 2004 00:00
  • sonradan gelecek guruplar yazacakmı burada?
    yazarsa seveiniriz sevindirik oluruz :)
    Üye
    Darkstorm
    Tarih
    13 Ağustos 2004 00:00
  • bende gelcen gitist götürürse kie kesin götürcek çünkü kesin veyata bilet paralarını ben çekerim!!!
    Üye
    preoccupied
    Tarih
    13 Ağustos 2004 00:00
  • burada karagunes isimli gruba dikkat. bu arkaslar onumuzde ki sene album yapacaklar. bana göre turkiye' nin ilk gercek protest rock grubu olacak ve cok uzun yillar surecek bir efsane olacaklar.
    na buraya yaziyorum.
    Üye
    rush
    Tarih
    12 Ağustos 2004 00:00
  • Unutmadan,Coco Cola 2001 yılı kar fazlasını israil savunma bakanlıgına bagıslamıştı,meksikadaki işçi sendika liderinin(şu an ismini hatırlıyamıyorum) suikast sonucu katledilmesi olayından hala meksikada davaları surmektedir,gelmek için yeterli sanrım

    Sarıyerde goruşmek üzere..
    Üye
    Hippies
    Tarih
    10 Ağustos 2004 00:00
  • Pentagram Irkcı bır grup oldugu için barış içerikli bır konsere gelmesı bence sacma olur,cover yaptıgı parcalar ortada,cover yaptıgı grupların gitaristleriniin veya diğer grup elemanlarının yeni nesil neonazi orgutlendırme gerceklertirmek istedikleri ortada,veya bunlarıda gormuyorsak Slayer dan Kerry Kings in konserlerde giydiği gamalı haclı tshortler bakarsak kor olmayıp barış içerikli bir konsere pentagramı devam etmek için biraz düşünmek gerekir sanırım.
    Üye
    Hippies
    Tarih
    10 Ağustos 2004 00:00
  • bu festivalin yerli mali haftasina denk geldigi iyi olmus , mangalla cadirla ,cokoprensle geliyorum ben de. bi de samsun 216
    Üye
    pauli
    Tarih
    9 Ağustos 2004 00:00
  • her sene anti kapitalistiz valla.bu fuq n coke gibi emperyalist kapitalist sistemin bekcileri hicbirseyden anlamaz.hele hele barıs kokan bi etkinlikten müzikten hic anlamaz...
    down with rock'n coke
    long live barısa rock....
    Üye
    imansiz_deyyus
    Tarih
    9 Ağustos 2004 00:00
  • cOcO cOLaMı!!!! FesTiVAL mi? HemDe rOcKLa !!!! BöHg! KusMaK İsTiyorum!! Şu LaVoBaYa Gidip KeNdiMe GeLeyim.. SonRa Daa HaZırLaNıp 'BarIşA RocK'a GidEYim :)))
    Üye
    SHAITAN
    Tarih
    9 Ağustos 2004 00:00
  • biraz daha mi detay. buyrun o halde :

    http://www.ntvmsnbc.com/news/280340.asp
    Üye
    Bayan Ariza
    Tarih
    9 Ağustos 2004 00:00
  • abi daa düzgün bi tarih olsa gidiodum!!! helal olsun!!! pop'n kok a gitmiin abi!!!
    Üye
    mad cat
    Tarih
    9 Ağustos 2004 00:00
  • baba yazılar beni gaza getirdi bende ne edip ne yapıp gelecem bi de pentegram gelirse daha bi gelicem
    Üye
    duroock
    Tarih
    8 Ağustos 2004 00:00
  • müslümle pentagram gelirse süper olur
    Üye
    elessar
    Tarih
    7 Ağustos 2004 00:00
  • pentagram gelirse bende gelirim
    Üye
    erenbp_1907
    Tarih
    7 Ağustos 2004 00:00
  • coca cola türkiyede de dunya uzerinde kurdugu populer kulturu aşılamaya çalısıyor bu festival tamamen bir oyundur buna kimse kanmasın .Yaşasın BarışaROCK
    Üye
    rollingrororo
    Tarih
    7 Ağustos 2004 00:00
  • Rock; gaza gelmez!!cam şişeye sığmaz!! gaz yapmaz!!
    Geçen sene olduğu gibi yine Barış'a ''Rock'' katacağız!!Kola diil!!!
    Üye
    rollingrororo
    Tarih
    7 Ağustos 2004 00:00
  • sağolun bana fazla söz bırakmadığınız için.......

    kalite burada gel kardeş gel.........

    :)))))))))))))

    pentagram da gelirse harbiden 4*4 lük olur...
    Üye
    kristof
    Tarih
    6 Ağustos 2004 00:00
  • FUCK'N KOK 40 küsürdü abi ya rock çı adamda o para nerde aslında benim 15 milyonumda yok ama sigara parasından kısıcaz artık
    Üye
    drastiste
    Tarih
    6 Ağustos 2004 00:00
  • bence Barış'a Rock ... her sene..
    Üye
    labradore
    Tarih
    6 Ağustos 2004 00:00
  • vay be pete'cim, 1 milyona kadar taksit ha. inanilmaz bir sey.

    sen aldin mi biletini peki canim benim? olimpos'a gitmeden al bence. bende hafta sonu alirim artik kadiköy'den.
    Üye
    Bayan Ariza
    Tarih
    5 Ağustos 2004 00:00
  • internette bilet satışları başladı:
    Ideefixe'de kredi kartı ile bilet satışı başladı. Internette bilet fiyatı 15 milyon TL ancak farklı kredi kartlarına 1 milyon TL'ye varan taksitler dahi mevcut. Siparişten 2 gün sonra adresinize kargo ile biletiniz teslim ediliyor.

    biletleri alabileceğiniz diğer satış noktaları aşağılardaki yorumların bir tanesinde mevcut.

    katılacak gruplar ve müzisyenlerin güncellenmiş listesi
    www.barisarock.org da mevcut.

    Not: qwbet'cim, en kısa zamanda yanınızdayım ;)
    Üye
    petevenegondi
    Tarih
    5 Ağustos 2004 00:00
  • haklısınız gecensene gidemedim kola ya karşı bir durşumuz olmalı rockı şişeye sokamazlar
    Üye
    hard_blue
    Tarih
    5 Ağustos 2004 00:00
  • biletler nerde satılıyo
    Üye
    ScarFace
    Tarih
    4 Ağustos 2004 00:00
  • barışçı,emperyalizm karşıtı insanların bulunduğu bir mekan nasıl kötü olabilir!!!!!politik duruşumuzu rahatça takınabileceğimiz ve birçok önemli grup ve sanatçıyı dinleyebileceğimiz bu önemli festivali bence kimse kaçırmasın!! kahrolası kapitalistlere sunulmuş bu popülist sistem üzerinde bizler içinde iyi birşeyler yapılıyor ya ne mutlu!!!
    Üye
    pulpfiction
    Tarih
    4 Ağustos 2004 00:00
  • selam arkadaşlar burda yazmamış ama official sitesinde yazar. bizde ordayız herkesi bekliyoırum.. FLASHROYAL
    Üye
    FlashRoyal
    Tarih
    4 Ağustos 2004 00:00
  • Hepimiz barisarak gidelim, gruplar iyiler ve de grup lar. Bize de "band" değil "grup" lazım zaten. Özellikle Gurgula'yı bekliyorum, umarım Karadeniz'den gelen gök gürültüsünü, yani "Gurgula"yı dinleyebiliriz. Petevenegondi, özledik seni. Eskişehir'e lütfen :)
    Üye
    qwbet
    Tarih
    4 Ağustos 2004 00:00
  • kimse kimseyi getirmiyor dostum.. bu gruplar para almadan sahne alan türk gruplar(ve diğerleri)!! o özveriyi gösterebilecek grupların sayısı her zaman az olmuştur zaten. bu gönül işi, para işi değil.

    www.barisarock.org !!! bir organizasyonu tanımadan, eleştirmeden yorum yapmayın!.. okumanı, izlemeni tavsiye ederim. incelemeden gelmezsen sevinirim!!...
    Üye
    petevenegondi
    Tarih
    4 Ağustos 2004 00:00
  • aabi amerikan emperyalizmine karşı yapmışsınız iyi güzel de abi getirdiğin gruplara bak yaa 1 tanesi bile adam etmez tamam rock 'n coke da da bi şey yok ama yani iggy pop yeter yani rock 'n coke kadar bi festival yap o zaman seni tercih edelim.
    Üye
    cliffburton
    Tarih
    3 Ağustos 2004 00:00
  • ordayım, gönlümce eğlenmek, samimiyetle müzik yapan grupları dinlemek için ordayım, VE EN ÖNEMLİSİ LANET OLASI KAPİTALİZM KÖLELERİNE KARŞIT OLMAK İÇİN ORDAYIM.HEP BİRLİKTE BARIŞA MÜZİK, BARIŞA ROCK...
    Üye
    trash_death
    Tarih
    3 Ağustos 2004 00:00
  • BarisaRock'a gelecek arkadaslar. Lütfen bana veya Garaj-ist kolonisine mesaj atin. Toplu olarak gidelim.
    Üye
    Yiaa
    Tarih
    3 Ağustos 2004 00:00
  • ben geçen sene katılamamıştım bu sene bi problem olmazsa ordayım
    Not:Say(p)ın(k) P(b)ush dünyada huzur SavaşaROCK sağlanmaz BarışaROCK ve SevişeRECK sağlanı ah bi anlasan(nerde sende o beyin)
    Üye
    floods
    Tarih
    3 Ağustos 2004 00:00
  • Cok yasa Pete'cigim canim benim, en kisa zamanda edinmeli.
    Üye
    Bayan Ariza
    Tarih
    3 Ağustos 2004 00:00
  • Biletler 03.08.04 tarihinden itibaren aşağıdaki satış noktalarında satılacaktır.

    Beyoğlu
    Ada Müzik
    Karga
    Köstebek
    İstaklal Kitabevi
    Lay Lay Lom
    Metropol
    Mephisto

    Beşiktaş
    Pena

    Kadıköy
    Seyhan Müzik
    Zihni

    Aksaray
    Ezgi Müzik
    Üye
    petevenegondi
    Tarih
    3 Ağustos 2004 00:00
  • biletler için bi internet sitesi var mı acaba
    Üye
    x-ecutioner
    Tarih
    3 Ağustos 2004 00:00
  • mekanda garaj.org cikarmasi olacagi kesin!
    Üye
    Bayan Ariza
    Tarih
    3 Ağustos 2004 00:00
  • geçen sene de sarıyerdeydim bu sene de oradayım bu sefer çadırla gelecem.geçen sene götüm dondu.çünkü orası vadi gibi bir yer ve acayip soğuk alıyor.gelen tüm arkadaşlara tavsiyem yanlarına kalın bir şeyler alsınlar.ya bence garaj üyelerinin orada buluşması lazım.bu konuda düşünelim dostlar.
    Üye
    overdoserock
    Tarih
    3 Ağustos 2004 00:00
  • evet bu festivale katılımın yogun olacak olması ne güzel ben de oradayım
    Üye
    the_ibibic
    Tarih
    3 Ağustos 2004 00:00
  • öncelikle bu yolda yürüyen siz kardeşlerimi gerçekten tebrik ediyorum dün murat abi ile konuştuğumda bir kez daha vicdan azabı çektim sebebide.
    Nato ve bush'a karşı o kadar gösteriye katıldım ankarada dahil olmak üzere ve kapitalizme,savaşa,busha,amerikaya karşı olupta rock'ncoke festivaline katılmak beni gerçekten üzdü.
    ben solcu degilim ve hiçbir zaman olamam çünkü bu yaptığım yolunda canımı verebileceğim davamıza karşı gölge düşürdü kendimi dönek olarak görmeye başladım.
    ama işin aslı rock'ncoke festivaline 2 yıldır gelen gruplar beni oraya çekti.
    barışa rock festivaline gidecek kardeşlerim emin olunki orada çok eğleneceksiniz orada yeni dostlar tanıtacaksınız.
    çünkü orası gerçekten samimi ve sıcak bir ortam orada olamıyacağım için gerçekten çok üzgünüm.
    beni üzen en büyük şey paramı katillere ve kapitalizme verdiğim için çok üzülüyorum.
    kahrolsun kapitalizm diyipte rock'ncoke festivaline gitmek gerçekten şerefsizce birşey.
    hepiniz beni dışlaya bilirsiniz bana dönek ve özenti gözüyle bakabilirsiniz haklısınızda.
    çünkü ben bunları hakediyorum .
    sizlerden ve oraya gidecek olan kardeşlerimden gerçekten çok özür dilerim orada sizlerle olamadığım için.
    içimden keşke rock'ncoke festivaline sevdiğim gruplar gelmeseydi diyorum.
    umarım beni bağışlar ve affedersiniz yaptığım yanlış olsada.
    size tavsiye petevenegondi abimizi lütfen dinleyin ve ciddiye alın çünkü o ne diyorsa haklıdır.
    vee icraat yok diyen arkadaşlar barışarock başlı başına bir icraattır ve kağitalizme karşı dimdik ayakta durarak karşı koyan bir organizasyondur unutmayın oraya gidin ve savaşa hayır diyinn
    amerikaya ne olduğumuzu gösterin inanın onların nükleer silahları olabilir para durumları çok iyi olabilir ama unutmayın bir küba inanarak onları yenmiştirr biz neden yapmayalım inanmak başarmanın yarısıdır ve amerikanın kölesi olmayacağızz buna inanın ve orada bunu gösterin
    Üye
    badcatgarfield
    Tarih
    3 Ağustos 2004 00:00
  • sevgili BeRK CoBaiN icraatla ilgili sorunlarını dumansal arkadaşımız cevaplamış. ben de seni konsere davet ediyorum, gel o icraatı kendin gör ve kendin yaşa.
    Gelir ile ilgili Organizatörlerden konuyla ilgili bikaç cümle:
    "Sponsorumuz yok. Bu “iş”ten para kazanmıyoruz. Cüzi bilet ücreti, giderleri karşılamak için. Olur da bir para artarsa, bunu bir barış eylemine bağışlayarak konser alanında ilan edeceğiz."
    Grupların hiçbirisi 5 kuruş para almıyor bunu da ekleyeyim.
    Üye
    petevenegondi
    Tarih
    3 Ağustos 2004 00:00
  • Çok iyi yerinde bir festival inşallah orada olacaz ama daha çok destek daha çok grup olsa daha iyi olur
    Üye
    MaLKoCH
    Tarih
    2 Ağustos 2004 00:00
  • Ne diyelim iyi haber ulkede bazı seylerin farkında olan insanların olması guzel.Bu festivalden gelir elde ediliyomu die merak ediyorum.Ediliyosada ne icin kullanılacak acaba?Barıs gibi bir kavram one surelerek yapılan bi festivalde gelir organizetorler kalmaz umarım.Neyse herkese iyi eglenceler...
    not:ROCK SISEDE DURMAZ
    Üye
    DeepPurple
    Tarih
    2 Ağustos 2004 00:00
  • BeRK CoBaiN bana görede senin yaptığın farklı olma çabası... orda yapılan içki içmek ya da müzik dinleme olayı değil bunuda herkes anlayamaz orta birleteliğin gücünü anlamak insanların birlikte olunca nelerin karşısına geçebileceğini anlatmak.
    Haklısın savaşa hayır diye bağırmakla bitmiyor olay icraat lazım Al sana icraat BARIŞArock bu da bi tepki gösterme biçimi... Sonuna kadar saygı duyarım ama bence yanlışsın....
    Üye
    dumansal
    Tarih
    2 Ağustos 2004 00:00
  • Savaşa Hayır diyor herkes. Eğer bunu yürekten söyleyen bir adam varsa şurada bana da ertesi günümü görmek nasip olmasın.. "Savaşa yürekten hayır" diyen adamın eğlenceyle alkolle işi olmaz. Bunu yazdığımı da sadece erdem sahibi insanlar anlar, sistemin yozlaştırdığı boş beyinler değil..
    Üye
    BeRK CoBaiN
    Tarih
    2 Ağustos 2004 00:00
  • yeni nesil her seyi tozpembe görüyor abi, agzini öpeyim pete'm;)
    Üye
    Bayan Ariza
    Tarih
    2 Ağustos 2004 00:00
  • Aptal bi gazoza o kadar parayı vermem bu 1
    Bunun adı SAVAŞ ve bütün bu insanlar SAVAŞA KARŞI!! bu 2
    Günün birinde koka kolaya ödediğin paralar sana ve çocuklarına mermi olarak dönecektir. bu 3
    "Barışarock, Koka Kola’ya ve temsil ettiği değerlere karşıdır. İnsana dair her şeyi alıp satmaya yeltenen anlayışa karşıdır."
    Özet: ROCK ŞİŞEDE DURMAZ!!
    Not:insanları maddi olarak aşşağılama çaban çok saygısızca. kola senin beynine vurmuş.
    Üye
    petevenegondi
    Tarih
    2 Ağustos 2004 00:00
  • cadir kurabilirsin tabii. ama cok da gerekmiyor. cünkü ulasim cok kolay. cikista bile her yere minübüs var.
    Üye
    Bayan Ariza
    Tarih
    2 Ağustos 2004 00:00
  • gidicez ve çoşucaz hep beraber.. rock la kafayı bulcaz.. hem ne demişler: ROCK ŞİŞEDE DURMAZ!!!
    Üye
    anaemics
    Tarih
    1 Ağustos 2004 00:00
  • feci yağmur vardı geçen sene ya...büyük ve çok karizma bir çadırımız vardı bizim ama üzerine üşendiğimizden yağmurluğu örtmeyince ertesi gün su içinde uyanıp dönmek zorunda kalmıştık.
    Üye
    oz
    Tarih
    1 Ağustos 2004 00:00
  • ne çadırı? yat çimenlerde daha güzel oluyo :))
    Üye
    gitist
    Tarih
    1 Ağustos 2004 00:00
  • ya ord çadır kuruluomu ???
    detayları nerden ögrencez.
    Üye
    Suicide31
    Tarih
    1 Ağustos 2004 00:00
  • pentagram da katılcağını açıklamıştı buna..
    Üye
    preoccupied
    Tarih
    1 Ağustos 2004 00:00
  • savaı, savaş meydanında çarpışmayan ve oraya gençleri gönderen korklar tarafından çıkartılır derim savaşa, kolaya ve kola campany yazana herşeye karşıyım
    gelmek için cana atiyorum orada umarım görşrşz
    Üye
    kankokusu
    Tarih
    1 Ağustos 2004 00:00
  • Grup seçimleri bitti mi acaba?veya nereye başvurabiliriz?
    Üye
    cyberknight
    Tarih
    1 Ağustos 2004 00:00
  • ANTİ ROCK1N COKE!

    Sevgi,dostluk ve barış için BARIŞAROCK...
    Üye
    pengelens
    Tarih
    1 Ağustos 2004 00:00
  • savaşarock daha karizmatik olur aslında..kapitalizm e karşı verilen bu savaşta..
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    1 Ağustos 2004 00:00
  • gecen sene cok eglenmistik.. bu sene daha fazla eglencez(eglenecegiz) gece yarisi o şarabın tadini unutamiyorum hala
    Üye
    numb
    Tarih
    1 Ağustos 2004 00:00
  • barış ve rock için
    Üye
    tershesap
    Tarih
    1 Ağustos 2004 00:00
  • tek cümle : savaşa karşı ise gidilir.(tabi dershaneden vakit kalırsa:))
    Üye
    Darkstorm
    Tarih
    31 Temmuz 2004 00:00
  • gidicem...
    Üye
    labradore
    Tarih
    31 Temmuz 2004 00:00
  • bulutsuzluk özlemi için gidilir digerlerinede saygı duyuyorum tabi ama
    Üye
    sonicyouth
    Tarih
    31 Temmuz 2004 00:00
  • yaşasın gerçek ROCKKKKK......
    Üye
    FlashRoyal
    Tarih
    31 Temmuz 2004 00:00
  • bittabi. zaten bu sene konserler boldu ama ise yarar bir sey yoktu benim icin. bi arab strab kurtardi seneyi. nick cave'e gidecektim ama fiyatlari beni asti. en dandik yer bile 40 kaat olunca..

    barisa rock'ta eminim gecen sene ki gibi cok eglenicez. bu seneyi de arab strab ve barisa rock ile kapatmis olacaz. tabii sonbaharda güzel bir seyler olsa hayir demem. söyle, bi belle and sebastian, bi sigur ros ne leziz olurdu yahu..oof oof;)

    fon. elbow * newborn
    Üye
    Bayan Ariza
    Tarih
    31 Temmuz 2004 00:00
  • Gidiyorum abi lanet olsun kola lanet olsun savaş!
    Üye
    hunturk
    Tarih
    31 Temmuz 2004 00:00
  • oleyy
    bütün sewdiğim gruplar katılıoooo
    kesin gelicemmmmmmmm:)))
    Üye
    uranos
    Tarih
    31 Temmuz 2004 00:00
  • Sarsıcaz kolacıları. bolca alkol, bolca tepinme olucak Arızacım. Süpper takılıcaz ;)
    Üye
    petevenegondi
    Tarih
    31 Temmuz 2004 00:00
  • pete'cigim, dün gece konustugumuz gibi, gidecegiz ve tepinecegiz abi;)
    Üye
    Bayan Ariza
    Tarih
    31 Temmuz 2004 00:00
  • ROCK ŞİŞEDE DURMAZ!!!
    Üye
    petevenegondi
    Tarih
    31 Temmuz 2004 00:00
  • gecen sene oldugu gibi bu sene de BARISAROCKtayiz...
    Üye
    ReNoN
    Tarih
    31 Temmuz 2004 00:00
  • bende geliyorum sevenlerim de gelsin beni seven tutmasın ya da tutsun çok seven tutabilir yalnız orama burama ellemeyin ben huylu adamım......
    Üye
    ilkdem
    Tarih
    31 Temmuz 2004 00:00
  • önce piknik modu, sonra alkol, sonra kiyak kafa, hopla, zipla, pogo...gecen sene ertesi gün dirseklerim cürümüstü;)
    Üye
    Bayan Ariza
    Tarih
    31 Temmuz 2004 00:00
  • bende ordayım yine..
    Üye
    gitist
    Tarih
    31 Temmuz 2004 00:00
  • bu sefer kesin gelicem :)
    Üye
    Suicide31
    Tarih
    31 Temmuz 2004 00:00
  • harika harika.Son aylarda duydugum en güzel haber bu oldu. gecen sene oldugu gibi bu sene de BARISAROCK'tayiz.
    Üye
    Bayan Ariza
    Tarih
    31 Temmuz 2004 00:00
  • Çok iyisiniz işte azim bu hep böyle yanınızdayız...
    Üye
    dumansal
    Tarih
    31 Temmuz 2004 00:00
Toplam 105 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler