DJ Hakan Küfündür Zaman: 4 Mayıs 2007 Cuma - 06:00 Mekan: Life Roof - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam:15 ytl ( 1 yerli içki) Öğrenci:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Eskiler Partisi @ Life Roof - Taksim - İstanbul

19 Nisan 2007 00:00
Sahnede: DJ Hakan Küfündür
Zaman: 4 Mayıs 2007 Cuma - 06:00
Mekan: Life Roof - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam:15 ytl ( 1 yerli içki)
Öğrenci:
Kapıda:
Kombine:
...
Bilet: kapıda
Rezervasyon : 293 66 15

Oldies Party @ Liferoof

Veeee beklenen an geldi. Liferoof bu seneki ilk oldies Partisini başlattı. 4 Mayısta oldies in en iyi dj’i Hakan Küfündür le “eskilerin tadı başka” diyenlere muhteşem bir gece yaşanacak.

70’,80’ ve 90’ların :kool & the gang , earth wind & fire , sister sledge, village people , donna summer , kc & the sunshine band,Michael Jackson, A-ha, Modern Talking, Kim Wilde, Culture Club, Cyndi Lauper, Wham! & George Michael, Bananarama, C.C Catch, Sandra, Sabrina ve Samantha Fox', Depeche Mode, The Cure, Eurythmics, Alphaville, Pet Shop Boys, Duran Duran, Lambada,Los Lobos'la La Bamba, Madonna, Mc Hammer'lar,Vanilla Ice, Snap'ten I've Got Power ve Mc Hammer'in Can't Touch This, Dee Lite, K.L.F, London Beat, 2 Unlimited, Coolio, Capella , Robin S, The Prodigy, Backstreet Boys, East 17, DR.Alban, Kriss Kross, Culture Beat, C & C Music Factory ve Ace of base. ve daha nice niceleriyle sabah saat 6 ya kadar sınırsız eğlenceğiz.

Sizde “eskiler gibisi yok” diyorsanız.” Hey gidi günler ne eğlenirdik” demenize gerek yok biz size ayni tadı tekrar yaşatacağız.

Yorumlar

Taze haberler