Kool and The Gang Zaman: 31 Temmuz 2007 Salı - 21:30 Mekan: İstanbul Arena - Maslak - İstanbul Fiyat: 1.Kategori: 111 YTL 2.Kategori: 89 YTL">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Kool and The Gang @ İstanbul Arena - Maslak - İstanbul

24 Nisan 2007 00:00
Sahnede: Kool and The Gang
Zaman: 31 Temmuz 2007 Salı - 21:30
Mekan: İstanbul Arena - Maslak - İstanbul
Fiyat:
1.Kategori: 111 YTL
2.Kategori: 89 YTL
3.Kategori: 78,50 YTL
4.Kategori: 67 YTL
5.Kategori: 56 YTL

- 18 yaş sınırı yoktur.
- Kapı Açılışı 19:00 / Konser Başlangıcı 21:30
Bilet: biletix.com

Kool & The Gang, üç neslin müzik yapısını etkileyen, dünya çapında 70 milyondan fazla albüm satmış olan bir topluluk...

"Celebration," "Cherish," "Jungle Boogie," "Summer Madness" ve "Open Sesame" gibi şarkıları iki Grammy, yedi American Music ödülü, 25 Top Ten R&B hit, dokuz Top Ten Pop hit, ve 31 Gold ve Platinium albüm kazandı. Kool & The Gang 30 yılı aşkın bir süre performans gösterdi ve tarihteki en uzun süreli R&B topluluğu oldu. Uzun süren kariyer başarılarının sebebi ise müzikal evrimdir.

Kool & The Gang'in klasikleri rap ve hip hop sanatçıları için her zaman ilham kaynağı olmuştur. Halen kapsamlı dünya turneleriyle seyirciyi eğlendirmektedirler. Rusya'daki performanslarıyla tarihe geçtiler ve Tayvan'da konser veren ilk Afro-Amerikan topluluk oldular.

90ların ortalarına doğru, Amerika, Avrupa ve Japonya'da 70ler ve 80lerin müziğine olan nostaljik ilgi çoğaldı. Kool & The Gang'in "Jungle Boogie" klasiği Pulp Fiction soundtrackinde yer aldı. "Ladies Night", "Hollywood Swinging" gibi parçalar Masei Puff Daddy, Coolio ve Will Smith gibi rap sanatçıları tarafından coverlandı.

Kool & The Gang dünya çapında, genç, yaşlı, yer yaştan oluşan kalabalık bir hayran kitlesi için konserler vermeye devam ediyor.

Kool & The Gang üyelerinin gelecekle ilgili görüşleri:

Robert "Kool" Bell: "Başarımızın temelinin R&B ve Pop müzik arasında kalan o ince sınırda kalabildiğimiz için sağlam kaldığına inanıyorum. Bu milenyumda 30 yıllık başarımızı kutluyor olacağız. Hip hop, R&B ve Jazz soundlarını harmanlayarak kendi müziğimizle birleştirmeye devam edeceğiz. "

Khalis Bayyan, a.k.a. Ronald Bell: "Müzik endüstrisindeki uzun süreli başarımızın durmaksızın süren uğraşımız ve grup içindeki uyumumuzdan kaynaklandığını hissediyorum. Şimdi hip hop milenyumunun bir parçası haline geldik. Hip hop müziğine karşı sonsuz bir saygımız var ve hip hop sanatçılarının da bize büyük saygısı var. Müziğimiz Kool & The Gang klasiği ve hip hop'ın karışımı bir hal alacaktır."

George Brown: "Tanrı kuşkusuz bize bir çok armağan vermiş. Birbirimize olan inancımız ve bağlılığımız da uzun seneler beraber kalarak üretmemizi ve dinleyiciye istediklerini verebilmemizi sağladı. Kalplerimizde Tanrı sevgisi ile müziğimizin gelişerek ve güçlenerek ömrünü sürdüreceğine inanıyorum. İnsanların yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olarak dünyaya müzik sağlamaya devam edeceğiz."

Dennis Thomas: "Uzun müzik yaşamımızı zengin müzikal alt yapımıza ve birmirimize olan saygımıza bağlıyorum. İnanıyorum ki her zaman müzik dünyasının bir parçası olacak ve yeni fikirlerin gelişimine katkı sağlayacağız."

Kool & the Gang üyeleri
Robert "Kool" Bell - bas
Ronald Bell - sax, vokal
George Brown - davul
Dennis Thomas - saksafon, vokal

Yorumlar

  • istanbul arena ataköy'de değil;maslak tarafında ilgilenenlere duyurulur. ''groovy funk kicks ass this summer'' gibi bir teması var mekanımızın.
    Üye
    burakerdogan
    Tarih
    25 Nisan 2007 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler