Gökalp Baykal Zaman: 24 Mayıs 2007 Perşembe - 21:00 Mekan: Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam: 15 YTL - 18 yaş sınırı vardır. - Belirtilen">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Gökalp Baykal @ Balans - Taksim - İstanbul

25 Nisan 2007 00:00
Sahnede: Gökalp Baykal
Zaman: 24 Mayıs 2007 Perşembe - 21:00
Mekan: Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 15 YTL

- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saatler kapı açılış saatleridir.
Bilet: biletix.com

Gökalp Baykal albümünü Balans'ta görücüye çıkarıyor

Gökalp Baykal, 24 Mayıs Perşembe akşamı, beş yıl sonra çıkardığı ilk albüm olan "Yağmuru Beklerken"in tanıtım konserinde Balans sahnesinde olacak.

Yağmuru Beklerken albümü biri akustik diğeri elektrik olmak üzere iki CD'den oluşuyor. Gökalp'in müzik kariyerinin iki değişik yüzü ilk kez bu kadar ayrımlı bir şekilde, iki CD'ye ayrılmış olarak bir arada.

Bir kısmı Gökalp'in yakın dönem yazdığı, bir kısmı ise müziğe ilk başladığı yıllardan günümüze gelen ve stüdyo kaydı bulunmayan şarkılar. 20 küsur yıla yayılmış bir üretim sürecinden kopup gelen tam 27 şarkı...

İki CD farklı kadrolarla çalınmış ve kadro zengin. Şuayip Yeltan, Cenk Tahran, Sabih Cangil, Ercüment Ateş, Koray Özsoy, Safa Yalbaz, Özgür Ayabakan, Erbatur Çavuşoğlu, Cenk Sarkuş ve Arzu Görücü.

Gökalp Baykal alışıla geldik vokal, gitar ve armonika dışında bu kez klavyeli çalgılar ve mandolin de çalıyor. Baykal'ın 2004 yılında Zardanadam grubu ile kaydettiği single'ın şarkıları da bonus track olarak ilk kez yayınlanıyor: "Sevgililer Günü" ve "Bir İş Bir Eş"

Albümdeki söz, müzik ve düzenlemelerin büyük çoğunluğu albümün prodüksyonunu da üstlenen Gökalp Baykal'a ait. Albümde ayrıca Sabih Cangil'in "Same Days" adlı İngilizce şarkısının Türkçe sözlü "cover"ı "Bir Kadeh Sonra" da yer alıyor.

Yorumlar

Taze haberler