Astral Projection Zaman: 3 Mayıs 2007 Perşembe - 22:00 Mekan: If Rock Bar - Kavaklıdere - Ankara Fiyat: Tam: 30 YTL Kapıda: 35 YTL Dünyanın en">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Astral Projection @ If Rock Bar - Kavaklıdere - Ankara

25 Nisan 2007 00:00
Sahnede: Astral Projection
Zaman: 3 Mayıs 2007 Perşembe - 22:00
Mekan: If Rock Bar - Kavaklıdere - Ankara
Fiyat: Tam: 30 YTL
Kapıda: 35 YTL

Dünyanın en ünlü Psycheledic Trance grubu olarak kabul edilen Astral Projection, Avi Nissim ve Lior Perlmuter tarafından 1994 yılında İsrail - Tel Aviv’de kuruldu. İkili daha önce SFX (Sound Effects) adı altında birçok çalışmaya imza attı. Ayrıca SFX yıllarında grup elemanı Avi Nissim, Acid / Techno, EBM / Industrial Dance tarzlarında İsrail'in ünlü clublarinda DJ'lik yaptı.

Astral Projection, ilk patlamayı ardı ardına çıkardıkları Trust in Trance ve Dancing Galaxy ile yaptı. Astral Files, Another World, In The Mix, Amen, Back To Galaxy albumleriyle de ülkemizde hatırı sayılır sayıda büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Faithless'ın God is a DJ şarkısına yaptıkları remix, birçok Psy-Trance compilation albümlerinde ve Faithless'ın Remixes singleında yer aldı. Ayrıca Paul Oakenfod , Global Underground - Live in Oslo albümünde Lonised şarkısına yer verdi.

Yorumlar

Taze haberler