The Commitments Sahte Rakı The Blues Band Zaman: 18 Mayıs 2007 Cuma - 19:00 Mekan: Parkorman -">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

The Commitments @ Parkorman - Maslak - İstanbul

26 Nisan 2007 00:00
Sahnede: The Commitments
Sahte Rakı The Blues Band
Zaman: 18 Mayıs 2007 Cuma - 19:00
Mekan: Parkorman - Maslak - İstanbul
Fiyat:
1.Kategori (Sahne Önü): 56 YTL
2.Kategori (Ayakta): 34 YTL

- İlk 500 ayakta bileti için avantajlı fiyat.
Bilet: biletix.com

BAFTA Ödüllü ve Oscar® Adayı "THE COMMITMENTS" 18 Mayıs Cuma akşamı PARKORMAN'da!

Program
19:00 Kapı açılış
20:00 Sahte Rakı
21:30 The Commitments
23:00 After Party (Soul, funk, R&B)

"Dünyaca ünlü yönetmen Alan Parker'ın bol ödüllü filminin enerji ve coşkusunu sahneye taşıyan "The Commitments" hareketli sahne performanslarında filmin unutulmaz müzikleriyle kanınızı kaynatacak. Eşsiz bir deneyime hazır olun."

"The Commitments" filminin orjinal yılızları Ken McCluskey (Derek "The Meatman" Scully) ve Dick Massey (Billy "The Animal" Mooney) önderliğindeki "The Commitments”, filmin müzikleri dahilinde yer alan Mustang Sally, Try A Little Tenderness, Take Me To The River, In The Midnight Hour, Chain Of Fools, Treat Her Right, Hard To Handle, Nowhere To Run, Destination Anywhere, Dark End Of The Street gibi soul müziğin klasiklerini İstanbul Parkorman'da seslendirecek.

Bugüne kadar dünya çapında sinema, televizyon ve DVD olmak üzere 1 milyardan fazla kişi tarafından seyredilen ve 20'den fazla uluslararası ödül kazanan filmin oyuncularından kurulmuş olan "The Commitments" 1993 yılından bu yana dünyanın dört bir yanında 1.000'den fazla konser verdi.

Filmin müziklerinden oluşan ve grubun kaydettiği ilk soundtrack albümü dünya çapında 7 milyondan fazla sattı. Filmdeki diğer şarkılardan oluşan devam albümü ise toplam satışta 5 milyonu aştı.

Dünyanın en önemli müzik & film projelerinden biri olarak kabul edilen 9 kişilik "The Commitments", 18 Mayıs Cuma akşamı Parkorman'daki izleyicilere unutulmaz bir konser sunmaya hazırlanıyor.

"İrlandalı'lar Avrupa'nın "zenci"leri, Dublin'dekiler de İrlanda'nın hep birlikte tekrarlayın. "biz siyahız ve bundan gurur duyuyoruz..."
The Commitments

Yorumlar

  • Sahte Rakı the Blues Band bu konserde "The Commitments" tan önce sahne alacaktır arkadaşlar, eğlence 20.00`da başlıyor yani.. ;)
    Üye
    FlashRoyal
    Tarih
    12 Mayıs 2007 00:00
  • felaket bi an olucak dısarıda afişi gördüğüm anda onunde bir saat dikilip fotoyu inceledim gercekten cok eylenceli olucak paranız yoksa bişeylerinizi satın gelin muhtesem olucak :)
    Üye
    black__dimebag
    Tarih
    4 Mayıs 2007 00:00
  • offffff.. mustang sally'yi canlı dinleyemememin verdiği üzüntü kahredecek beni..
    Üye
    pirate_g
    Tarih
    3 Mayıs 2007 00:00
  • inanamıyorum, yemin ederim şok oldum. en sevdiğim filmlerden biridir the commitments. grubun hala konser verdiğini biliyordum ama ne bileyim...mustang sally'yi canlı dinleyebilmek isterdim ama bu konsere gidemeyeceğim ve çok üzülüyorum. üf ulen ah ülen. gidebilenler ve kamerası olanlar lütfen bir zahmet kaydetsinler o anları.
    Üye
    marklanegan
    Tarih
    1 Mayıs 2007 00:00
  • kaçmaaz!!
    Üye
    xx_angelus_xx
    Tarih
    30 Nisan 2007 00:00
Toplam 5 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler