Jean - Efflam Bavouzet Zaman: 4 Haziran 2007 Pazartesi - 20:30 Mekan: TIM - Maslak - İstanbul Fiyat: 1.Kategori: 100 YTL 2.Kategori: 80 YTL ">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Jean - Efflam Bavouzet Piyano Resitali @ TIM - Maslak - İstanbul

27 Nisan 2007 00:00
Sahnede: Jean - Efflam Bavouzet
Zaman: 4 Haziran 2007 Pazartesi - 20:30
Mekan: TIM - Maslak - İstanbul
Fiyat:
1.Kategori: 100 YTL
2.Kategori: 80 YTL
3.Kategori: 60 YTL
4.Kategori: 50 YTL
Bilet: biletix.com
--
Klasik müzik izleyicisi ve eleştirmenleri tarafından "karizmatik, şiirsel ve hiper dinamik" olarak nitelendirilen Jean-Efflam Bavouzet, New York Times tarafından "klasik müziğin büyük skalalardaki icracısı" olarak tanımlanıyor.

Chicago Senfoni Orkestrası'nın efsanevi şefi Sir Georg Solti'nin son keşfi olarak ünlenen Jean-Efflam Bavouzet, Solti'nin ölümünden sonra Paris Orkestrası konserlerini, Pierre Boulez yönetiminde sürdürerek ününü pekiştirdi.

Orkestra performanslarını, başlıcaları arasında Boston Symphony, London Philharmonic, Berliner Sinfonie, Hong Kong Philharmonic, Sinfonia Varsovia, Orchestre National de France'ın da bulunduğu dünyanın en ünlü ve büyük orkestraları ile gerçekleştiriyor.

Bavouzet'in repertuarının temel eserlerini, Bartok, Beethoven ve Prokofiev konçertoları oluşturuyor. Bu ünlü bestecilerin yanı sıra Ravel ve çağdaş bestecilerden Boulez, Ligeti, Messiaen, Stockhausen'ın eserleri de repertuarında yer alıyor.

Yorumlar

Taze haberler