Kaos" ile tekrar karşımıza çıkan grup bu sefer tüm şarkılarını dinleyicilerine ücretsiz olarak sunuyor. Albümü indirmek için yakup-rock.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Yakup - Kaos

1 Mayıs 2007 00:00

2. albümleri "Kaos" ile tekrar karşımıza çıkan grup bu sefer tüm şarkılarını dinleyicilerine ücretsiz olarak sunuyor. Albümü indirmek için yakup-rock.com adresine tıklamanız yeterli.

Grubun yaptiği açıklamaya gelince;

"Arkadaşlar son yıllarda ülkemizde durumu giderek kötüye giden müzik kurumları (plak şirketleri, dağıtımcılar, cd/kaset mağazaları etc.) biz müzisyenlerin sanatlarını icra etmesini ve yayınlamasını dolaylı olarak zorlaştırmaktadır. Korsan ve internet faktörlerine bağlı olarak gelişen bu durum sanatçıların zaten para kazanamadıkları CD satışlarını baltalayıp sona erdirmektedir. YAKUP grubu olarak bu önlenemeyen çöküşün içerisinde çabalayıp bir süre sonra bu kurumlarla birlikte boğulmaktansa müziklerimizi biz ve siz dinleyiciler arasına hiç bir aracı koymaksızın daha hızlı ve ücretsiz şekilde yayınlamayı en uygun çözüm olarak görüyoruz. Ayrıca bu şekilde ortaya koyduğumuz işin sanat içeriği hiç bir kurumsal ve ya grup dışı etkiler yani ticari kaygı üzerine kurulu düşünceler olmaksızın sizlerle paylaşılmaktadır.

Sizlerinde anlayacağı gibi EMI şirketinden ayrılıp masrafları tamamıyla bize ait olan bu albümü ve video kliplerini şirketlerden bağımsız internet sitemizden yayınlamaktayız. Bizim bu girişimimiz karşısında sizlerden tek beklentimiz konserlerimize olan katılımınızdır ki ancak bu şekilde müzik hayatımızı devam ettirebileceğiz. Öte yandan SUNU BUNU ve KARANLIKTA isimli çalışmalarımızı yasalar gereği ancak ve ancak bizim sitemiz http://www.yakup-rock.com adresinden ücretsiz indirebilirsiniz. Üzücü bir gerçekte olsa müzik piyasasının su anki kötü durumunun kökeni siz müzik dinleyicilerine dayanmaktadır. Ancak ekonomisi zayıf ve çalkantılı bir ülkede müzik satın almak lüks/masraf olduğu için sizleride korsan ve ya bedava müzik tercih etmeniz konusunda hakli görmekteyiz. Amacımız endüstrideki tersliklere ve eksikliklere rağmen sizlere müziklerimizi ulaştırabilmektir. Türkiye'de ki rock müzik camiasına batı rock müziği bazında güncel bir albüm sunmaktayız, zevkle dinlemeniz dileğiyle...

Yakup"

Yorumlar

  • [img]http://img72.imageshack.us/img72/1525/studyolivepostercopyij1.jpg[/img]

    yeni albumleri kaos'un ilk videosu olan bilmece muzik kanallarinda gosterilmeye baslanmistir.
    cok hos bir video klip calismasi olmus.

    bu arada
    yakup'un ilk konseri 8 haziran 2007 tarihinde studio live'da..! gitmek lazim.

    kaos'u ucretsiz indirmek icin http://www.yakup-rock.com adresine ugrayiniz.
    Üye
    nue
    Tarih
    2 Haziran 2007 00:00
  • cok iyi bir basin aciklamasi !
    Üye
    Geceyarisi
    Tarih
    4 Mayıs 2007 00:00
  • yapmak istedikleri müziği çok güzel bizle paylaşmışlar,cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum ve albümü zevkle dinliyorum :)
    Üye
    haki72
    Tarih
    3 Mayıs 2007 00:00
  • YAKUP, Kaos albümünde kendine özgü soundu bulmuş. Bilmece ve Paran Yok adlı şarkılar mutlaka dinlenmeli.
    YAKUP'a katılacakları etkinliklere izleyici olarak giderek destek vereceğim.
    Müziğe getirdikleri soluk, bakış ve cesaretlerinden dolayı YAKUP'u tebrik ederim.
    Yolunuz açık olsun.
    Üye
    murat ünel
    Tarih
    3 Mayıs 2007 00:00
  • takdir etmek gerekir evet sevgiler saygılar..
    Üye
    badsoul
    Tarih
    3 Mayıs 2007 00:00
  • takdir ettim, aynı bizim grupça düşüncemizi yansıtan bir grup olduklarını ve ticari kaygılarının olmadıgını gormuş olduk boylece.. bizde bi isim yapsak ta kayıtlarımızı bedavaya kitlelere ulaştırabilsek. sadece konserlerden kazansak..

    www.akromegali.com
    Üye
    telecaster52
    Tarih
    2 Mayıs 2007 00:00
  • takdir etmek gerek. ayrica muzikleri de gayet iyi. tebrik ediyorum...
    Üye
    megofino
    Tarih
    1 Mayıs 2007 00:00
Toplam 7 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler