Tara Jane Oneil Zaman: 6 Mayıs 2007 Pazar - 20:00 Mekan: Arkaoda - Kadıköy - İstanbul Fiyat: 10 ytl Bilet: Sınırlı sayıdaki biletler konser">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Tara Jane Oneil @ Arkaoda - Kadıköy - İstanbul

1 Mayıs 2007 00:00
Sahnede: Tara Jane Oneil
Zaman: 6 Mayıs 2007 Pazar - 20:00
Mekan: Arkaoda - Kadıköy - İstanbul
Fiyat: 10 ytl
Bilet: Sınırlı sayıdaki biletler konser günü Arkaoda'dan temin edilebilir.

Son dönemin en çok dikkat çeken ozanlarından Tara Jane O'Neil,çok özel bir solo performans gerçekleştirmek üzere son albümü "İn Circles"in Avrupa turnesi kapsamında ilk kez Türkiye'de, Kadıköy'de, Arkaoda'da... Rodan, Sonora Pine ve Retsin gruplarıyla 90'lı yılların şeklini değiştirmiş besteci ve şarkıcı Tara Jane O'Neil,6 Mayıs Pazar akşamı 20:00'de,gitarı ve eşsiz vokal rengiyle Kadıköy Arkaoda'da dinleyicilerine bir müzik ziyafeti yaşatmaya hazırlanıyor.
Albümlerinin kapaklarını da kendisi tasarlayan Tara Jane O'Neil, aynı zamanda çok başarılı bir illüstrasyon sanatçısı olarak tanınıyor. Ve Kadıköy Arkaoda'da gerçekleşecek bu Pazar keyfinde Arkaoda'nın duvarlarını da yaptığı illüstrasyonlarla donatıyor. 6 Mayıs Pazar günü, konserin yanı sıra Tara Jane O'Neil'in sergisi de gezilebiliyor. Konserin ardından, pazar günlerine yakışan,yumuşacık ve sıcacık melodilerle geceye devam ediliyor.

Yorumlar

Taze haberler