Stomp Zaman: 30 Mayıs 2007 Çarşamba - 20:00 Mekan: Arena - Kuruçeşme - İstanbul Fiyat: Henü Belli Değil Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Stomp @ Arena - Kuruçeşme - İstanbul

1 Mayıs 2007 00:00
Sahnede: Stomp
Zaman: 30 Mayıs 2007 Çarşamba - 20:00
Mekan: Arena - Kuruçeşme - İstanbul
Fiyat: Henü Belli Değil
Bilet: biletix.com

Türkiye'nin gençlik kulübü gnçtrkcll 2.yaşını dünyanın en ünlü ritim grubu STOMP ile Turkcell Kuruçeşme Arena'da kutluyor!

Üyelerinin istek ve beklentileri doğrultusunda bugüne kadar birbirinden ilgi çekici etkinliklere imza atan gnçtrkcll, 2. yaşgününde üyelerini perküsyon, dans ve görsel komedi unsurlarından oluşan dünyaca ünlü özel performans grubu Stomp ile bir araya getiriyor. 30 Mayıs - 09 Haziran 2007 tarihleri arasında Turkcell Kuruçeşme Arena'da gerçekleşecek Stomp gösterilerine sadece gnçtrkcll üyeleri katılabilecek.

Müzik, dans, tiyatro ve koreografinin iç içe geçtiği, müzisyenler tarafından yaratılmış bir tiyatro oyunu olarak nitelendirilen Stomp; bedenlerin, objelerin, seslerin hatta soyut fikirlerin bile hareketi olarak tanımlanıyor. Oyuncuların gündelik objeleri alışılmamış biçimlerde kullanmasına dayalı olan gösterilerde, tükenmez kalemden kibrit çöpüne, varilden süpürgeye, lavabo tıpasından davul sopasına, kapaktan şişeye kadar uzanan geniş bir obje yelpazesi kullanılıyor.

Yorumlar

  • Bu akşam gidiyorum hadi hayırlısı
    Üye
    pipijan
    Tarih
    30 Mayıs 2007 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler