Ralph Myerz & The Jack Herren Band Zaman: 11 Mayıs 2007 Cuma - 23:00 Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam: 28 YTL">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Ralph Myerz & The Jack Herren Band @ Indigo - Taksim - İstanbul

7 Mayıs 2007 00:00
Sahnede: Ralph Myerz & The Jack Herren Band
Zaman: 11 Mayıs 2007 Cuma - 23:00
Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul
Fiyat:
Tam: 28 YTL
Öğrenci: 23 YTL
Bilet: biletix.com

Indigo'da düzenlenen "The Miller Way" etkinlikleri Bergen'in en iyi elektro rocker'ları olan Ralph Myerz & The Jack Herren Band ile devam ediyor. Seyirci iletişimleri, son derece kuvvetli şovları, sahnenin önünde çılgın bir davulcu, ortada duran Ralp'e eşlik eden orkestra şefi ve diğerleri. Ralph Myerz & The Jack Herren Band chill out melodileri elektronika ritmlerle perçinleyerek saygıyı hakediyor.

Ralph Myerz & The Jack Herren Band.

Ralph Myerz & The Jack Herren Band 2002'de çıkardıkları "A Special EP"den sonra kendilerine sadık bir hayran kitlesi oluşturdular. Çıkardıkları iki albümle de Norveç'in Alternatif Grammy'sini alan grup, bitmeyen enerjileriyle yaptıkları performanslar, sürekli devam eden turlarla hayranları tarafından ödüllendirildiler. Avrupa kıtasının her köşesinde "headliner" olarak verdikleri konserler ya da yine Avrupa'da vuku bulan, hafızalardan silinmesi zor performanslarla Ralph Myerz & the Jack Herren Band son dört senedir müzikseverleri sarsıyor! Yüzlerce insanın bulunduğu Hamburg'daki bir kulüpte, Kanada'da yapılan caz festivallerinde, efsanevi Glastonbury festivalindeki ana sahnede ya da David Bowie'nin 70.000 kapasiteli Fransa konserini açan grup olarak her yeni konserlerinde bir önceki kadar başarılı olabiliyorlar.

Yorumlar

  • Bu amcaların Nikita adlı güzide parçası geçen seneki Lipton reklamlarından birinde kullanılmıştı. Bu haberi bugün görmemiş olsam belki gidebilirdim :)
    Üye
    Nem
    Tarih
    13 Mayıs 2007 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler