Dj REthink Dj Özge Tığlı ve Barkovizyon Gösterimi Zaman: 25">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

90'lar Türkçe Pop Parti Vol.2 @ Studio Live - Taksim - İstanbul

18 Mayıs 2007 00:00
Sahnede: Dj REthink
Dj Özge Tığlı
ve Barkovizyon Gösterimi
Zaman: 25 Mayıs 2007 Cuma
Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 10 YTL
Bilet: biletix.com

90' lar Türkçe Pop Parti Vol.2
25 Mayıs Cuma / 22:00
Studio Live (Technik) Beyoglu
10 YTL

Birincisi geçtiğimiz ay Studio Live Technik ‘de büyük ilgi ile gerçekleşen 90’lar Türkçe Pop Parti vol.2 ile eğlenmeye hazırmısınız ?

90 'lar da çocuk olmaktı, genç olmaktı belki ortak noktamız, Susam Sokağı ile büyümek, Süper Baba yı izlemek, Yonca Evcimik 'in Aboneyim abonesi ile eğlenmek, internet ile ilk tanıştığımız, Ericsson 388 cep telefonları kullanmaya başladığımız yıllardı 90'lı yıllar ve artık 2000lere yavaş yavaş hazırlandığımız bir geçiş dönemiydi 90lı yıllar.
Türk Pop Müziğinin ataklarına şahit olduk . Sezen Aksu , Kerim Tekin, Ajdan Pekkan, Sertab Erener, Levent Yüksel, Kenan Doğulu, Burak Kut, Yonca Evcimik, Hakan Peker, Mirkelam, Tayfun, Kenan Doğulu, Mustafa Sandal ve Tarkan gibi isimlerin yıldızlaşmaya başladığı 90'lı yılları unutmak mümkün değil.

Özlem Tekin, Şebnem Ferah, Kargo, Athena ve Kurban gibi isimler sıradışı avrupa soundun da rock müzik yapmaya başladılar ülkemizde ve çokda beğenildiler.
90 ları ve Türk Pop Müziğini yeniden yaşamak için ve doyasıya eğlenmek için 25 Mayıs Cuma gecesi Beyoğlun 'da Studio Live da buluşuyoruz, bu kaçırılmayacak etkinlikde ogünlere bir nebze dönmek sanırım bizde tebessüm yaratacak.

Yorumlar

Taze haberler