Mark Murphy Giovanni Mazzarino Quartet Zaman: 26 Mayıs 2007 Cumartesi - 20:00 Mekan: İstanbul Jazz">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Mark Murphy & Giovanni Mazzarino Quartet @ İstanbul Jazz Center - Ortaköy - İstanbul

21 Mayıs 2007 00:00
Sahnede:
Mark Murphy
Giovanni Mazzarino Quartet
Zaman: 26 Mayıs 2007 Cumartesi - 20:00
Mekan: İstanbul Jazz Center - Ortaköy - İstanbul
Fiyat: 1.Set / Tam: 39,50 YTL Öğrenci: 25,50 YTL
2.Set / Tam: 39,50 YTL Öğrenci: 25,50 YTL
Tüm Gece / Tam: 61,50 YTL Öğr:41,50 YTL

# 18 yaş sınırı vardır.
# 1.Set İçin en geç saat 20:30 da masada bulunulması şarttır. Aksi taktirde masa yerleri ücret iade edilmeksizin başka müşteriye satılacak ve misafirler barda ağırlanacaktır.
# 2.Set için kapılar 22:30'da açılmakta olup en geç saat 22:45'de gelinmesi şarttır.Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
# Salonda puro, sigarillo ve pipo içilmesi ve gösteri esnasında sessizliğin bozulması yasaktır. Organizatör bu iki kurala uyulmaması halinde bilet bedeli geri iade olmaksızın izleyicileri mekandan çıkartma hakkına sahiptir.
# Masada kişi başına minumum harcama tutarı 40 YTL'dir.
Bilet: biletix.com (http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HJCC4)

Mark Murphy bugün dünyanın en iyi ve en hippi caz vokal performans sergileyen sanatçısıdır.

Efsanevi kompozitör Alec Wilder, Mark için "ben gerçekten ondan çok etkilenmiştim. Mark'ın müzisyenliği, dizgeciliği, tonlaması, diksiyonu, yaratıcılığı ve inanılmaz ritim duygusu onun özellikleridir ve her biri mükemmeldir." der. Ünlü vokaller Betty Carter, Peggy Lee, Cleo Laine ve Shirley Horn hepsi Muprhy'i kendi işindeki başarısıyla överler ve efsanevi isim Ella Firzgerald açıkca "o benimle aynı düzeyde." der.

6 kere Grammy'e aday olan Mark Murphy , günümüze kadar 40'ın üstünde çıkardığı albümle 40 yıl üretken olarak kariyerini sürdürmüştür. Onun orjinal lirikleri "Stolen Moments", "Red Clay" ve daha fazlası bütün dünyaca bilinmekte. Onun yenilikci projeleri Nat King Cole'dan, Jack Kerouac'a, Ivan Lins'a, Eddie Jefferson'a kadar farklılık gösterir. Stereo Review, Mark'ı "günümüzün en önemli sanatçılarından biri" olarak adlandırır.

New York Post Murphy için "klasiklerin klasiğidir" der. Jazziz magazin de aynı fikirdedir: "Günümüzün yaşayan en iyi caz klasiklerinden biridir". 80'lerde Frank Morgan, Richie Cole ve Azymuth Trio'ydu. Kimlere enstrümantal çalışma yaptığını ve kimlerle söylediğini düşünün bir kere: Miles Davis, Sonny Rollins, Pat Metheny, Charlie Parker, McCoy Tyner, Charles Mingus, Herbie Hancock ve Wayne Shorter.

Mark Murphy: Vokal
Giovanni Mazzarino: Piyano
Kağan Yıldız: Bas
Cengiz Baysal: Davul

Yorumlar

Taze haberler