Naim Dilmener Gripin Yüksek Sadakat Zaman: 1 Haziran 2007 Cuma - 20:00 Mekan:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Galatasaray Üniversitesi Kapanış Partisi'07 @ Ortaköy - İstanbul

24 Mayıs 2007 00:00
Sahnede:
Naim Dilmener
Gripin
Yüksek Sadakat
Zaman: 1 Haziran 2007 Cuma - 20:00
Mekan: Galatasaray Üniversitesi - Istanbul
Fiyat: 25 YTL
Bilet: biletix.com
--
Program
20:30 - 22:00 Naim Dilmener'le "Bir Zamanlar"
22:00 - 23:30 Gripin
24:00 - 01:30 Yüksek Sadakat

Naim Dilmener

Radikal 2, Milliyet Kültür&Sanat, Zip İstanbul gibi dergi ve gazetelerde yazan, Açık Radyo'da program hazırlayıp sunan, Türk popüler müziği hakkında araştırmaları ve 'sıkı' arşiviyle tanınan müzik eleştirmenimizin Babylon'da belirli aralıklarla yaptığı "Nail Dilmener'le Eski 45likler" DJ performansı çok büyük ilgi görüyor.

Gripin

Rock müzik dünyasının en başarılı performans gruplarından biri olan Gripin, bugüne kadar katıldığı rock festivalleri, üniversite bahar şenlikleri, bar programları sayesinde ciddi bir hayran kitlesi edindi. Grup, 1999 Yılı'nın Şubat Ayı'nda Birol Namoğlu ve Evren Gülçığ tarafından kuruldu. 2001'de davula İlker Baliç'in, elektro gitara Murat Başdoğan'ın ve 2002'de klavyeye Arda İnceoğlu'nun katılımıyla bugünkü kadrosunu oluşturdu. Bugüne kadar yerli ve yabancı birçok önemli grup ile aynı sahneyi paylaştı.

2007 başında yeni albümü "Gripin 07"in çıkış parçası olan "Böyle Kahpedir Dünya" listelere 1 numaradan giriş yaptı.

Yüksek Sadakat

Şarkı yazarı ve bas gitarist Kutlu Özmakinacı tarafından 1997 Yılı'nda Filinta adıyla temelleri atılan Yüksek Sadakat; Altın Kelebek 2005 TV Yıldızları Yarışması'nda En İyi Çıkış Yapan Grup, 'Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer' ile Boğaziçi Üniversitesi'nden Yılın Şarkısı ve İstek Vakfı Özel Anatur Oğuz Lisesi'nden de Yılın En Başarılı Grubu Ödülleri başta olmak üzere onlarca ödül aldı. Kendi adını taşıyan ilk albümlerini Ocak 2006'da DMC etiketiyle piyasaya çıkaran grup, albümün çıkışıyla birlikte bütün dikkatleri üstüne çekti. Yüksek Sadakat, geçtiğimiz altı ay boyunca İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Çanakkale ve Bodrum'da çeşitli konser ve bahar şenliklerinde on binlerce seyirci karşısına çıkarak kendine ciddi bir hayran kitlesi edindi.Galatasaray Üniversitesi
Istanbul

Yorumlar

Taze haberler