Arş Mahal Zaman: 20 Haziran 2007 Çarşamba - 22:30 Mekan: Shaft Blues & Jazz Club - Kadıköy - İstanbul Fiyat: Tam:10 YTL Bilet: Shaft Blues & Jazz">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Arş Mahal @ Shaft Blues & Jazz Club - Kadıköy - İstanbul

28 Mayıs 2007 00:00
Sahnede: Arş Mahal
Zaman: 20 Haziran 2007 Çarşamba - 22:30
Mekan: Shaft Blues & Jazz Club - Kadıköy - İstanbul
Fiyat: Tam:10 YTL
Bilet: Shaft Blues & Jazz Club

Arşmahal, Türk Rock Müziği’ndeki yerini geçtiğimiz günlerde çıkardıkları ve 10 şarkıdan oluşan "Yana Yana Döne Döne" adlı albümüyle aldı.

Albümde yer alan şarkıların tamamının söz ve müzikleri grubun gitarist ve vokalisti Selçuk Bal’a, düzenlemeler ise gruba ait. Grupta solo gitar ve geri vokalde Fatih Anarat, bas gitarda Hakan Taşçı ve davulda da Umut Çılgın yer alıyor.

Albümün kayıt ve miksajı JW Music Production stüdyolarında Hande Okçuoğlu tarafından gerçekleştirildi; mastering çalışmaları ise ünlü müzisyen Bora Ebeoğlu ile Ceyda Pirali tarafından yapıldı.

Seyhan Müzik ve Mephisto'larda satışa sunulan Arşmahal’in ilk albümünde özellikle albüme adını veren “Yana Yana Döne Döne”, “Yokken Bir Neden”, “Buradayım Kaç Gün Daha-Sis” ve “Şehrin Anları” isimli parçalar dikkat çekiyor. Önümüzdeki günlerde albüm tanıtım konserlerine de başlayacak olan Arşmahal, müzik kalitesi ve farklı tarzıyla., Türk Rock müziği tutkunlarının müzik arşivlerindeki yerini alacak.

Yorumlar

Taze haberler