David Vendetta Zaman: 13 Haziran 2007 Çarşamba - 23:00 Mekan: Sapphire - Kuruçeşme - İstanbul Fiyat: 50 YTL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

David Vendetta @ Sapphire - Kuruçeşme - İstanbul

5 Haziran 2007 00:00
Sahnede: David Vendetta
Zaman: 13 Haziran 2007 Çarşamba - 23:00
Mekan: Sapphire - Kuruçeşme - İstanbul
Fiyat: 50 YTL
Bilet: biletix.com

- 18 yaş sınırı vardır.
- Bilet fiyatı kapıda 60 YTL olacaktır.

Türkiye'ye ilk defa gelen ünlü DJ David Vendetta 13 Haziran Çarşamba Gecesi dünyanın bir çok yerinde olduğu gibi İstanbul SAPPHIRE BOSPHORUS'ta boğazı sallayacak. Avrupa dans müzik piyasalarında haftalardır en üst sırada yer alan dünyaca ünlü DJ şimdide Türkiye müzik listelerinde zirvede...

Hazırlıkları henüz tamamlanmış olan albümünü 4 Haziran tarihinde piyasaya sürecek olan David Vendetta geçtiğimiz senelerde 'This is not Miami', 'The Rub', 'We play house', 'Love to love you baby' gibi çok sayıda unutulmaz çalışmaya imza attı.

'Love to love you session' ve 'Unidos para la musica' parçaları ile Türkiye müzik piyasasında da kendisine çok büyük hayran kitlesi yaratmış olan ünlü DJ, düzenli olarak Ibiza (Pacha, Amnesia), New York (Centro Fly), Moscow (Zona), St. Petersburg (Jet Set, Buddha Bar), Bogota (Tantra), Copenhagen (Vega), Barcelona (Atlantida, Discotheque), Lausanne (Mad), Monaco (Karement), Hammamet (Calypso), Johannesburg (ESP), Dubai (Peppermint) gibi dünyanın en popüler kulüplerinde performans sergiliyor.

B2C Ajans, "Most Wanted DJ's" parti zincirinin ilk halkasını İstanbul Sapphire Bosphorus'ta David Vendetta ile başlatıyor.

Yorumlar

Taze haberler