Climax Recursive İzdüşüm Penumra
Kapat
..yükleniyor..
    Kapat
    İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
    Müzik Haberler Blog

    ÖSS Partisi @ Pulp - Taksim - İstanbul

    13 Haziran 2007 00:00
    Sahnede:
    Climax
    Recursive
    İzdüşüm
    Penumra
    K.C.L.
    Calypso
    Nympea
    Zaman: 16 Haziran 2007 Cumartesi - 15:00
    Mekan: Pulp - Taksim - İstanbul
    Fiyat: Tam: 10 YTL
    Bilet: Kapıda

    Böylesi görülmedi!! ÖSS günü hızını alamayıp stres atmak isteyenleri Pulp'taki süper etkinliğe davet ediyoruz. 100% yerli gruplarla, festival gibi lineup ve deli gibi eğlenceyi kaçırırsanız üzülürsünüz.

    Not: Soundcheck aralarında takıldığınız soruların sürpriz çözümleri ile karşılaşabilirsiniz. Sınav sonrası dershaneye geri döneceğinize hocanızı da alın; biranızı yudumlarken cevaplarınızı gözden geçirin. Geçen yılın birincisine tüm gece içkiler organizasyondan!
    İyi eğlenceler (Sınavda)

    (Birincinin yanında kimlik bilgileri olması gerekmektedir)

    Yorumlar

    • Bu afişi görmüş olsaydım bu akşam o sahneye çıkmazdım! Çaldım ama keşke hiç çalmasaydım.Böyle rezillikmi olur ya! Zaten çıktığma çalcağıma bin pişman oldum! Gençliği adam olmaya adam gibi mekanlarda vakit geçirmeye davet ediyorum! Özenip orasını burasını deldiren onun bunun kucağından düşmeyen aptal aptal tiplere çaldığım için ayrıca utanıyorum! insan olmayı öğrenin biraz! 250 gramlık aklınızı daha faydalı şeyler için kullanın! Bu arada davulu ve çalışanları ultra aptal olan bi mekana bidaha çıkarsam adamda değilim.. Başka sözüm yok adam olan anlar!
      Üye
      digitalendemic
      Tarih
      18 Haziran 2007 00:00
    • Böyle yorumlar yapan insanları burada görmek çok sevindirdi beni gerçekten.. Arkadaşlar, bu resimdeki gibi tipitipler olmasa nasıl para kazancak bu adamlar?? İyi kötü ayırımı yapamayan, aile denen şeyden haberleri olmayan, yolda gördüğümde midemi bulandıran insan görünümüne bürünmüş tipler.. Önce insan olmak lazım.. Çok beğendiğim bir söz: "Bir meleği melek yapan kanatları değildir.." İnsanı da insan yapan bazı değerler vardır, ne yazık ki bu gençlikte o değerleri göremiyorum ben.. Çok acı..
      Üye
      dupduptıs
      Tarih
      17 Haziran 2007 00:00
    • Alttaki yorumlara katılıyorum. Ayrıca AQ nedir yahu? Bu kadar dejenere Türkçe'den bahsediliyor, adamlar kalkıp AQ diye parti yapıyorlar. Zaten bu ara küfürlü organizasyon modası var galiba. İnanılmaz bir durum..
      Üye
      Nem
      Tarih
      16 Haziran 2007 00:00
    • Sözkonusu şey özgürlük değil. Aileler özgürlüğü şımartmak olarak algılıyor. Bırak özgür olsun deyip salıveriyor sokağa. Ben özgürüm. Ama böyle saçmalıklar yapmıyorum. Yani tamamen ailelerin suçu. Dediğin gibi. Özgürlüğün ne olduğunu bilmiyorlar.
      Üye
      syarar
      Tarih
      16 Haziran 2007 00:00
    • Bazı yerlerde 17-18-19 yaşındakilere laf söylüyoruz ama insanlar tepki gösteriyorlar.İşte bu yaşlarda bu arkadaşlara bu kadar özgürlük verince maalesef bu durumlar meydana geliyor.

      Teşbihte hata olmaz arkadaşlar.Hani uzun süre alışverişe çıkmassın sonra bir anda çıkarsında önüne gelene saldırır herşeyi istersin buda onun gibi birşey.
      Üye
      Maxfrodo
      Tarih
      16 Haziran 2007 00:00
    • Açık konuşmak gerekirse , ben bu resimdeki kızın temsil ettiği "gençliği" , gençlik olarak görmüyorum. Bir nevi kayıp nesil gibi. Yozlaşmış , arada kalmış , düşünmeyi reddedip belli kalıplara uymayı tercih etmiş... Sanırım hepimiz biliyoruz ne olduklarını... Parti hakkında ise iyi şeyler düşünmüyorum , hiç iyi şeyler düşünmüyorum hem de... Gençleri , ÖSS'yi kullanarak sömürmek için yapılmış fırsatçı bir yaklaşım. Ayıptır , günahtır... Gerçi sömürecekleri kitle de belli , ama yine de hiç hoş şeyler değil... Kanmayın...
      Üye
      Soulforger
      Tarih
      16 Haziran 2007 00:00
    • Yazık. Afişe bakar mısınız? Gençliğe bak orta parmağını çıkarmış. Dilini de çok sexy oluyormuş gibi göstermiş... Taktığı şeyler de cabası... Çok mutlu bir imaj... İşte bizim içi boşalmış gençlik. Öss'ye karşısınız ha... Hatta yazmışsınız ÖSS AQ diye. Tebrik ederim. Gidin. 17 yaşında biralarınızı yudumlayın. Alkol çok güzelmiş gibi. Sizi buna teşvik eden mekanlara gidin. Çok "COOL" olacaksınız o zaman. Karşı cins size öyle bir bakacak ki off ki sormayın. Yazık... Çok yazık.
      Üye
      syarar
      Tarih
      16 Haziran 2007 00:00
    Toplam 7 yorum var. Tüm yorumlar »

    Taze haberler