Blonde Redhead Zaman: 3 Temmuz 2007 Salı - 21:30 Mekan: İstanbul Modern Heykel Bahçesi - Karaköy - İstanbul Fiyat: Tam: 30ytl Öğrenci: 20ytl">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Blonde Redhead @ İstanbul Modern Heykel Bahçesi - Karaköy - İstanbul

25 Haziran 2007 00:00
Sahnede: Blonde Redhead
Zaman: 3 Temmuz 2007 Salı - 21:30
Mekan: İstanbul Modern Heykel Bahçesi - Karaköy - İstanbul
Fiyat:
Tam: 30ytl
Öğrenci: 20ytl

Alternatif rock alanında günümüzün en büyük toplulukları arasında sayılan Blonde Redhead, Japon Kazu Makino ve İtalyan ikiz kardeşler Simone Pace ve Amedeo Pace’den oluşuyor. 1990’ların başlarında New York’ta kurulan topluluk, belki de böylesine farklı coğrafyalardan gelmelerinin etkisiyle büyüleyici bir müzik yapıyor. Kurulduğundan bu yana yedi albüm yayınlayan Blonde Redhead, her yeni albümü ile kulaktan kulağa yayılarak genişleyen hatırı sayılır bir sadık dinleyici kitlesi oluşturmuş durumda. Melody of Certain Damaged Lemons ve Misery Is A Butterfly gibi çarpıcı isimli albümleri ve “Elephant Woman”, “Falling Man” gibi parçaları ile tanınan grup, son iki albümünü ünlü bağımsız plak şirketi 4AD’den yayınladı. Bu yıl içinde yayınlanan son albümleri 23 ile tekrar gündeme gelen üçlü, bazen melankolik ve karanlık, bazen de mistik ve enerjik melodiler ile bezeli bir müzik yapıyor.

Kazu Makino vokal, gitar, tuşlu çalgılar
Amedeo Pace vokal, gitar
Simone Pace davul

Yorumlar

  • konserde yer alan insanlardan birisi olarak gözlemimi söyleyeyim, orada yer alan insanların ciddi anlamda büyük çoğunluğu blonde redhead severdi. Seyircinin gruba karşı kayıtsız kalmamasından, konser sonrasında insanların gidip 2. bis için kulis yumruklamasından da bu anlaşılabilir zaten oldukça.
    Üye
    ZaugnaKhaldun
    Tarih
    4 Temmuz 2007 00:00
  • kardak efendi, bilet bulamadıysan erkenden gidip heykel taklidi yapmayı deneyebilirsin. Ben öyle yapmayı planlıyorum, birlikte durabiliriz sanatsal bir şekilde.

    2mi3'ün anlattığı gibi bir durum olacak yine herhalde, yoksa ben zannetmiyorum ki Türkiye'de Blonde Redhead'in bu kadar fanatiği olsun da haftalar öncesinden biletlerin hepsi bitsin..
    Üye
    Nem
    Tarih
    2 Temmuz 2007 00:00
  • Bilet bulamiyoruz ne olucak simdi?
    Üye
    kardak
    Tarih
    1 Temmuz 2007 00:00
  • Böyle güzel organizasyonları İKSV yaparsa olacağı budur...Konser afişleri bile ,biletler bittikten sonra asıldı..Hiç asmasalardı daha iyiydi..Tam bir halkla ilişkiler faciası bu afiş konusu...Ayrıca İKSV'nin üyelerine ve eşine dostuna yolladığı davetiyeler,bu tip organizasyonlara alakasız insanları getirmekle beraber ,sevenleri de mağdur durumda bırakıyor...Bunun en basit örneğini İstanbul Film Festivali'nde yaşadım.....Yerdeniz Öyküleri'ni izlemeye gelen 50lik,60lık teyzelerin ''Aaa bu çizgi filmmiş'' deyip,sinemadan çıktıkları ve böylece girmek ve izlemek isteyen kaç kişiyi mağdur durumda bıraktıkları gerçeğini unutmuş değilim....Yazık....
    Üye
    2mi3
    Tarih
    29 Haziran 2007 00:00
  • Bilet yok..
    Üye
    Nem
    Tarih
    27 Haziran 2007 00:00
  • Kazu Makino'yu canlı canlı izlemek bambaşka olur..olur da gidemiyoruz işte :)
    Üye
    rodin
    Tarih
    27 Haziran 2007 00:00
  • acaip manyak müzik yapıyo bu herifler ve ablamız.. bence konserleri de güzel olur, ilginç olur. gitmeye çalışıcam ben..
    Üye
    doll steak
    Tarih
    27 Haziran 2007 00:00
Toplam 7 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler