Robert Plant & The Strange Sensation Zaman: 4 Temmuz 2007 Çarşamba - 21:30 Mekan: Açık Hava Tiyatrosu">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Robert Plant & The Strange Sensation @ Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

2 Temmuz 2007 00:00
Sahnede: Robert Plant & The Strange Sensation
Zaman: 4 Temmuz 2007 Çarşamba - 21:30
Mekan: Açık Hava Tiyatrosu - Harbiye - İstanbul
Fiyat:
Tam:200 (Sahne Önü), 150, 90, 60, 40 YTL
Öğrenci:20 YTL (Tükendi)

Rock tarihinin en karizmatik topluluklarından biri olan Led Zeppelin’in sesi Robert Plant, başarılı müzik kariyeri ile 1970’lerden günümüze kadar güncelliğini koruyabilen az sayıda rock yıldızı arasında yer alıyor. Led Zeppelin’in dağılmasından sonra solo çalışmalara ağırlık veren sanatçı, 1990’ların başından bu yana yine Led Zeppelin’den Jimmy Page ile çeşitli albümler ve solo çalışmalara imza attı. Sanatçı, 2002 yılındaki Dreamland albümünü takiben yeni grubu Robert Plant & The Strange Sensation ile 2005 yılında son albümü Mighty ReArranger’ı yayınladı. İçinde dünyaca ünlü isimlerle çalışmış müzisyenleri de barındıran Robert Plant & The Strange Sensation topluluğu, rock müziği ve dünya müziği arasında çarpıcı bir köprü kurmayı ustalıkla başarıyor. Konserlerinde Led Zeppelin’in klasiklerine de yer veren topluluk, etkileyici yorumları ile bütün dinleyenlerin takdirini topluyor.

Yorumlar

  • ALLAH ın izniyle robert üstadı da canlı izledim:o)

    konsere son 20 dakikasına yetişmem ve içeriye kapıda ki görevliye sadece telaşlı bir şekilde affedersiniz diyip içeri biletsiz dalmam bir mucize olaraktan içeri girmem
    üstelik fotoraf makinemle biletli bile olsam giremezdim .

    4 şarkı dinledim ve şuna kanahat getirdim rock müzik de grup büyüsü başka ne olursa olsun robert tamam kusursuz ama ne gitarist ne davulcu ne basscı o moda giremiyolar ama genede unutulmaz bir istanbul gecesi yaşattılar :o)
    dönüşte caravan a uğradım ve glam ci abla oradaydı gene... okuyasan selam edrim :o)
    dönüştede taksim bostancı dolmuşcu ağabey sana da burdan teşekkürlerimi iletiyorum evimin önüne kadar bıraktığın için :o)bostancı nire içerenköy nere:o)
    sanırım şanslı günümdeydim:o)
    Üye
    kissarmy81
    Tarih
    5 Temmuz 2007 00:00
  • geçen sene temmuz'da dünya gözüyle james baba'yı görme fırsatı yakaladık, bu sene de robert plant izlicez... şanslıyız anasını satiim.
    Üye
    -_FiniscH_-
    Tarih
    3 Temmuz 2007 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler