Redd Zaman: 20 Temmuz 2007 Cuma - 23:00 Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam: 28 YTL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Redd @ Ghetto - Taksim - İstanbul

8 Temmuz 2007 00:00
Sahnede: Redd
Zaman: 20 Temmuz 2007 Cuma - 23:00
Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 28 YTL
Bilet: biletix.com

Redd Unplugged Konser ile Veda Ediyor

"Mutlu Olmak İçin", "Bahçelere Daldık", "Hala Aşk Var Mı?", " Falan Filan", "Dünya" gibi şarkılarla rock müziğin son dönemlerdeki en ilgi çeken gruplarından biri olan Redd, 20 Temmuz Cuma günü Ghetto'da çok özel bir konser verecek. Askerlik sebebiyle dinleyicilerinden bir süre ayrı kalacak olan Redd, İstanbul'da verecekleri bu son konserde şarkılarını daha önce hiç kimsenin dinlemediği yeni düzenlemeler ve yorumlarla akustik olarak çalacak. Alışagelmiş Redd konserlerinden farklı bir atmosferde gerçekleşecek performansın bir DVD haline getirilerek yayınlanması da gündemde. Grubun ve şarkılarının bilinmeyen hikayelerini ve anılarını da dinleyicileriyle paylaşacak olan Redd için bu konser özel bir veda niteliği taşıyor.

Kendine özgü şarkı sözleri ,sound'u ve büyük beğeni toplayan güçlü canlı performansı ile rock müzik dünyasında yerini sağlamlaştıran Redd'in bu özel unplugged konserini kaçırmayın. Biletler Biletix'te...

1997 yılında bir araya gelen Redd, 2005 yılının Şubat ayında ilk stüdyo albümleri olan "50/50"'yi Stardium etiketiyle piyasaya çıkardı. Tüm söz ve müzikleri Redd'e ait 10 parçanın yer aldığı albümün çıkış şarkısı olan "Mutlu Olmak İçin" gruba rock müzik dünyasında önemli bir yer açarken Redd'in ismini de haftalarca müzik listelerinin ilk sıralarına taşıdı. Modern dünyanın döngülerinde ve kent yaşamında sıkışmış insanın hikayelerini anlatan ve "Bahçelere Daldık", "Öperler", "Keyifli Bir Gün", "Nefes" gibi parçalarla büyük beğeni toplayan 50/50, Redd'in sonraki çalışmalarının sağlam bir temeli oldu. İlk albümü ile oldukça geniş bir hayran kitlesi oluşturan Redd, kısa bir süre arayla Nisan 2006'da Pasaj Müzik etiketiyle 2. albümleri" Kirli Suyunda Parıltılar"'ı yayınladı. Albümün ilk video parçası olan "Falan Filan" ile önce yerli müzik kanallarında liste başı olan ve daha sonra MTV World Chart Express listesine giriş yapan Redd, diğer video parçaları olan "Hala Aşk Var Mı?" ve "Dünya" ile müzik listelerindeki üst sıralarını korumaya devam etti.

Yorumlar

Taze haberler