Cess Batu Zaman: 21 Temmuz 2007 Cumartesi - 22:00 Mekan: Balans Tonique - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam: 20YTL - 18 yaş sınırı">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Cess @ Balans Tonique - Taksim - İstanbul

9 Temmuz 2007 00:00
Sahnede: Cess
Batu
Zaman: 21 Temmuz 2007 Cumartesi - 22:00
Mekan: Balans Tonique - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 20YTL

- 18 yaş sınırı vardır.
Bilet: biletix.com (http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HBTC4)

CESS (Cocoon, Dusseldorf)
Batu

Tonique, 21 Temmuz Cumartesi akşamı, dans müziği sahnesinin kuşkusuz en büyük ve önemli label'larından olan Cocoon'daki temsilcimiz Cess'i ağırlıyor.

Cess'in müzik tarzı elektro dans müziğinin bugünü ve yarın arasında bir yerlerde nitelendirilebilir. Öte yandan oldukça da geleneksel bir yaklaşıma sahip. Bu garip denge onun yıllar boyu edindiği deneyiminden, bilinmezliğe olan merakından ve en önemlisi sanatçı kişiliğinden kaynaklanıyor.

Sanatsal gelişimi de kültürel donanımı kadar renkli olan Cess, graffiti sanatçısı olarak başladığı sanat hayatına 1990 yılında Alman hip hop grubu Electro Combo'nun ‘Burnin Convine'da bando şefi olarak devam etti. 1994 yılında plaklara ilgi duymaya başladı ve 1996 yılında bu ilgisini geliştirerek ilk plak mağazasını açmayı başardı. Daha sonraları tekno, bir hobinin ötesine geçerek onun yaşam tarzı haline geldi. İspanya'da yaşadığı iki sene içerisinde hem DJ hem de promoter olarak çalışan Cess, kozmopolit yaşam tarzını daha da renklendirdi.

Cess'in kariyerine yön veren bir diğer etkinlik serisi de elektronik müziğin mabedi Frankfurt'ta yer alan U63011 kulübünde başlattığı ‘Cocoon Club' oldu. Önceleri minimal soundlarla başlayan etkinlik daha sonraları progresif bir sound'a dönüşerek büyüdü. Cess bu etkinlik vasıtasıyla tanıştığı Sven Väth ile birlikte ortak çalışmalar yapmaya başladı ve Cocoon'un önemli isimlerinden biri oldu.

21 Temmuz gecesi Cess'den önce pikapların başında Batu olacak.

Yorumlar

Taze haberler