Nofx Zaman: 8 Eylül 2007 Cumartesi - 20:00 Mekan: Bronx - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam: 35 YTL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Nofx @ Bronx - Taksim - İstanbul

16 Temmuz 2007 00:00
Sahnede: Nofx
Zaman: 8 Eylül 2007 Cumartesi - 20:00
Mekan: Bronx - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 35 YTL
Bilet: biletix.com

Günümüzde Rancid, Pennywise ve Bad Religion ile birlikte Amerikan punk rock'ın en önemli gruplarından biri olarak kabul edilen NOFX, 1983 yılında California'da kuruldu.

Kuruluşundan bugüne kadar 10 stüdyo albümü, 15 EP ve birçok single yayınlayan ve toplam albüm satışı 6 milyonun üzerinde olan NOFX, tüm zamanların en başarılı independent gruplarından biri olarak kabul edilmektedir.

Punk rock, skate punk, ska ve daha birçok farklı janrdan beslenen müziği ve genellikle politika, toplam, alt kültürler, ırkçılık, müzik endüstrisi ve din gibi temaları işledikleri şarkı sözleriyle NOFX, 8 ve 9 Eylül günü Bronx'un sezon açılış partisinde sahne alacak.

Yorumlar

  • güzel konserdi...mekan ve badigardlar berbat olabilir,ama ben -belki en önde olduğum için- arkamda olan bitenleri görmedim duymadım...

    tüküren salağa dayak şart.....konseri riske etti adi herif....adamlar londraya gitmiyor tükürüyorlar diye....

    bir efsaneyi dsaha gördük...
    Üye
    ADIO
    Tarih
    16 Eylül 2007 00:00
  • Bu konser bir kez daha gösterdi ki, basit bi konseri bile katliama çevirebiliyoruz. üstü başı aranmadığından insanların rahatlıkla birbirini şişlediği, 20 yıllık bir müzik grubunun konserinde olduğunu unutup grubun solistine tükürmek gibi envayi çeşit arsızlığı 15 dakikaya sığdırmayı başarabilen insanların doldurduğu o ufacık havasız mekandan, zor dışarı attım kendimi; idrar çamurunun, kusmuk gölünün ve kan revan içinde kalanların yanından koşarak kaçtım, canımı kurtardım. Güzelim NoFXin tadını damağımda bırakan tüm serseriliklerin, yapımında ve yayınında emeği geçen herkese bravo diyorum başka da birşey diyemiyorum.
    Üye
    Pin-up
    Tarih
    9 Eylül 2007 00:00
  • ön grup olarak second ın olacağı söyleniyor
    18 Temmuz 2007 Çarşamba | Yazan: punkeky

    dogru bılet yazan yere tıkladıgında yazıyor zaten ama haberı eklıyen yazmamıs
    Üye
    2_
    Tarih
    18 Temmuz 2007 00:00
  • biletleri bitmek üzere =o) belkide bitmiştir =o)
    Üye
    bak
    Tarih
    18 Temmuz 2007 00:00
  • ön grup olarak second ın olacağı söyleniyor
    Üye
    punkeky
    Tarih
    18 Temmuz 2007 00:00
  • aslen ne punk tavrını nede müziğini severim. ancak yakın bir arkadaşımın tanıttığı bu grup bana sevmediğim bir tarzın kaliteli yapılmış örneklerini sergiledi. ayrıca eski zamanlardan olmasıda ayrı bi çekiciliği 80li gençliğiz ya:P bronx un kapasitesini tam çıkartamıyorum ancak eğer ilgi az olursa gidebilirim..
    Üye
    Ginoobili
    Tarih
    18 Temmuz 2007 00:00
  • Vaaaaaaaaaayyy Beee.... 90'lı yılların başlarına ve ortalarına gittim bir an... Akmar pasajından kopya kaset alma zamanlarımızdı. Birbiri peşi sıra popüler punk albümleri alıp dururduk: Offspring, Green Day, Pennywise, Bad Religion, Neurotic Outsiders, Dog Eat Dog ve tabii ki NOFX... Gidilesi ve eğlenilesi bir konser... Tey Tey Tey...
    Üye
    Babbazulla
    Tarih
    17 Temmuz 2007 00:00
Toplam 7 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler