Pentagram (TR) Machinemade God (D) Sirenia (NO)
Kapat
..yükleniyor..
    Kapat
    İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
    Müzik Haberler Blog

    10. Uluslararası Ankara Rock Station Müzik Festivali

    18 Temmuz 2007 00:00
    Sahnede: Henüz belli olan gruplar:
    Pentagram (TR)
    Machinemade God (D)
    Sirenia (NO)
    Self Torture (TR)
    Murat Net (TR)
    Let It Flow (TR)
    Sokak Köpekleri (TR)
    Derin6 (TR)
    Black Tooth (TR)
    Since Yesterday(TR)
    Saints'N'Sinners (TR)
    Zaman: 8 Eylül 2007 Cumartesi
    Mekan:
    ODTU Vişnelik Çim Amfi - Ankara

    Yorumlar

    • evet dün belimden yaralanmama rağmen yılmayıp bugün yine gittiğim rock station festivalinin 2. günü de bir başkaydı. şahsen bugün gitme amacım ketum, selftorture ve almak istediğim 1-2 demo ve tişörttü. ilk önce vardığımda sahneye çıkmakta olan sevgili since yesterday den bahsetmek istiyorum. festival genelinden farklı bir soundda olmalarına rağmen çok güzel bir performans sergilediler. ben çok beğendim ve eğlendim. ardından çıkan freedom gray i izlemedim. derin6 ise besteleriyle milleti coşturamadı ama pentagram ve metallica coverlarıyla işi kıvırdı. ardından çıkan ketumda ise coşageldik ve önlere koştuk, ben bile girip pogo yapmaya çalıştım. soru yok ve katliam a-la franga isteklerimi kırmayan kendilerine burdan teşekkürlerimi iletiyorum :P ardından çıkan rsf all-star band grupları ünlü iron maiden, motorhead ve manowar coverlarıyla izleyiciyi coşturdu. ardından çıkan doom metal grubu let it flow u hiç sevmediğim bir tarz olmasına rağmen beğenmediğimi belirtmek isterim. gerçekten başarılı bir performans sergilediler. ardından çıkan bence ankaralı en iyi grup selftorture da ise iyi ki ölen olmadı diyeyim, siz anlayın.. gerisine ise kalmadık zaten, ölmüş bir biçimde ayrıldık festivalden. bu arada bizimle birlikte pogo yapan kıza da burdan selamlarımı iletiyorum, görüşmek üzere :P
      Üye
      delik beyin
      Tarih
      10 Eylül 2007 00:00
    • şu sıralarda sahnede gates of eternity olması lazım, dünkü haşat oluşumun ardından 2.güne gitmekte biraz güçlük çekicem
      Üye
      SlipknotSlave
      Tarih
      9 Eylül 2007 00:00
    • bence güzel olacak...
      Üye
      TRİPPİN
      Tarih
      9 Eylül 2007 00:00
    • wall of death gazisi delik beyin arkadaşımız ayrıldıktan sonra murat net babamız efsanevi sex pistols şarkısı olan anarchy in the u.k. i muazzam bir şekilde yorumladı, ardından knight errant çıktı efem pek dinlemedim bunlarda indikten sonra sahneye çıkan Machinemade god şovu teknik aksaklıklardan ötürü biraz gecikti neyseki halledildi ve sahneden aşağı 4 bira ve 8 pet şişe 0.5ml su, 2 tşört fırlattı vede o meşur su püskürtme hamlesini yaparak gönlümde taht kurdu flo, ardından saat 10 gibi hayko cepkin çıktı ancak 40 saatlik uykusuzluk ve 6482783 pogo 1 wall of death in yorgunluğu üstüme çöktüğünden kendimi eve zor atmış bulunmaktayım.
      Üye
      SlipknotSlave
      Tarih
      8 Eylül 2007 00:00
    • efendim ilk gün çok gazdı, ankara tarihi görebileceği sayılı wall of death lerden birini gördü black tooth konserinde. düştüm, en altta kaldım, üstüme en az bi 10 kişi daha düştü, belimden yaralandım. bir wall of death gazisi olarak yazıyorum bu yazıyı :P bugün gözüme çarpan gruplardan ilki tahrip. harika bir canlı performansları var, bassçıları gaz maskesi takmakta ve çeşitli corpse paint makyajlar yapmaktalar. parçaları ise imajlarıyla çok uyumlu. harika bir performans sergilediler. reset to deafult hakettiği ilgiyi göremedi ama günün en güzel performanslarından birini sergiledi. machinemade god vokaliyle birlikte yorumladığı hatebreed - live for this coverı ise kesinlikle dinlenmeye değerdi. peşlerinden çıkan death metal grubu nettlethrone da ise insanlar tamamen açıldı, pogolar falan dönmeye başladı. black tooth a değinmeye bile gerek yok, adamlar şov işini aşmış.. air guitar yarışmasında ise 5 arkadaş bir adet fender gitarın sahibi olmak için yarıştılar. kadim dostum SlipknotSlave yarışmanın sonuncusu olarak gönüllerdeki yerini korudu. murat net sahnedeyken yaram da dahil olmak üzere başka sebeplerden de dolayı festivalden ayrılmak zorunda kaldım. machinemade god ı kaçırdığım için çok üzgünüm ama napalım kısmet değilmiş.. bugün çok eğlendim, yarın daha çok eğleneceğimi düşünüyorum. yarın görüşürüz rock station.
      Üye
      delik beyin
      Tarih
      8 Eylül 2007 00:00
    • http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HROCK
      Üye
      doll steak
      Tarih
      26 Ağustos 2007 00:00
    • fiyat?
      Üye
      heteromanyak
      Tarih
      22 Ağustos 2007 00:00
    • Saints'N'Sinners --> pentagramın 20 yıl fınal konserınde de alt grupta bu grup ısmını arch enemy ın bır sarkısı var ordanmı alıyorkı cok merak edıyorum dınleme fırsatım olmadı arastırdım yıne bulamadım neyse guzel bır organızasyon mekan da oldukca ıyı genıs bır kampus ama yaz olması katılımı azaltabılır gıtmek ısterım de SAAT i bellı degıl :))
      Üye
      2_
      Tarih
      19 Temmuz 2007 00:00
    • o since yesterday ne ayak onu anlamadım punkçı gibi adamlar..
      Üye
      bermuda21
      Tarih
      19 Temmuz 2007 00:00
    • Self Torture, Black Tooth.. :s Gitmek istiyoruuuuuuummm üvveee =(
      Üye
      metalikmanyak
      Tarih
      18 Temmuz 2007 00:00
    Toplam 10 yorum var. Tüm yorumlar »

    Taze haberler