Zakkum Zaman: 26 Temmuz 2007 Perşembe - 22:00 Mekan: If Rock Bar - Kavaklıdere - Ankara Fiyat: Tam: 10 YTL (Bir içki dahil) Bilet: Kapıda 2007 Ocak ayinda">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Zakkum @ If Rock Bar - Kavaklıdere - Ankara

22 Temmuz 2007 00:00
Sahnede: Zakkum
Zaman: 26 Temmuz 2007 Perşembe - 22:00
Mekan: If Rock Bar - Kavaklıdere - Ankara
Fiyat: Tam: 10 YTL (Bir içki dahil)
Bilet: Kapıda

2007 Ocak ayinda yayinladiklari ve Ortadünya Müzik etiketi ile piyasaya çikan "Zehr-i Zakkum" albümü ve gene bu albümden çikis parçasi olarak seçilen "Ah Çikolata" ile büyük sansasyon yaratan Zakkum grubu, Ankara'nin gözde konser mekani IF Performance Hall'da sahne aliyor!

Yusuf Demirkol, Cem Senyücel, Eren Parlakgümüs ve Emre Yilmaztürk'den olusan ve albüm öncesinde Raindog ismini kullandiklari ve bine yakin performans sergiledikleri son sekiz seneden bu yana görsel ve interaktif bir sahne anlayisiyla, bir "canli performans" grubu olarak da bilinen Zakkum, 26 Temmuz Perşembe gecesi kendi evinde, yani Ankara'da sahne aliyor.. Grup, konserde ilk albümünden sarkilarin yanisira, takipçilerinin asina oldugu ve Morrissey, Suede, Pulp, Radiohead, Placebo, dEUS gibi gruplarin sarkilarindan olusan BritRock içerikli cover repertuarindan da örnekler sergileyecek. Kapilarin 22.00'da açilacagi gecede, Ankara ve Istanbul'da düzenledigi parti ve etkinliklerle adini siklikla duyuran DJ Neu da geceye dj kabininden renk katacak. Konser, ayrica albümden çikacak ikinci klip sarkisi olan ve grubun, rock müzigin taninmis ismi Teoman'la düet yaptigi "Zehr-i Zakkum"dan önceki son Ankara konseri olacak.

Yorumlar

Taze haberler