Bebel Gilberto Zaman: 22 Ağustos 2007 Çarşamba - 21:00 Mekan: Arena - Kuruçeşme - İstanbul Fiyat: Oturmalı: 82 YTL Ayakta: 56 YTL Bilet:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Bebel Gilberto @ Arena - Kuruçeşme - İstanbul

23 Temmuz 2007 00:00
Sahnede: Bebel Gilberto
Zaman: 22 Ağustos 2007 Çarşamba - 21:00
Mekan: Arena - Kuruçeşme - İstanbul
Fiyat: Oturmalı: 82 YTL
Ayakta: 56 YTL
Bilet: biletix.com

2000 yılında Grammy ödülüne aday olan çıkış albümü "Tanto Tempo" ile dünyanın her yerinde fırtına gibi esen Bebel Gilberto, geçtiğimiz günlerde bugüne kadar çıkan en kişisel çalışması "Momento" ile müzik sahnesine geri döndü. Bu albümle şarkı yazarı kimliğini de ortaya seren Gilberto'nun parçaları The Brazilian Gilrs, Rio's Orquestra Imperial gibi prodüktörlerin imzasını taşıyor.

Gilberto'nun düşük tempolu elektronikayı sade bir akustik anlayışla yorumlayan ilk albümü "Tanto Tempo" Amerikan tarihinde en çok satan üçüncü Brezilya albümü oldu.

New York'a taşındıktan sonra kendine has benzersiz stilini daha da geliştiren Gilberto burada David Byrne, Caetano Veloso, Thievery Corporation ve Dee Lite gibi isimlerle çalışma şansını da yakadı.

Bebel Gilberto'nun Brezilya popu, Samba, Bossa sofistike Avrupa tınıları ve çağdaş elektronikayı bir araya getiren müziği güçlü ve ipeksi vokalinin de etkisiyle dünyanın her yerinden dinleyiciye ulaşma şansını yakaladı.

Yorumlar

Taze haberler