Ajda Pekkan Zaman: 6 Ağustos 2007 Pazartesi - 21:00 Mekan: Açık Hava Tiyatrosu - Harbiye - İstanbul Fiyat: 1.Kategori: 110 YTL 2.Kategori: 80 YTL ">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Ajda Pekkan @ Açık Hava Tiyatrosu - Harbiye - İstanbul

5 Ağustos 2007 00:00
Sahnede: Ajda Pekkan
Zaman: 6 Ağustos 2007 Pazartesi - 21:00
Mekan: Açık Hava Tiyatrosu - Harbiye - İstanbul
Fiyat:
1.Kategori: 110 YTL
2.Kategori: 80 YTL
3.Kategori: 75 YTL
4.Kategori: 60 YTL
5.Kategori: 50 YTL
6.Kategori: 45 YTL
7.Kategori: 40 YTL
8.Kategori (Protokol): 150 YTL

6 yaş ve altı etkinliğe alınmamaktadır.
Biletix sadece 3.sıraya ait protokol biletlerini satmaktadır.
Bilet: Biletix.com

AVEA'nın ana sponsorluğunda Hitt Production tarafından gerçekleşen Harbiye Açıkhava Konserleri'nin ilki 6 Ağustos Pazartesi günü süper star Ajda Pekkan Konseri ile başlıyor.

Adına kulüpler açılan, yıllardır discolarda en çok çalınan şarkılarının sahibi Ajda Pekkan 6 Ağustos'da Harbiye Açıkhava'ya gelen dinleyicilerini discoya götürüyor. AJDA DİSCO'da isimli projeyle sahne alacak olan Süper Star özel bir sahne tasarımı, özel kostümler, koro ve dansçılarla birlikte sahne alıyor. Orkestrası ile birlikte Türkiye'nin en önemli DJ'leri Can Hatipoğlu, Hüseyin Karadayı, Suat Ateşdağlı ve Uğur Kirik Ajda Pekkan'ın unutulmayan yıllardır discolarda çaldıkları şarkıları ile birlikte sahne alıyor. Ayrıca Aytekin Kurt, Levent Yüksel ve Ege Çubukçu ile sürpriz düetler hazırlayan sanatçı her zaman olduğu gibi Türkiye'de yine bir ilke imza atacak.

Sahnede Işık ve görsel bir show için aylardır çalışan tasarımcılar sahne ve Harbiye Açıkhava'yı Discoya dönüştürüyor. Ece Sükan, Ajda Pekkan için özel olarak kıyafetler hazırlıyor. Süperstar Ajda Pekkan, Ajda Disco'da performansıyla, unutulmayan şarkılarını, Hitt Production'ın katkılarıyla gerçekleşen AVEA Harbiye Açıkhava Konserleri'nde, sevenlerine unutamayacakları bir gece geçirtmeye hazırlanıyor.

Yorumlar

  • Tek kelime yeterli mükemmel hayranım sana süper star
    Üye
    guitarguy_322
    Tarih
    7 Ağustos 2007 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler