Sahte Rakı the Blues Band Blues Böcekleri Zaman: 16 Ağustos 2007 Perşembe - 20:00 Mekan: Nayah">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Blues For Yavuz Çetin @ Nayah - Taksim - İstanbul

13 Ağustos 2007 00:00
Sahnede:
Sahte Rakı the Blues Band
Blues Böcekleri
Zaman: 16 Ağustos 2007 Perşembe - 20:00
Mekan: Nayah - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ücretsiz

BLUES FOR YAVUZ

15 Ağustos 2001 yılında kaybettiğimiz büyük müzik insanı Yavuz Çetin`i bu sene de, 2 senedir olduğu gibi, bir "blues gecesi" ile anıyoruz. Tüm Yavuz Çetin ve blues müzik severleri 16 ağustos akşamı NAYAH`a bekliyoruz.

NOT : Gecede ayrıca, Trakya Üniversitesi öğrencileri tarafından hazırlanan ve 7. Altın Süpürge Kısa Film Yarışması "En iyi belgesel film" ödüllü "YAVUZ ÇETİN BAND" belgeseli gösterilecektir.

Yorumlar

  • herkese tesekkur gene blues bocekleri adina dimos' a da little wing'i farkettigi icin ayrica kocaman tesekkur ... sahte raki'ya cok tesekkur gelen herkese ayri ayri cok tesekkur... Biraz olsun amacina ulasilabildiyse bu anma gecesi ne mutlu bize ...
    Üye
    tonny
    Tarih
    29 Ağustos 2007 00:00
  • dimos yorumlarin ve elestirilerin icin bluesbocekleri adina tesekkur ediyorum. Özellikle Little Wing e dikkat etmen beni cok sevindirdi.
    Sahte Raki da uzun zamandan sonra sahnelere geri donuyordu o yuzden cok incelikli ve ozenli bir playlist hazırladiklarindan eminin ama aksilik iste,yalniz birakmadi bizleri.umarim en kisa zamanda iki grubuda sahnelerde goruruz.
    Gelen katilan izleyen dinleyen elestiren yapan eden herkese cok tesekkur ediyorum.
    Üye
    yavuzcetin
    Tarih
    20 Ağustos 2007 00:00
  • şu an köleyi dinliyorum yavuz abi bize haksızlık değilmi aramızdan gidişin:(
    Üye
    yaniceli
    Tarih
    20 Ağustos 2007 00:00
  • Dimos merhaba,

    Yavuz Çetin sarkıları elbetteki Sahte Rakı'nın playlist'in de vardı ama onları en sona saklamıstık. hatta sarkıları calarken seyircinin de katılımı için bir kaç uygulama hazırlamıstık ama polis programı erken bitirdiginden ne yazık ki icra edemedik.

    Yoruımların için teşekürler :)
    Üye
    FeelTheBass
    Tarih
    19 Ağustos 2007 00:00
  • güzel bişr geceydi ama şuna değişmeden geçemeyeceğim,

    Sahte Rakı güzel çalmış olabilir, gereğinden fazla konsept dışıydı bu bir anma gecesiydi, Yavuz'un sevdiği şarkılar sevdiği müzik yaptığı müzikle anmak daha doğru olurdu, ama Sahte Rakı'ın Rockn Roll'dan öteye gitmedi, bir kere ağzından yavuz çetin çıkmadı sahnedeyken...

    Blues Böcekleri konseptin tam içineydi, gayet güzel bir playlistle sahne aldılar, Yavuz,SRV,Jimi Hendrix-ki değinmeden geçemiyeceğim çaldıkları little wing yavuzun çaldığı gibiydi ne srv ne jimi- gayet başarılıydı.

    Organziasyona gelince ses sistemi bence çok başarısızdı, denildiği gibi dışarda daha çok ses vardı, daha güzel bir yerde daha iyi bir anma gecesi olur umarım zamanla

    Hataları sölemek yıkmak için eleştiri yapmak değildir. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler ve tebrik ediyorum.
    Üye
    dimos
    Tarih
    19 Ağustos 2007 00:00
  • orada olmak isterdim
    Üye
    rei
    Tarih
    19 Ağustos 2007 00:00
  • ya öyle ya da böyle yavuz çetin adı geçmesi bile çok iyi.. az grup çok grup ilgili ilgisiz herşey bir yana en azından devam eden (ve inşallah edecek olan) bir etkinlik olması süper düşünen, gerçekleştiren ve sanatçı arkadaşlara tebrikler..
    Üye
    mayfly
    Tarih
    18 Ağustos 2007 00:00
  • Nayah'nın sokağındaki ses Nayah'nın sahnesindeki sesten çok daha yüksekti (ve netti). Bu nasıl bir akustik olaydır ben pek anlayamadım ama gerçekten de polise şikayet etmeyi haklı çıkarabilecek kadar ses oluyor o sokakta. Herhalde binaların birbirine çok yakın olması sonucu bir çeşit koridor oluşuyor.

    Bu arada konserlerden sonraki doğaçlamalar da ayrıca lezizdi.
    Üye
    Nem
    Tarih
    17 Ağustos 2007 00:00
  • merhabalar, dün akşam orda olan herkeze çok teşekkürler. ilginç birkaç aksaklık oldu gelenlerinde gördüğü gibi, belgesel`i yayınlayamadık ve sahte rakı performansıda nayah`ı şikayet eden sokak sakinlerinin polis çağırmasından dolayı yarıda kaldı. sağlık olsun, her sene yeni birşeyler öğreniyoruz, önümüzdeki sene daha iyisini yapacağız. uzun zamandır görmediğimiz birçok insan ile karşılaşma fırsatı bulduk, tekrardan teşekkürler herkese, önümüzdeki sene daha da iyi bir organizasyonla karşınızda olmak dileğiyle..
    Üye
    FlashRoyal
    Tarih
    17 Ağustos 2007 00:00
  • süper bir geceydi diyemeyiz ama kötü de değildi.aşağıda ki arkadaşa katılmamak elde değil kesinlikle daha iyi olabilirdi.sahte rakı performansı başarılıydı.ortam güzeldi.davetiye yollansa eski dostlarla bir araya gelmek bu denli mümkün olmayabilirdi.kısaca eğlenceli geçti.teşekkürler nayah.

    bu arada o bahsettiğin konular her olağan gecede olabilecek ayrıntılar , kendisini öyle görmek benide üzsede (çok iyi tanırım) burası yeri değildi.saçmalamışsın dostum.
    Üye
    basstring
    Tarih
    17 Ağustos 2007 00:00
  • sahte rakı performansı ve bazı dostlarla buluşmuş olmak dışında bir keyif alamadım geceden..böyle bir gece için daha iyi hazırlanılacağını düşünmüştüm..onun dışında sevdiğim bir prograssive metal grubunun eski bayan solistinin geceye koma halde otlanmış katılması,erkek arkadaşı destek olmasa yere yapışacak gibi durması , önümden geçerken beni tanımaması , onu böyle görmek çok üzdü..en son kendisini bodrum kule rock barda dinlemiştim oysa ne keyifliydi..başka bir bayanlardan oluşan grubun solistide ortalarda gezinirken o an yanımda duran 2 eleman , kızın yeteneksiz olduğundan bahsettiler :) tam bir dedikodu gecesiydi ..
    Üye
    tolga_alper
    Tarih
    17 Ağustos 2007 00:00
  • Sevgili dostlar...

    Rahatsız olan otel sakinlerinin polis yollayıp bizim konseri kısa kesmesi dısında herseyi ile harika bir gece idi. Blues Bocekleri ile calmaktan cok mutlu olduk. (bu adamlara dikkat) Bizim için geceyi onemli kılan bir sebep ise Sahte Rakı yeni kadrosu ve repertuarı ile dun aksam tekrar sahnelere dondu. Bizim için seyircilerin gozunde bir sınav idi...

    Geceyi destekleyen, organizasyona gelen , gelemese de yorumları ile iyi dileklerini belirten herkese sonsuz tesekkurler :)
    Üye
    FeelTheBass
    Tarih
    17 Ağustos 2007 00:00
  • Yine İstanbul yine gidemiyoruz :sssSs
    16 Ağustos 2007 Perşembe | Yazan: �l-i-m�

    dimi yaa :( oysa na guzel olucak kim bilir :(
    Üye
    doll steak
    Tarih
    17 Ağustos 2007 00:00
  • Yine İstanbul yine gidemiyoruz :sssSs
    Üye
    l-i-m
    Tarih
    16 Ağustos 2007 00:00
  • Loki, FeelTheBass ile bir sorunun varsa, bunu tüm GRJ ahalisiyle paylaşaman gerekir.


    Feelthebass ile bir problemim yok kendisini tanıyorum gayet şeker gibi bir insan bir jam da gitarımı da verdiğimi hatırlıyorum kendisine.Onu rencide edicek bişey yazmadım ben sadece organizasyon dediğiniz olayın bence eksik olan yanlarını söyledim sanki yapmayın vazgeçin beceremiyosunuz dedim yapın arkadaşlar

    ne kadar rahatsız oluyosunuz karşı fikirlerden kerim çaplıyı da anıyor musunuz bu arada veya adını bilemediğim ölmüş diğer müzisyenleri?

    Yavuzu tanıyan insanları da sahneye davet edebilirdiniz organizasyonu daha önce duyursaydınız bundan dolayı dedim iki grup mu çıkıyo sadece diye yardımcı olmak isterdim bende onunla çalışmış bi iki kişininde sahnede olmasına vesile olmak isteyerek yazmıştım ama kendi aranızda kendi kafanıza göre herşeye zaten karar vermşisiniz gayette esnek olmadığınızı zaten yazdığınız cümlelerden hissettirmişsiniz.
    Yolunuz açık olsun kardeşlerim.
    Üye
    Loki
    Tarih
    16 Ağustos 2007 00:00
  • pardon yanblış yazdım .... zarar vermeyelim ....
    Üye
    çato
    Tarih
    16 Ağustos 2007 00:00
  • yapılan iş karşısında bu konuşulanları gerçekten çok ayıplıyorum ... Burada bir anma gecesi düzenleniyor ve insanların konuştukları şeyler sadece bu etkinliğin kirlenmesine ve zedelenmesine neden oluyor. Ve rica ediyorum lütfen böyle laf dalaşmalarını bu gece altında yapıp farkederek ve ya farketmeden insanları kırıp daha fazla bu güne zarar verelim ...
    Üye
    çato
    Tarih
    16 Ağustos 2007 00:00
  • Coverlanmıyor mu bu şarkılar jazz funk olmuyor mu yani? enteresanmış

    FlashRoyal sende bu organizasyonla Yavuz Çetin'imi düşünüyosun yani kendi şöhretinin peşinde değilsin demek.Helal olsun.

    Kendi dünyanı kurtarmandaki çabalarını destekleyenler olur umarım.Başarılar.


    anlatamadım, bu "Yavuz Çetin Tribute Gecesi" değil, bu gecede Yavuz Çetin şarkılarıda çalınacak elbette, ancak bu gece bir blues gecesidir, blues grupları çalacaktır ve gece de Yavuz Çetin`in anısına ithafen yapılıyor. kendisinin bu müzik tarzının Türkiye`de tanınmasında fazlaca emeği vardır, biz blues grupları olarak bu geceyi düzenlemeyi boynumuzun borcu olarak görüyoruz.

    Bu gecenin yapılıyor olmasını oğlu Yavuz Can`ın annesi Didem ve bizzat Yavuz Can`da destekliyor. Hatta yetişebilirlerse "tıpkı geçen sene olduğu gibi" Yavuz Can`da bu geceye katılacak ve babasının anısına düzenlenen bu blues gecesinde yine sahne alacak.

    Yavuz Çetin gecesi düzenleyerek nasıl bir şöhrete sahip olabilirm oda ilginç, neyse ne demek istediğini merak bile etmiyorum...
    Üye
    FlashRoyal
    Tarih
    15 Ağustos 2007 00:00
  • orada olmalıyım, olacağım.. =)
    Üye
    Clarke
    Tarih
    15 Ağustos 2007 00:00
  • neden Yavuz Çetin'in sahne aldığı mekanlarda(mojo ya da shaft gibi) olmuyo da nayah gibi adını sanını duymadığımız yerlerde oluyo böyle bi gece? Kim organize ediyosa sadece iki grup mu bulabiliyo Yavuz Çetin gecesine...

    insanın böyle yazıları gördükçe "çok biliyorsan sen yap" diyesi geliyor. shaft ya da mojo yavuz çetin in ölüm yıldönümü yerine gelen müşteri ve günlük cirosuyla ilgileniyor malesef. neden bu kadar az grup çaldığına gelince zaten günde 5 grup dinlemekten ne zevk aldığınızı anlamıyorum. bir insan günde 1 bilemedin 2 grup dinler, o grupların birşeylerinden etkilenir ve onlardan birşeyler öğrenir. hatta üstüne birkaç gün düşünür. 10 grup dinlesen ne müzikten bişey anlarsın ne de o gruplardan. o yüzden onun şarkılarının hakkını verecek 2 grup yeterli bence. amaç yavuz çetin i anmak değil mi mojo shaft şu bu ne farkeder ki? bu insanların bu günü yürekten hissederek başka hiçbir kaygıları olmadan yaptıklarına adım gibi eminim. çok fazla söze gerek yok isteyen gelir beğenmeyen gelmez.. sonuçta biz orada tek bir amaç için olacağız..
    Üye
    funky jumping
    Tarih
    15 Ağustos 2007 00:00
  • Böyle bir etkinliğin Ankara'da da olmasını çok isterim..Kesinlikle kaçırmazdım.Gidecek herkese iyi eğlenceler şimdiden.Eminim çok güzel bir gece olur :)
    Üye
    nilayy
    Tarih
    15 Ağustos 2007 00:00
  • Loki, FeelTheBass ile bir sorunun varsa, bunu tüm GRJ ahalisiyle paylaşaman gerekir. Bir gece düzenlenmiş ve gerekli açıklamalar yapılmış. Makul gelir ya da gelmez. Kişiyi rencide edecek sözlerden kaçınmalı, kaldı ki böyle hiçbir yere varılamıyor.
    Üye
    beklicem321
    Tarih
    15 Ağustos 2007 00:00
  • Yavuz Çetin`e ithaf edilmiş bir blues gecesinde sahne alacak gruplarda tabii ki blues grupları olacaktır

    Coverlanmıyor mu bu şarkılar jazz funk olmuyor mu yani? enteresanmış

    FlashRoyal sende bu organizasyonla Yavuz Çetin'imi düşünüyosun yani kendi şöhretinin peşinde değilsin demek.Helal olsun.

    Kendi dünyanı kurtarmandaki çabalarını destekleyenler olur umarım.Başarılar.
    Üye
    Loki
    Tarih
    15 Ağustos 2007 00:00
  • ayrıca niye yaş sınırı var yaa
    sonuçta metal konseri değilki bu

    Sadece metal konserlerinde mi yaş sınırı oluyo?
    Üye
    metalikmanyak
    Tarih
    15 Ağustos 2007 00:00
  • ayrıca niye yaş sınırı var yaa
    sonuçta metal konseri değilki bu


    bu polisleri anlatabileceğimiz bir bahane değil ne yazıkki, sonuçta alkol satışı yapılan bir mekanda ve geç saatlerde yapılıyor.
    Üye
    FlashRoyal
    Tarih
    15 Ağustos 2007 00:00
  • neden Yavuz Çetin'in sahne aldığı mekanlarda(mojo ya da shaft gibi) olmuyo da nayah gibi adını sanını duymadığımız yerlerde oluyo böyle bi gece? Kim organize ediyosa sadece iki grup mu bulabiliyo Yavuz Çetin gecesine...


    bir grup Yavuz Çetin sever blues müzisyeni olarak kendisini böyle anmayı tercih ediyoruz, bizce yakışanı bu. mojo`da yapıldığı zamanıda biliyoruz, kapıya bilmem kaç lira giriş alıp, güzide türk rock gruplarımızın şahsi şovlarına dönüşen gecelerde bulunduk. üstelik mekan sahibi gece sonunda sahneye çıkıp "bu paralar Yavuz`un ailesine değil mojoya kalıyor" bile diyebiliyor.

    hal böyle olunca gidip o mekanlarla konuşup onların o çok mühim haftalık programlarında bizede bu organizasyon için yer açmalarını talep etmek ve tabii ki olumsuz cevap almak yerine nayah gibi bir açıkhava mekanında, insanların içkilerini yudumlarken blues dinleyebilecekleri bir mekanda gerçekleştirmek bizim için daha doğru. zaten mekan gibi bir kaygımızda yok, Yavuz Çetin`e ithaf edilmiş bir blues gecesi bu.. asıl olan müzik!

    gruplara gelecek olursak, bu organizasyonun üçüncü senesi bu sene. daha öncede belirttiğim gibi, Yavuz Çetin`e ithaf edilmiş bir blues gecesinde sahne alacak gruplarda tabii ki blues grupları olacaktır. daha fazla blues çalacak grup tabii kide bulunabilirdi ama festival yapmıyoruz, çıkıp hepimiz içimizden geldiği gibi çalacağız. sözkonusu olay kaybettiğimiz ve özlediğimiz bu büyük müzik insanına ithaf edebileceğimiz bir gece, dolayısı ile senin yakındığın durumların konuyla bir alakası yok, biz içimizden nasıl geliyorsa, öyle yapıyoruz. daha fazlası konusundada bir iddamız yok açıkçası.
    Üye
    FlashRoyal
    Tarih
    15 Ağustos 2007 00:00
  • kesin gürhan bulmuştur bu yeri hehe
    ayrıca niye yaş sınırı var yaa
    sonuçta metal konseri değilki bu
    Üye
    İntihar Süsü
    Tarih
    15 Ağustos 2007 00:00
  • neden Yavuz Çetin'in sahne aldığı mekanlarda(mojo ya da shaft gibi) olmuyo da nayah gibi adını sanını duymadığımız yerlerde oluyo böyle bi gece? Kim organize ediyosa sadece iki grup mu bulabiliyo Yavuz Çetin gecesine...
    Üye
    Loki
    Tarih
    15 Ağustos 2007 00:00
  • her sene düzenlenir bu etkinlik yavuz abi için. ankara'da da görmek istiyoruz yavuz çetin'i anma gecesi efendim.
    ilgili müzisyen ve organizasyon kişillikerine duyurulur.
    gidin, görün, dinleyin...
    Üye
    aldieb
    Tarih
    15 Ağustos 2007 00:00
  • evet yaş sınırı var ne yazıkki...
    Üye
    FlashRoyal
    Tarih
    15 Ağustos 2007 00:00
  • yas sınırı mevcutmu?
    Üye
    alper000
    Tarih
    14 Ağustos 2007 00:00
  • gelirim, dinlerim, severim
    Üye
    Nem
    Tarih
    14 Ağustos 2007 00:00
  • katlıyorum arkadaşa yazık bize!!göremiyoruz onu bırak izmir de olan organizasyonlarda pahalı oluyor yazık bize!:(
    Üye
    maviadam1985
    Tarih
    14 Ağustos 2007 00:00
  • Çok istiyorum gitmeyi....
    Çok...
    Üye
    MORVEÖTESİ1995
    Tarih
    14 Ağustos 2007 00:00
  • Sahte Rakı Elvis Presley Sarkılarına da yer verecek.

    O zaman süper olur bu etkinlik.Ancak ben gelemicem izmirdeyim...Zaten bu tarz şeyler hep istanbulda oluyor.izmir bu konuda biraz garibandır.
    Şansımız yok....
    Üye
    creyuss
    Tarih
    14 Ağustos 2007 00:00
  • kroki'ye asagıda ki linkten ulasabilirsiniz :
    http://img339.imageshack.us/img339/1457/krokinayahua1.jpg
    Üye
    FeelTheBass
    Tarih
    14 Ağustos 2007 00:00
  • iyi güzelde bu nayah tam olarak nerde kalıyor ve nasıl bir mekan
    Üye
    İntihar Süsü
    Tarih
    14 Ağustos 2007 00:00
  • Abi haftaiçi yaa :(
    Üye
    NeGüZeL_İsTnbL
    Tarih
    14 Ağustos 2007 00:00
  • Sahte Rakı Elvis Presley Sarkılarına da yer verecek.
    Üye
    FeelTheBass
    Tarih
    14 Ağustos 2007 00:00
  • işte türk müzik severlerinin gerçek müzisyenlere karşı saygısı böyle olur.tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum...
    ayrıca bu ayın 16 sında elvis presleyinde ölümünün 30. yılı...
    Bu iki büyük insanı saygıyla anıyoruz...
    Üye
    creyuss
    Tarih
    14 Ağustos 2007 00:00
  • çok güzel bir gece olacağına eminim
    Üye
    funky jumping
    Tarih
    14 Ağustos 2007 00:00
  • İyi bir haber.. Gitmek isterim :)
    Hafta içi olması kötü değil mi?
    Üye
    beklicem321
    Tarih
    14 Ağustos 2007 00:00
  • Sahte Rakı dönüşünü de kutluyor olacak :)
    Üye
    FeelTheBass
    Tarih
    14 Ağustos 2007 00:00
Toplam 43 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler