Roger Hodgson Zaman: 25 Ekim 2007 Perşembe - 21:00 Mekan: Beşiktaş Arena - Akatlar - İstanbul Fiyat: Saha İçi VIP Numaralı: 170,00 YTL Tribün">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Roger Hodgson (Supertramp) @ Beşiktaş Arena - Akatlar - İstanbul

15 Eylül 2007 00:00
Sahnede: Roger Hodgson
Zaman: 25 Ekim 2007 Perşembe - 21:00
Mekan: Beşiktaş Arena - Akatlar - İstanbul
Fiyat: Saha İçi VIP Numaralı: 170,00 YTL
Tribün Numaralı: 120,00 YTL
Tribün Numaralı: 90,00 YTL
Tribün Numaralı: 70,00 YTL
Saha İçi Ayakta: 60,00 YTL
- Kapı Açılış: 20:00
- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası alınmayacaktır.
Bilet: biletix.com

Roger Hodgson
Supertramp'in sesi, besteci ve yaratıcı dehası.

Tüm zamanların en yetenekli besteci ve söz yazarlarından biri olarak kabul edilen Roger Hodgson, SUPERTRAMP’in sesi ve yaratıcısı dehası olarak bize “Breakfast In America”, “The Logical Song”, “Dreamer”, “School”, “It’s Raining Again”, “Fools Overture”, “Take The Long Way Home” ve “Give A Little Bit” gibi unutulmaz eserler armağan etti.

SUPERTRAMP, Roger Hodgson’ın grubu yönettiği “altın yıllar” olarak kabul edilen 14 yıllık dönem süresince, dünya çapında 60 milyondan fazla albüm satışıyla müzik endüstrisinin zirvesinde yer aldı.

“Breakfast In America” ve “Crime Of The Century” albümleri, neredeyse tüm ülkelerde 1 numaraya kadar yükseldi. “Breakfast In America” hala tüm zamanların en çok satan albümleri arasında yer alıyor.

Roger Hogson 1984 yılından itibaren gruptan ayrılarak solo kariyerine yöneldi. Aynı yıl yayınladığı “In The Eye Of The Storm” albümü dünya çapında 2 milyonu aşan satış rakamlarına ulaştı. Ardından gelen başarılı iki albüm çalışması ve 2004 yılında 6 hafta süreyle Amerikan radyolarının en çok çalınan parçası olan “Give A Little Bit”in ardından Roger Hodgson, 2005 yılında ASCAP (Amerikan Besteci, Aktör ve Yayıncılar Birliği) onur ödülüne layık görüldü.

Sanatçının “Take The Long Way Home” adlı parçası MOJO dergisi okurları tarafından 2006 yılında “Tüm zamanların en iyi 10 parçası” arasında gösterildi. Bu yılın başında Montreal konserinin kaydını içeren “Take The Long Way Home” DVD’si Kuzey Amerika’da 3 platin plak ödülü aldı ve 3 ay süreyle en çok satan müzik dvd’leri listesinde 1 numarada yer aldı.

Roger Hodgson, 2006 yılında başladığı dünya turnesine ara vermeksizin devam ediyor. Klavye, piyano ve gitarla seslendirdiği unutulmaz parçalarından oluşan “solo” sahne performansında kendisine dünyanın önde gelen saksafon virtüözlerinden biri de eşlik ediyor. Her bir konserin biletleri haftalar öncesinden tükenirken turne programına sonunda İstanbul da dahil oluyor. 25 Ekim Perşembe akşamı, İstanbul BJK Akatlar Arena’da Türk müzikseverleri eşsiz ve hafızalardan uzun süre silinmeyecek bir konser bekliyor.

Yorumlar

Taze haberler