Rockplus aylık online internet dergisi, 1 Ağustos 2007 tarihinde rockplusdergi.com (http://www.rockplusdergi.com) olarak açılmış , internet dergiciliğinde yep">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

ROCKPLUS aylık online internet dergisi yayında!

22 Eylül 2007 00:00
Rockplus aylık online internet dergisi, 1 Ağustos 2007 tarihinde rockplusdergi.com olarak açılmış , internet dergiciliğinde yep yeni farklı bir soluk getirmiş rock/metal müzik severlerin beğenisine sunmuştur. Kısa sürede ikinci sayısı ile hedeflerinden biri olan online dergiciliği hızlıca yayma amacına emin adımlarla yürüyor. Tanınmamış grupları, sessiz sedasız müziğe yatırım yapanları konuk eden Rockplus dergisi her ay düzenli olarak internette sizleri bekliyor.Sadece Rock Müziğine değil, kültür ve sanat olaylarında ağırlık veren dergimiz,kaliteli künyesi ile ilk sayısında beğeni kazanmıştır.

“Bu Düzeni Yıkmaya Geliyoruz ! ” Sloganı ile bir çok çevreleri tedirgin eden dergimiz,Rock/Metal topluluğunu karalayıcı yayınlar yapan,inatla pop kültürünü topluma dayatmaya çalışan farklı bir takım kuruluşların da en şiddetli mücadelecisi olma yolunda.Alışılmışın dışında, genelde gündem dışı konuklara yer vermeye özen gösteren Rockplus, klişeleşmiş dergicilik anlayışından uzak durmaya gayret etmektedir.

Yorumlar

  • inceledim.. dar bir çevrenin elinde oyuncak olmayan bağımsız bir yayın olacağa benziyor.. belkide dergilere karşı kaybettiğimiz ilgi bu sayede uyanabilir.. başarılar..
    Üye
    mayfly
    Tarih
    5 Ekim 2007 00:00
  • Yeni moda sanırım artık online dergiler. Böylesi çok daha iyi oldu başarılar diliyorum!




    DaRKNeSS
    Üye
    System666
    Tarih
    3 Ekim 2007 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler