The Commitments Zaman: 14 Şubat 2008 Perşembe
15 Şubat 2008 Cuma - 23:00 Mekan: Bronx - Taksim - İstanbul Fiyat: Henüz Belli Değil! Bilet:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

The Commitments @ Bronx - Taksim - İstanbul

5 Ekim 2007 00:00
Sahnede: The Commitments
Zaman: 14 Şubat 2008 Perşembe
15 Şubat 2008 Cuma - 23:00
Mekan: Bronx - Taksim - İstanbul
Fiyat: Henüz Belli Değil!
Bilet: biletix.com

BAFTA Ödüllü ve Oscar® Adayı "THE COMMITMENTS" 14 Şubat Perşembe ve 15 Şubat Cuma akşamı 2 özel konser için BRONX'ta !!!

"Dünyaca ünlü yönetmen Alan Parker'ın bol ödüllü filminin enerji ve coşkusunu sahneye taşıyan "The Commitments" hareketli sahne performanslarında filmin unutulmaz müzikleriyle kanınızı kaynatacak. Eşsiz bir deneyime hazır olun…"

"The Commitments" filminin orjinal yılızları Ken McCluskey (Derek "The Meatman" Scully) ve Dick Massey (Billy "The Animal" Mooney) önderliğindeki "The Commitments", filmin müzikleri dahilinde yer alan Mustang Sally, Try A Little Tenderness, Take Me To The River, In The Midnight Hour, Chain Of Fools, Treat Her Right, Hard To Handle, Nowhere To Run, Destination Anywhere, Dark End Of The Street gibi soul müziğin klasiklerini BRONX'ta seslendirecek.

Bugüne kadar dünya çapında sinema, televizyon ve DVD olmak üzere 1 milyardan fazla kişi tarafından seyredilen ve 20'den fazla uluslararası ödül kazanan filmin oyuncularından kurulmuş olan "The Commitments" 1993 yılından bu yana dünyanın dört bir yanında 1.000'den fazla konser verdi.

Filmin müziklerinden oluşan ve grubun kaydettiği ilk soundtrack albümü dünya çapında 7 milyondan fazla sattı. Filmdeki diğer şarkılardan oluşan devam albümü ise toplam satışta 5 milyonu aştı.

Dünyanın en önemli müzik & film projelerinden biri olarak kabul edilen 9 kişilik "The Commitments", 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ve 15 Şubat akşamı BRONX'taki izleyicilere unutulmaz bir konser sunmaya hazırlanıyor.

"İrlandalı'lar Avrupa'nın "zenci"leri, Dublin'dekiler de İrlanda'nın… hep birlikte tekrarlayın… "biz siyahız ve bundan gurur duyuyoruz…"

– THE COMMITMENTS

PROGRAM

22:00 Kapı açılış
23:00 The Commitments
01:00 Oldies Party (70s, 80s & 90s)

Yorumlar

Taze haberler