Aslı Malt Zaman: 16 Kasım 2007 Cuma - 23:00 Mekan: Ooze Rock Bar - Bornova - İzmir Fiyat: Tam: 23,00 YTL - Etkinlikte yaş">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Aslı & Malt @ Ooze Rock Bar - Bornova - İzmir

10 Ekim 2007 00:00
Sahnede: Aslı
Malt
Zaman: 16 Kasım 2007 Cuma - 23:00
Mekan: Ooze Rock Bar - Bornova - İzmir
Fiyat: Tam: 23,00 YTL

- Etkinlikte yaş sınırı yoktur.
- Alkollü içki satışı vardır.
- Kapı açılış saati 21:00'dır. Konser saat 23:00'da başlayacaktır.
Bilet: biletix.com

ASLI

NR1 Müzik tarafından 5 Nisan 2007 tarihinde piyasaya sunulan ve uzun zamandır müzikseverlerin merakla beklediği Aslı'nın "Söylediğim Şarkılarda Saklı" adlı yeni albünün konserleri devam ediyor.

Aslı, üç yıllık uzun bir bir aranın ardından piyasaya sunulan "Söylediğim Şarkılarda Saklı" isimli albümünde yer alan şarkılarının yanında eski şarkılarınıda bu konserde seslendirecek.

Bu albümün ilk çıkış parçası "Dans Etmeye İhtiyacım Var" ile şimdiden tüm müzik TV kanalları ile radyoların listelerine yerleşen Aslı'nın gerçekleşecek olan bu konseri müzikseverleri bekliyor.

MALT VE "KENDI ADINI TASIYAN ILK ALBÜM"

90'li yillarda Badluck grubunun solistligini yapan, ekranlarin taninan simalarindan Cenk Durmazel, yeni gurubu MALT ile hazirladigi ilk albümü "KENDI ADINI TASIYAN ILK ALBÜM" Pasaj Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini almaya hazirlaniyor.

Yol albümü niteliginde olan Malt'in "KENDI ADINI TASIYAN ILK ALBÜM"ü eglenceli, hayati sorgulayan ve ironi yüklü sözlerinin yani sira sert ve enerjik sounda sahip bir performans albümü.

Cenk Durmazel, Malt ile 3 hafta gibi bir sürede kaydettigi ilk albümleri için; sek ve buzsuz oldu benzetmesini yapiyor. Zor hayat sartlari altinda yasayanlar için pozitif yüklü parçalar söyleyen Malt, bu albümü dinlerken kimsenin dert sahibi olmayacagini söylüyor.

"Tanimadigimiz insanlar üzerinden ticari sonuçlara varmak yerine ne hissediyorsak onu yaptik" diyen Cenk, Erdem'den sikildigi bir dönemde, yanina aldigi 3 kisi ile kurdugu Malt ile yüzlerce türü karistirmadan sadece rock yapiyor.

ATM stüdyolarinda hazirlanan albümde tüm sarki sözleri Cenk Durmazel'e ait, besteler ise gurubun ortak çalismasi. sonucu ortaya çikti.

Cenk Durmazel(vokal), Cenk Turanli(bas), Baris Ertunç (gitar) ve Güray Gürsoy 'dan(davul) olusan MALT'in ilk klibi "Askin Gözü" adli parçaya gurubun davulcusu Güray Gürsoy yönetmenliginde, 35 mm formatinda çekildi. Sütlücede bulunan Makine Stüdyolarinda, yesil background da çekildikten sonra, bilgisayarda çesitli teknikler yardimiyla arka fondaki mekanlar olusturuldu. Demet Evgar ve Sağır Oda dizisinden tanıdığımız Ertan Saban'ın rol aldığı ikinci klip ise Deprem için çekildi.

Yorumlar

Taze haberler